Több mint száz ország fogja egyszerre elindítani Tim Kring drámáját március 22-én.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közeleg a Touch globális premierje
2012. március 14. 15:28
Nálunk lehet majd látni, vagy ezt is az interneten kell majd levadásznunk?
2012. március 14. 15:33
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Amarillo Slim @ 2012.03.14. 15:28)
Nem tudom nálunk leadják-e. Mindjárt utánanézek. Viszont én már láttam a pilotot. Elképesztően fantasztikus sorozat. Engem teljesen lenyűgözött és tuti, hogy ez csak jobb lesz. Ha meg akarod nézni (és jó angolul, felirat nélkül): http://watchseries.eu/episode/touch_s1_e1-144620.html
Nem igazán találok semmi infót, ami nem túl jó jel, de lehet, hogy csak rossz helyen keresgéltem.
2012. március 14. 17:38
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
kovi2 remélem is.
2012. március 15. 11:44
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Amarillo Slim @ 2012.03.14. 15:28)
Szerintem ebből nálunk nem lesz semmi sem. A hollywoodreporter szerint a történetet a rendezők megint nyúlták és most a könyv írója nem kevés pénzre perelte be őket valamint a sorozat globális premierjének akar véget vetni. Ha kiderül, hogy a rendező ezt is nyúlta és nem kreditálta a sorozat elején a könyv címét és íróját, ahogyan a Heroesnál is csinálták, akkor abból megint lehet FBI-os nyomozás és úgy végezheti, mint a Heroes. A könyv 2009-ben íródott és az író szerint találkozott a sorozat rendezőjével és kezébe nyomott egy példányt. A rendező azt ígérte, hogy felkeresi ha tetszik neki a könyv és meg szeretné filmesíteni, de nem kereste fel. A történet szinte mindenhol ugyanaz, a nevek is, néhol változtatták meg a keresztneveket, ennyi a különbség a könyv és sorozat története között.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.