A magyar nézők hamarosan megismerhetik a Manhattani szobalány történetét, mely az Álmomban már láttalak című sikerfilm alapján íródott.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Manhattani szobalány hamarosan a TV2-n
2012. március 16. 12:16
Nekem maga a film nem tetszett, de lehet, hogy telenovella változatban meg pont jó lesz.
2012. március 16. 12:32
A film jó volt, de minek ezt leszappanosítani? Már így is buborékol a tv délutánonként... -.-
2012. március 16. 13:07
A filmet nagyon szerettem, ki tudja lehet hogy a latin-amerikai mivoltától függetlenül tetszik majd!!
2012. március 16. 13:20
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
És még is mikor lesz vége a La Pola-nak ?
Én imádom Vanessa Viella-t ! DE pont a szerelem diadalával lesz egy időbe ! Úgy hogy nem hiszem hogy nézni fogom! De annak örülők hogy végre vetítenek egy Telemundo-s sorozatot is ! Mert kb ebbe a másfél évbe csak televisa-s vagy török sorozatokat adtak !
Én imádom Vanessa Viella-t ! DE pont a szerelem diadalával lesz egy időbe ! Úgy hogy nem hiszem hogy nézni fogom! De annak örülők hogy végre vetítenek egy Telemundo-s sorozatot is ! Mert kb ebbe a másfél évbe csak televisa-s vagy török sorozatokat adtak !
2012. március 16. 15:14
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Majd belekukkantok egy részbe...
2012. március 16. 15:27
Ezekből a sorozatokból sosem fogynak ki?
Szinte az összesben van a jókislány,a gazdag ember,a gonosz nő és a kiabálás,cspkodás.
Szinte az összesben van a jókislány,a gazdag ember,a gonosz nő és a kiabálás,cspkodás.
2012. március 16. 15:49
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
Hihetetlen h pont ezt kellett h megvegyék! Vehették volna inkább a Mi corazón insiste-t Jencarlos Canelával és Carmen Villalobossal! sokkal jobb lett volna mint ez!
2012. március 16. 16:19
Tami2000 egyetértek!!Mindegyik szinte csak erről szól!!
2012. március 16. 16:20
De amúgy nem hiszem, hogy nézni fogom... eddig se néztem egy ilyesmit, most se fogom emiatt elkezdeni...
2012. március 16. 20:28
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Én igazi Telenovella függő vagyok de ezt nem hinném, hogy nézni fogom! de lehet.
Kapcsolódó sztárok
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.