A színész elutasította az 1991-es Otthonom, Idaho című filmben felkínált szerepet, mert nem akarta lemondani sívakációját. Robin szerepét szintén nem vállalta a Batmanben, azt hitte komolytalan film lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiefer Sutherland óriási lehetőségeket hagyott ki
2012. március 11. 14:24
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Végülis nézőpont kérdése az egész. Lehet, ha ezeket megcsinálja, akkor később nem lett volna Jack Bauer és a 24. Mert akárhogy is nézzük Chris O'Donell sem lett sokkal népszerűbb a későbbi Robinként (és így utólag persze nehéz is beleképzelnem Keaton mellé segítőnek).
2012. március 11. 15:14
előfordult már másokkal is, hogy lemondtak egy később jónak bizonyuló szerepet. mellesleg szerintem nem baj, hogy nem lett Robin.
2012. március 11. 17:43
végülis nem akkora nagy tragédia
viszont szerepelt más, híres filmekben.
2012. március 11. 17:48
Idézet (otyg @ 2012.03.11. 14:24)
Végülis nézőpont kérdése az egész. Lehet, ha ezeket megcsinálja, akkor később nem lett volna Jack Bauer és a 24. Mert akárhogy is nézzük Chris O'Donell sem lett sokkal népszerűbb a későbbi Robinként (és így utólag persze nehéz is beleképzelnem Keaton mellé segítőnek).
O'Donellt nagyon sajnálom, hogy nem futott be, pedig szerintem tehetséges színész és megvan benne az a plusz, amely által felemelkedhetne a nagyon közé. De egyelőre csak várok én is, hátha kap komolyabb melót az NCIS: LA mellett. Én speciel örülök, hogy végül ő játszhatta el Jack Bauer szerepét a 24-ben, én valahogy mást már elképzelni sem tudnék annak a karakternek a helyére. Az emberek követnek el hibákat, de én úgy gondolom, hogy nem kell sajnálni a visszautasított szerepeket. Kiefer az egyik legnagyobb és legmegbecsültebb színész Hollywoodban, sok ember ismeri a nevét. Talán még jó döntések is voltak.
2012. március 11. 18:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
justcreatesomething teljesen igazad van!!!
2012. március 13. 18:33
Majdnem minden színésznek vannak ilyen "botlásai", nem kellene ezen emésztenie magát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: