Starity

Így szokj le a körömrágásról!

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 22. 19:18 #61
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 844
Csatolások: 0
Azonosító: 151631
ez a cikk pont nekem való!!!!
2012. február 22. 19:25 #62
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
Én is rágom, stressz miatt...pont ezért kezdtem el lakkozni a körmöm, de már a sima lakknak is undorító íze van smileeee.gif Szóval ilyenkor már nem rágom, viszont ha épp nincs kifestve, visszaesek...a hátrány pedig, hogy a lakk eléggé roncsolja a körmöket :S
2012. február 22. 19:29 #63
- törölt felhasználó -    
Azért ez eléggé erős túlzás, hogy a körömrágás a gyengeség jele -.-" Mégiscsak jobb, mintha érvágással vezetném le a dühöm, nem??
Amúgy próbáltam már körömlakkot, azt is lerágnám. A pozitív gondolkodás meg számomra nevetséges, nem hitegetem magam valótlan dolgokkal. 100% realizmus.
1 felhasználónak tetszik: Kokonuth
2012. február 22. 19:30 #64
eszti29
eszti29
amazon

Státuszhahaha. no...
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 412
Azonosító: 132965
hát én is rágom a körmöm, és volt már olyan, hogy szép hosszúra megnőtt, de észresem vettem és már le is rágtam :/ de mindig megfogadom, hogy abbahagyom de... talán a körömlakk majd segít, kipróbálom smileeee.gif
2012. február 22. 19:36 #65
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Én nem rágom a körmöm.
2012. február 22. 19:36 #66
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Hát ez A szokásos feminás duma, de azért szerintem ezek is jó tippek, én inkább azért szoktam rágni a körmöm összes tájékát, mert éhes vagyok és óra közbe nm lehet enni biggrin.gif
2012. február 22. 19:42 #67
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Én rágtam, tavaly téli szünetben szoktam le róla, aztán kicsit "visszaestem" de nyárra megint teljesen leszoktam, és azóta nem is jött elő biggrin.gif Rájöttem hogy, ha már nő vagyok (ezt eddig is tudtam biggrin.gif) ne nézzen már ki így a körmöm, ne kelljen szégyenkezni miatta, aztán egyszer nagyon szépre megnőtt, és akkor már sajnáltam volna lerágni, szóval biggrin.gif Megérte. Csak erős akarat kell hozzá, esetleg büdös körömlakk biggrin.gif Mamám azt mondta régen falun úgy csinálták, hogy tyúkszarba mártották a gyerek kezét, és napokig lehetett érezni rajta, és úgy már nem volt kedvük rágni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Kokonuth
2012. február 22. 19:49 #68
- törölt felhasználó -    
Rajtam már az az ecsetelő se segít! Én már annak az ízét is megszoktam :$
2012. február 22. 20:01 #69
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Gondolkodj pozitívan! _nevet.gif
2012. február 22. 20:01 #70
Kokonuth
Kokonuth
visszatérő vendég

Státusz~Aoi, aoi ano sora...~
Hozzászólás: 190
Csatolások: 12
Azonosító: 146549
Olyan cuki kommentek születtek alattam. biggrin.gif "Én már két éve leszoktam" vagy "Már fél éve tiszta vagyok". Tök olyannak tűnhet egy idegennek, aki csak a hozzászólásokat olvassa el, mintha az anonim alkoholisták csoportjának fórumára tévedt volna. smileeee.gif)

Egyébként nem tudnék érdemben hozzászólni ehhez a körömrágásos témához, mivel mióta eszemet tudom, nem rágcsáltam testemnek eme részeit. Viszont az ujjrecsegtetés, ropogtatás már sokkal ismerősebb világ nekem. Azt meg azóta csinálom, mióta az eszemet tudom. De ide tartozik ám a hátam, a derekam, a nyakam, a lábam és a lábujjaim ropogtatása is. Szörnyű vagyok, tudom, de ezek a dolgok olyan alantasak, és azt elképzelni se tudnám, hogy a nap 24 órájában mindig odafigyeljek magamra. El szoktam bambulni, elrévedek, és akkor kezdődik a recsegés, mint egy horror filmben. : P

Valahol hallottam egyszer, hogy ennek nincs semmi káros hatása rám nézve, de ebben erősen kételkedem, ha csak ránézek a néha remegő ujjaimra. Erről is írhatnál egy cikket, Elody, kíváncsi lennék rá, mi történik ilyenkor. smileeee.gif

Egyébként fel a fejjel, ez legyen mindenkinek a legnagyobb rossz szokása, aminek a rabja. Jó, hát nem éppen gyönyörű látvány ez se a fiúk, se a lányok esetében, de szerintem azért nem akkora probléma, mint sokan hiszik. smileeee.gif
2012. február 22. 20:28 #71
- törölt felhasználó -    
én a műkörömre esküszöm ^^
2012. február 22. 21:07 #72
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2107
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Én egy két éve, már nem rágom a körmöm.Nagyon utáltam, hogy fáj, beleakad mindenbe és ronda, ezért én magam döntöttem úgy, hogy abba hagyom és egy év alatt le tudtam róla szokni, szerencsére.smileeee.gif Elég rossz szokás de, ha valaki nagyon akarja akkor kiküszöbölheti.smileeee.gif
2012. február 22. 21:10 #73
MMatarolis
MMatarolis
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 165105
Jó cikk. Csak az a problémám, h nem tudom kipróbálni mivel a sulinkba a körömlakkért osztályfőnöki figyelmeztetés jár a műkörömről meg ne is beszéljünk!! :'(
2012. február 22. 21:40 #74
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2145
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
én soha még nem rágtam a körmöm, jó, hát azt nem mondom hogy soha, mert soha ne mond hogy soha...szóval egyszer kipróbáltam, de nem jött be biggrin.gif

ám meg jó cikk lett smileeee.gif
2012. február 22. 21:50 #75
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Sajnos néha is híve vagyok ennek a rossz szokásnak, de igyekszem leszokni róla... biggrin.gif
2012. február 22. 21:50 #76
Kiraac
Kiraac
ƒℓєυя яєвєℓℓє™

Státuszilyen szar nap nincs még egy :(((((
Hozzászólás: 2355
Csatolások: 320
Azonosító: 126961
1.: És mi van az izgalmas filmekkel, könyvekkel? Az előbb is olvastam az Éhezők vidalalát (rágtam a körmöm, persze), mondhatják az embernek, hogy az életben ne legyen ideges, de a történeteken izgulnak akkor is.
2.: Szart se ér. Régebben bekentem vele, azt csináltam, hogy lenyalogattam és utána kiköptem a csapba azt a cuccot, utána pedig szabad volt az út a további rágásnak. A nap minden percében pedig nem fogom kenegetni ilyen cuccal.
4.: Én gyakran lakkozom, de már a 2. nap elkezdem lekapargatni és újra lerágom a lenőtt részt.
5.: Nekem is ez az utolsó reményem, elvben jövőre már lehet is biggrin.gif Remélem be fog válni, mivel én eléggé "elszánt" vagyok, hogy leraghassam azt a valamit az ujjamról, bármi legyen is az, valószínűleg akkor is, ha műanyagból van, akkor is. sad.gif

Idézet
Azonban a visszaesésre is ügyelni kell, mert könnyen előfordulhat. Ilyenkor újra igénybe kell venni a terápiát, és addig folytatni, amíg el nem éred a célod, hiszen nem véletlenül olyan nehéz leszokni erről a káros szenvedélyről.

Ez így igaz, én számtalanszor leszoktam 2-3 hetekre, de egy idő után már nem bírtam türtőztetni magam.

Egyébként én mióta az eszemet tudom, rágom a körmöm, legtöbbször, mert ideges vagyok, ami nálam gyakori, mert idegeskedős típus vagyok, de "benne van a véremben", kiskoromban a bátyámtól tanultam el ezt a rémes szokást és azóta is küzdök ellene, sikertelenül :/ A rágó hoz átmeneti megoldást, de az sem egészen jó, mert ha egész nap rágózom, éjszakára ki kell köpni, mielőtt pedig elaludnék, gondoskodom róla, hogy "szépen" le legyen rágva biggrin.gif xD
2012. február 22. 22:28 #77
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
Gyerekkoromban nagyon sokat rágtam tövig a körmöm(vérzett is...)de egyszer és komolyan mondom egyik pillanatról a másikra azt mondtam hogy gusztustalanul néz ki és leszoktam.Azóta olyan erős a körmöm,hogy a körmösöm kitért a hitéből smileeee.gif
2012. február 22. 23:48 #78
Lottinha
Lottinha
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥ Prom - A végzős buli ♥♥♥
Hozzászólás: 109
Csatolások: 3
Azonosító: 167741
nekem a műköröm vált be. azóta nem rágom smileeee.gif
2012. február 23. 02:08 #79
19én96
19én96
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 112860
1.: Gondolkodj pozitívan...hehh...az miben segít?
2.: Azok az ecsetelős valamik nem használnak, legalábbis nem nekem. Engem nem érdekel az íze, már megszoktam.
3.: Ez megvan, de még mindig rágom.
4.: A tövig lerágott körmömet hova reszeljem, lakkozzam?! Ha mégis menne valahogy, azzal is csak felhívom rá az emberek figyelmét, hogy milyen csúnya...
5.: Időnként van műkörmöm, de az nem jó csak addig míg fent van. Egyik barátnőm nem rágta a körmét, de a műköröm után igen, mert megszokta, hogy a műkörmöt lehet rágcsálni, piszkálni és meg sem moccan, és mikor lekerült a műköröm lerágta a sajátját...
Nem is szólva arról, hogy a műköröm elgyengíti a körmöket, és aki rágja a körmét az tudja, hogy így is gyenge már a folyamatos "tépkedéstől", emiatt nekem mikor már szép lenne a körmöm, akkor leszakad úgy, hogy a körömágyam is kilátszik.
Nyáron sikerült leszoknom, aztán jött a nehéz időszak: gimi, tragédiák a családban meg a többi. Hetedik hónapja van az a folyamatos stresszelés és így nem lehet leszokni róla...
Amúgy azóta rágom a körmöm mióta van fogam...15 vagyok. Az jó sok idő.
2012. február 23. 08:49 #80
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3575
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Én szerencsére nem vagyok körömrágós. smileeee.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!