Avenged Sevenfold III.
2012. június 09. 04:34
Hey =)
A következő link megnyitása után a képek megtekintése súlyos következményekkel(nyálcsorgatás,esetleg röhögőgörcs..etc. ) járhat.
Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!(Pont ezért kell megnézni..xD)
Link
Én szóltam előre! Ha valakinek nem tetszik(
???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem..
A következő link megnyitása után a képek megtekintése súlyos következményekkel(nyálcsorgatás,esetleg röhögőgörcs..etc. ) járhat.
Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!(Pont ezért kell megnézni..xD)
Link
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. június 09. 11:23
Te jó ég
Mi a fene ez? XD
Idézet (Adel007 @ 2012.06.09. 04:34)
Hey =)
Link
???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem.. 
Link
Adel007
2012. június 09. 12:16
Idézet (Adel007 @ 2012.06.09. 04:34)
Hey =)
Link
Én szóltam előre! Ha valakinek nem tetszik( :blink: ???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem.. :D
Link
Én szóltam előre! Ha valakinek nem tetszik( :blink: ???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem.. :D
X''D és még mindig nincs meg a sims3 cöhh... pedig miket lehet vele csinálni... :DD megnézegettem a blogot(már mint ahol vannak ezzek) és mások is vannak :DD Bratt ^^ bár mondjuk a Synacky-t jobban szeretem, de ez is jóó :DD
2012. június 09. 13:06
Igen, már mondtad, és már véleményeztük is - vagy legalábbis én
Idézet (Eszti181 @ 2012.06.09. 13:04)
nektek mondtam, hogy már fent van a Like a Scream epilógusa?? Mert most így olvasgatom és eszembe jutott, hogy mi van, ha itt nem mondtam. :$$
2012. június 09. 13:13
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.09. 13:06)
Igen, már mondtad, és már véleményeztük is - vagy legalábbis én :blush:
okééés köszi ^^ néha kihagy a memóriám :DD
2012. június 10. 20:32
Köszi!
Idézet (Lilimooo @ 2012.06.10. 11:00)
Nagyon jó lett^^
2012. június 10. 21:19
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Eszti181 @ 2012.06.10. 20:33)
fent van a két új fejink Lilimooo-val a C.A.R.E.-en ^^♥
És ha olvassátok, akkor öltözzetek fel melegen és legyen a közeletekben forrócsoki.
2012. június 11. 19:04
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.11. 18:35)
Nálunk most amúgy is rossz idő van XD De köszi a tippet
Naa, kik kaptak új képet?

Naa, kik kaptak új képet?
Syn és Rev
Thora_90
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.