Szirota Jennifer újra megpróbálja
2012. március 25. 11:12
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
én már az x-faktorban is úúgy szurkoltam neki..nem is baj, hogy újra próbálkozik, annyira tehetséges. egyszerűen fantasztikus hangja van.. remélem még sokat láthatjuk majd a tvben (:
2012. március 25. 17:28
Ez a lány hihetetlenül tehetséges!Már befutott énekesnőnek kéne lennie.
2012. március 27. 21:26
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Kár hogy a Csillag Születikbe jelentkezett. Szerintem ő a legemlítésreméltóbb személy abban a műsorban, csak sajnos minden egyes szereplője a süllyesztőben végzi ennek a 'tehetségkutatónak'. Jennifer nagyon thetséges, szerintem inkább az X-Faktorban kellet volna ismét próbálkoznia. Egyébként nagyon jól áll neki a -15 kiló.
2012. április 08. 12:00
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Szerintem jól tette, nagyon ügyes...
2012. április 09. 15:13
|
|
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline
|
Sok sikert kívánok Neki a bejutáshoz! Véleményem szerint-és persze biztosan mások szerint is-nagyon tehetséges. Egyáltalán nem kell amiatt feladnia az álmait, azt, hogy énekesnő legyen,mert az X-Faktorban nem jutott tovább. Nézzük csak meg például Muri Enikőt. Ő sem jutott tovább az első X-Faktor válogatóján, ám nem adta fel, megpróbálta mégegyszer is a siker mellé állt. Egészen a döntőig jutott el, egy karnyújtásnyira, egy lépésnyire a győzelemtől. Nagyon-nagyon tehetséges Enikő, határ a csillagos ég. Jennifer is most elindult ezen az úton. Bár még nagyon az elején van, és sok akadályt le kell győznie, de ha már elindult a siker felé vezető úton, ha rátért erre az útra, akkor most már nem adhatja fel! Kívánok Neki sok erőt, kitartást és bátorságot, hogy végig tudja csinálni a karrier felé vezető utat. Nagyon tehetséges a Jennifer, ha bekerül, neve és tehetsége méltó lenne a győzelemhez! Hajrá Jennifer, és Neked szurkolok!!!
2012. augusztus 14. 08:02
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Jenni nagyon szépen énekel,amikor a 2010-es X-faktor volt akkor is sokat néztem Jennit És Encit nagyon megtetszett mind2 lány hangja!és amikor megtudtam hogy Enci újra jelentkezett majd kiugrottam a bőrömből!nagyon örültem!!!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: