Selena Gomez új tetoválást varratott
2012. február 24. 15:07
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem szép. Örülök, hogy ő nem varratja tele az egész testét tetoválásokkal, hanem csak ilyen aprók vannak neki.
2012. február 24. 15:10
Idézet (An_d_a @ 2012.02.24. 14:58)
szerintem elég gagyi.nincs semmi értelme,semmi mondanivalója.ha ettől akar felnőttesebb lenni,hogy tetoválást csináltat,akkor legalább valami értelmes mintát válasszon.ne olyat,amitől méginkább "cuki hercegnő" benyomását kelti
a procedúrát pedig hősiesen viselte miért,sírnia kellett volna?
a procedúrát pedig hősiesen viselte miért,sírnia kellett volna?
Nekem is van ilyen kis szívecském, számomra van jelentősége, ha másnak meg nem tetszik, akkor teszek rá magasról.
Aprókkal kezdtem, és mostanában egyre nagyobbakat csináltatok, mert végtére is valamivel el kellett kezdeni. Tucatnak tucat azt belátom, de a következő meg már lehet valami nagyobb jelentőséggel bíró lesz.
Nem értem amúgy miért kell folyton Selenát támadni, ő is - ahogy Miley is - magára varratott, ergó nem sok embernek van beleszólása...
2012. február 24. 15:10
Szerintem irkafirka, amúgy a tetoválás tintája olyan dolgokból készül, ami bőrbarát, tehát nem lesz bőrrákos tőle.
2012. február 24. 15:13
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Kit érdekel ha nem is látszik
2012. február 24. 15:17
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Nem tudom, hogy ebből hogy lehet eldönteni, hogy gagyi, mert alig látunk belőle valamit. Jobb lett volna, ha magáról a kész "műről" posztol képet. Így csak egy kis piszok
2012. február 24. 15:18
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Ha van jelentősége a tetkójának, akkor oké, de ha csak úgy divatból varratta magára nagyon gáz. Szerintem csak akkor legyen valakinek tetkója, ha ahhoz valami jelentőség is társul.
2012. február 24. 15:20
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
http://www.selenagomez.com.br/wp-content/uploads/2012/02/ah.bmp (ez selena tetkója,egy hangjegy.)jó lenne ha a cikk irója utána nézne,mit ir....
2012. február 24. 15:21
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.02.24. 15:10)
Nekem is van ilyen kis szívecském, számomra van jelentősége, ha másnak meg nem tetszik, akkor teszek rá magasról.
Aprókkal kezdtem, és mostanában egyre nagyobbakat csináltatok, mert végtére is valamivel el kellett kezdeni. Tucatnak tucat azt belátom, de a következő meg már lehet valami nagyobb jelentőséggel bíró lesz.
Nem értem amúgy miért kell folyton Selenát támadni, ő is - ahogy Miley is - magára varratott, ergó nem sok embernek van beleszólása...
én most nem konkrétan rád értettem vagy bárki másra,én selenára gondoltam.én úgy látom,hogy csak bepózolni szeretne vele és megmutatni,hogy ő milyen "nagy lány már".
ez is csak egy vélemény volt,ahogy egy a sok közül.ezzel nem kell egyetérteni
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Pandus
2012. február 24. 15:22
Nem is látni..szinte nem is tetkó..ki az a h*lye aki a csuklóját nézegeti..
2012. február 24. 15:22
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline |
Ez a tetoválás dolog, nálam mindig is nagy dilemma volt. Nagyon tetszenek, főleg, amelyik szolid és eldugottabb helyen van, de akkor is ott van bennem a kisördög, hogy mi lesz velem 10 év múlva. Lesz majd egy pici lányom, megkérdezi, hogy "Anya, mi ez a krixkrax a hátadon?" Mi a búbánatot mondjak neki? Anya vadult egy kicsit, magára varratott egy tetkót, aztán 5 év múlva már nem tetszett annyira, de levetetni még drágább és még fájdalmasabb, mint felrakni?
Hennám már rengeteg volt, főleg a bokámon, a csuklómon, meg a derekamon is egy kisebb, és hát jól is mutattak, de mi lesz vele, ha már 50-60 éves leszek?
Szóval ezért se ugornék bele csak úgy, de mivel közeleg a 20. szülinapom, és anyu tudja, hogy szeretnék egyet, meg nem is, tudom is, hova, milyet, meg nem is... Bonyolult, bonyolult.
Erről a szívecskés tetkóról meg annyit, hogy Selenának nyilván sokat jelenthet ez a szimbólum, bár számomra unalmas és sablonos. Ha már tetoválása van valakinek, legyen már egy kicsit egyedibb, mondjuk egy ankh, ami a szerelem szimbóluma is. De ha neki szívecske kell, akkor legyen szívecskéje, ettől se nem ér többet nekem, de kevesebbet sem.
Hennám már rengeteg volt, főleg a bokámon, a csuklómon, meg a derekamon is egy kisebb, és hát jól is mutattak, de mi lesz vele, ha már 50-60 éves leszek?
Szóval ezért se ugornék bele csak úgy, de mivel közeleg a 20. szülinapom, és anyu tudja, hogy szeretnék egyet, meg nem is, tudom is, hova, milyet, meg nem is... Bonyolult, bonyolult.
Erről a szívecskés tetkóról meg annyit, hogy Selenának nyilván sokat jelenthet ez a szimbólum, bár számomra unalmas és sablonos. Ha már tetoválása van valakinek, legyen már egy kicsit egyedibb, mondjuk egy ankh, ami a szerelem szimbóluma is. De ha neki szívecske kell, akkor legyen szívecskéje, ettől se nem ér többet nekem, de kevesebbet sem.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 24. 15:27
Néhányan annyira elvakultan utáljátok már, hogy az hihetetlen... Már ne is haragudjatok, de ti, HONNAN tudjátok hogy (számára) ez a szívecske nem jelent semmit? Gondolatolvasók vagytok vagy mi?
Meg hogy kislányos és hogy így akar felnőni... most komolyan, ti még egyetlen 20 éven felülin nem láttatok szívecske, pillangó, pegazus vagy tökömtudja' milyen tetoválást? Mert én igen.
Pici... és? Hogy ha a fél karja lenne tetoválva, akkor az lenne a bajotok.
Divattetkó. Oké, értem mire gondoltok ilyenkor, na de mi a NEM divattetkó?
Meg hogy kislányos és hogy így akar felnőni... most komolyan, ti még egyetlen 20 éven felülin nem láttatok szívecske, pillangó, pegazus vagy tökömtudja' milyen tetoválást? Mert én igen.
Pici... és? Hogy ha a fél karja lenne tetoválva, akkor az lenne a bajotok.
Divattetkó. Oké, értem mire gondoltok ilyenkor, na de mi a NEM divattetkó?
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.