Így szokj le a körömrágásról!
2012. február 22. 19:25
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Én is rágom, stressz miatt...pont ezért kezdtem el lakkozni a körmöm, de már a sima lakknak is undorító íze van Szóval ilyenkor már nem rágom, viszont ha épp nincs kifestve, visszaesek...a hátrány pedig, hogy a lakk eléggé roncsolja a körmöket :S
2012. február 22. 19:29
Azért ez eléggé erős túlzás, hogy a körömrágás a gyengeség jele -.-" Mégiscsak jobb, mintha érvágással vezetném le a dühöm, nem??
Amúgy próbáltam már körömlakkot, azt is lerágnám. A pozitív gondolkodás meg számomra nevetséges, nem hitegetem magam valótlan dolgokkal. 100% realizmus.
Amúgy próbáltam már körömlakkot, azt is lerágnám. A pozitív gondolkodás meg számomra nevetséges, nem hitegetem magam valótlan dolgokkal. 100% realizmus.
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. február 22. 19:30
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline |
hát én is rágom a körmöm, és volt már olyan, hogy szép hosszúra megnőtt, de észresem vettem és már le is rágtam :/ de mindig megfogadom, hogy abbahagyom de... talán a körömlakk majd segít, kipróbálom
2012. február 22. 19:36
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Hát ez A szokásos feminás duma, de azért szerintem ezek is jó tippek, én inkább azért szoktam rágni a körmöm összes tájékát, mert éhes vagyok és óra közbe nm lehet enni
2012. február 22. 19:42
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Én rágtam, tavaly téli szünetben szoktam le róla, aztán kicsit "visszaestem" de nyárra megint teljesen leszoktam, és azóta nem is jött elő Rájöttem hogy, ha már nő vagyok (ezt eddig is tudtam ) ne nézzen már ki így a körmöm, ne kelljen szégyenkezni miatta, aztán egyszer nagyon szépre megnőtt, és akkor már sajnáltam volna lerágni, szóval Megérte. Csak erős akarat kell hozzá, esetleg büdös körömlakk Mamám azt mondta régen falun úgy csinálták, hogy tyúkszarba mártották a gyerek kezét, és napokig lehetett érezni rajta, és úgy már nem volt kedvük rágni
1 felhasználónak tetszik:
Kokonuth
2012. február 22. 19:49
Rajtam már az az ecsetelő se segít! Én már annak az ízét is megszoktam :$
2012. február 22. 20:01
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline |
Olyan cuki kommentek születtek alattam. "Én már két éve leszoktam" vagy "Már fél éve tiszta vagyok". Tök olyannak tűnhet egy idegennek, aki csak a hozzászólásokat olvassa el, mintha az anonim alkoholisták csoportjának fórumára tévedt volna. )
Egyébként nem tudnék érdemben hozzászólni ehhez a körömrágásos témához, mivel mióta eszemet tudom, nem rágcsáltam testemnek eme részeit. Viszont az ujjrecsegtetés, ropogtatás már sokkal ismerősebb világ nekem. Azt meg azóta csinálom, mióta az eszemet tudom. De ide tartozik ám a hátam, a derekam, a nyakam, a lábam és a lábujjaim ropogtatása is. Szörnyű vagyok, tudom, de ezek a dolgok olyan alantasak, és azt elképzelni se tudnám, hogy a nap 24 órájában mindig odafigyeljek magamra. El szoktam bambulni, elrévedek, és akkor kezdődik a recsegés, mint egy horror filmben. : P
Valahol hallottam egyszer, hogy ennek nincs semmi káros hatása rám nézve, de ebben erősen kételkedem, ha csak ránézek a néha remegő ujjaimra. Erről is írhatnál egy cikket, Elody, kíváncsi lennék rá, mi történik ilyenkor.
Egyébként fel a fejjel, ez legyen mindenkinek a legnagyobb rossz szokása, aminek a rabja. Jó, hát nem éppen gyönyörű látvány ez se a fiúk, se a lányok esetében, de szerintem azért nem akkora probléma, mint sokan hiszik.
Egyébként nem tudnék érdemben hozzászólni ehhez a körömrágásos témához, mivel mióta eszemet tudom, nem rágcsáltam testemnek eme részeit. Viszont az ujjrecsegtetés, ropogtatás már sokkal ismerősebb világ nekem. Azt meg azóta csinálom, mióta az eszemet tudom. De ide tartozik ám a hátam, a derekam, a nyakam, a lábam és a lábujjaim ropogtatása is. Szörnyű vagyok, tudom, de ezek a dolgok olyan alantasak, és azt elképzelni se tudnám, hogy a nap 24 órájában mindig odafigyeljek magamra. El szoktam bambulni, elrévedek, és akkor kezdődik a recsegés, mint egy horror filmben. : P
Valahol hallottam egyszer, hogy ennek nincs semmi káros hatása rám nézve, de ebben erősen kételkedem, ha csak ránézek a néha remegő ujjaimra. Erről is írhatnál egy cikket, Elody, kíváncsi lennék rá, mi történik ilyenkor.
Egyébként fel a fejjel, ez legyen mindenkinek a legnagyobb rossz szokása, aminek a rabja. Jó, hát nem éppen gyönyörű látvány ez se a fiúk, se a lányok esetében, de szerintem azért nem akkora probléma, mint sokan hiszik.
2012. február 22. 21:07
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Én egy két éve, már nem rágom a körmöm.Nagyon utáltam, hogy fáj, beleakad mindenbe és ronda, ezért én magam döntöttem úgy, hogy abba hagyom és egy év alatt le tudtam róla szokni, szerencsére. Elég rossz szokás de, ha valaki nagyon akarja akkor kiküszöbölheti.
2012. február 22. 21:10
MMatarolisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 165105 offline |
Jó cikk. Csak az a problémám, h nem tudom kipróbálni mivel a sulinkba a körömlakkért osztályfőnöki figyelmeztetés jár a műkörömről meg ne is beszéljünk!! :'(
2012. február 22. 21:40
lovelizarnyvadasz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 2145 Csatolások: 2 Azonosító: 157207 offline |
én soha még nem rágtam a körmöm, jó, hát azt nem mondom hogy soha, mert soha ne mond hogy soha...szóval egyszer kipróbáltam, de nem jött be
ám meg jó cikk lett
ám meg jó cikk lett
2012. február 22. 21:50
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
1.: És mi van az izgalmas filmekkel, könyvekkel? Az előbb is olvastam az Éhezők vidalalát (rágtam a körmöm, persze), mondhatják az embernek, hogy az életben ne legyen ideges, de a történeteken izgulnak akkor is.
2.: Szart se ér. Régebben bekentem vele, azt csináltam, hogy lenyalogattam és utána kiköptem a csapba azt a cuccot, utána pedig szabad volt az út a további rágásnak. A nap minden percében pedig nem fogom kenegetni ilyen cuccal.
4.: Én gyakran lakkozom, de már a 2. nap elkezdem lekapargatni és újra lerágom a lenőtt részt.
5.: Nekem is ez az utolsó reményem, elvben jövőre már lehet is Remélem be fog válni, mivel én eléggé "elszánt" vagyok, hogy leraghassam azt a valamit az ujjamról, bármi legyen is az, valószínűleg akkor is, ha műanyagból van, akkor is.
Ez így igaz, én számtalanszor leszoktam 2-3 hetekre, de egy idő után már nem bírtam türtőztetni magam.
Egyébként én mióta az eszemet tudom, rágom a körmöm, legtöbbször, mert ideges vagyok, ami nálam gyakori, mert idegeskedős típus vagyok, de "benne van a véremben", kiskoromban a bátyámtól tanultam el ezt a rémes szokást és azóta is küzdök ellene, sikertelenül :/ A rágó hoz átmeneti megoldást, de az sem egészen jó, mert ha egész nap rágózom, éjszakára ki kell köpni, mielőtt pedig elaludnék, gondoskodom róla, hogy "szépen" le legyen rágva xD
2.: Szart se ér. Régebben bekentem vele, azt csináltam, hogy lenyalogattam és utána kiköptem a csapba azt a cuccot, utána pedig szabad volt az út a további rágásnak. A nap minden percében pedig nem fogom kenegetni ilyen cuccal.
4.: Én gyakran lakkozom, de már a 2. nap elkezdem lekapargatni és újra lerágom a lenőtt részt.
5.: Nekem is ez az utolsó reményem, elvben jövőre már lehet is Remélem be fog válni, mivel én eléggé "elszánt" vagyok, hogy leraghassam azt a valamit az ujjamról, bármi legyen is az, valószínűleg akkor is, ha műanyagból van, akkor is.
Idézet
Azonban a visszaesésre is ügyelni kell, mert könnyen előfordulhat. Ilyenkor újra igénybe kell venni a terápiát, és addig folytatni, amíg el nem éred a célod, hiszen nem véletlenül olyan nehéz leszokni erről a káros szenvedélyről.
Ez így igaz, én számtalanszor leszoktam 2-3 hetekre, de egy idő után már nem bírtam türtőztetni magam.
Egyébként én mióta az eszemet tudom, rágom a körmöm, legtöbbször, mert ideges vagyok, ami nálam gyakori, mert idegeskedős típus vagyok, de "benne van a véremben", kiskoromban a bátyámtól tanultam el ezt a rémes szokást és azóta is küzdök ellene, sikertelenül :/ A rágó hoz átmeneti megoldást, de az sem egészen jó, mert ha egész nap rágózom, éjszakára ki kell köpni, mielőtt pedig elaludnék, gondoskodom róla, hogy "szépen" le legyen rágva xD
2012. február 22. 22:28
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Gyerekkoromban nagyon sokat rágtam tövig a körmöm(vérzett is...)de egyszer és komolyan mondom egyik pillanatról a másikra azt mondtam hogy gusztustalanul néz ki és leszoktam.Azóta olyan erős a körmöm,hogy a körmösöm kitért a hitéből
2012. február 23. 02:08
19én96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 112860 offline |
1.: Gondolkodj pozitívan...hehh...az miben segít?
2.: Azok az ecsetelős valamik nem használnak, legalábbis nem nekem. Engem nem érdekel az íze, már megszoktam.
3.: Ez megvan, de még mindig rágom.
4.: A tövig lerágott körmömet hova reszeljem, lakkozzam?! Ha mégis menne valahogy, azzal is csak felhívom rá az emberek figyelmét, hogy milyen csúnya...
5.: Időnként van műkörmöm, de az nem jó csak addig míg fent van. Egyik barátnőm nem rágta a körmét, de a műköröm után igen, mert megszokta, hogy a műkörmöt lehet rágcsálni, piszkálni és meg sem moccan, és mikor lekerült a műköröm lerágta a sajátját...
Nem is szólva arról, hogy a műköröm elgyengíti a körmöket, és aki rágja a körmét az tudja, hogy így is gyenge már a folyamatos "tépkedéstől", emiatt nekem mikor már szép lenne a körmöm, akkor leszakad úgy, hogy a körömágyam is kilátszik.
Nyáron sikerült leszoknom, aztán jött a nehéz időszak: gimi, tragédiák a családban meg a többi. Hetedik hónapja van az a folyamatos stresszelés és így nem lehet leszokni róla...
Amúgy azóta rágom a körmöm mióta van fogam...15 vagyok. Az jó sok idő.
2.: Azok az ecsetelős valamik nem használnak, legalábbis nem nekem. Engem nem érdekel az íze, már megszoktam.
3.: Ez megvan, de még mindig rágom.
4.: A tövig lerágott körmömet hova reszeljem, lakkozzam?! Ha mégis menne valahogy, azzal is csak felhívom rá az emberek figyelmét, hogy milyen csúnya...
5.: Időnként van műkörmöm, de az nem jó csak addig míg fent van. Egyik barátnőm nem rágta a körmét, de a műköröm után igen, mert megszokta, hogy a műkörmöt lehet rágcsálni, piszkálni és meg sem moccan, és mikor lekerült a műköröm lerágta a sajátját...
Nem is szólva arról, hogy a műköröm elgyengíti a körmöket, és aki rágja a körmét az tudja, hogy így is gyenge már a folyamatos "tépkedéstől", emiatt nekem mikor már szép lenne a körmöm, akkor leszakad úgy, hogy a körömágyam is kilátszik.
Nyáron sikerült leszoknom, aztán jött a nehéz időszak: gimi, tragédiák a családban meg a többi. Hetedik hónapja van az a folyamatos stresszelés és így nem lehet leszokni róla...
Amúgy azóta rágom a körmöm mióta van fogam...15 vagyok. Az jó sok idő.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.