Minden ami Victoria Justice.
Mit gondoltok róla?
Victoria Justice
2012. március 20. 16:02
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Enaa,
Sztár Mániás
2012. március 30. 18:49
Szép csajszi, meg kedves is, de mondjuk a tehetsége a Nickelodeonon túl nem terjed... és ezt most nem bántásból, mert ha pl. gyakorolna biztos jobb lenne, mert abban a farkasos filmben folyton fura fejeket vágot... vagy szt direkt(?!) Mert amúgy szerintem ha gyakorolna, tényleg jobb lehetne!!
2012. március 30. 19:17
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.03.30. 18:49)
Szép csajszi, meg kedves is, de mondjuk a tehetsége a Nickelodeonon túl nem terjed... és ezt most nem bántásból, mert ha pl. gyakorolna biztos jobb lenne, mert abban a farkasos filmben folyton fura fejeket vágot... vagy azt direkt(?!) Mert amúgy szerintem ha gyakorolna, tényleg jobb lehetne!!
2012. április 01. 11:06
Hát nekem az a véleményem róla, hogy nagyon jól énekel és szinészkedik is
2012. április 06. 08:04
Imádom őt
Mondjuk tényleg nem egy Oscar-díjas színésznő, de azért valami tud, a sorozata is király, és az énekhangja is <3 És 1-2 kivétellel minden száma bejön
Mondjuk tényleg nem egy Oscar-díjas színésznő, de azért valami tud, a sorozata is király, és az énekhangja is <3 És 1-2 kivétellel minden száma bejön
2012. április 10. 19:33
Aki szereti Victoriát annak képek
7 felhasználónak tetszik:
Rusher Girl 007,
Enaa,
Tussz,
kozák jázmin,
Sztár Mániás,
arianagrande26,
TizzyHeart
2012. június 08. 21:02
Én legelőször Victoria-t a Zack & Cody-ban láttam (igen amíg szerettem a diznit). Nem is tudom olyan tizenéves kislány volt még. Később láttam a sorozatát a V, mint Victoria-t, ami hamar az egyik kedvenc sorozatom lett. Csodálatosan alakítja Tori szerkepét! Tori a kedvenc karakterem meg Cat és Jade. Szóval szerintem egy igen profi, tehetséges színésznő. De nem rég beláttam, hogy nem csak színésznnek jó, mert tényleg jó énekesnő. Hallottam egy-pár számát pl : Best Friend Brother BFB stb ...
Egy nagyon szimpatikus és aranyos lány. Mellesleg gyönyörű és fiatal.
Egy nagyon szimpatikus és aranyos lány. Mellesleg gyönyörű és fiatal.
2012. július 25. 12:10
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline |
Nagyon szép, tehetséges és aranyos csajszi.
Színészként tényleg nem egy nagy durranás, de azért imádom a sorozatát mert nagyon vicces.
A zenéi nagyon jók, és szuper hangja van.
Színészként tényleg nem egy nagy durranás, de azért imádom a sorozatát mert nagyon vicces.
A zenéi nagyon jók, és szuper hangja van.
2012. július 25. 12:16
Victoria Justice nagyon tehetséges és remekül énekel szerintem, és nagyon tehetség színésznő is (nem is csoda mert a vízöntők köztudottan remekül értenek a színészkedéshez )Félretéve a horoszkópját, nagyon szeretem és habbár a Victoriusban nem láttam talán csak egy részben én szerintem biztos tehetséges színésznő.
2012. július 25. 22:13
Zendaya Bella BFFvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 102 Csatolások: 3 Azonosító: 179764 offline |
nagyon szép lány Victoria Justice
2012. július 29. 20:11
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Nagyon szeretem őt. Szép,tehetséges színész és nagyon jó hangja
2012. november 03. 12:06
Itt elmondhatjátok a véleményeteket Victoria Justicéről
2012. november 03. 12:25
vani10visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 345 Csatolások: 99 Azonosító: 137007 offline |
Idézet (kozák jázmin @ 2012.11.03. 12:06)
Itt elmondhatjátok a véleményeteket Victoria Justicéről
azerintem egy csodálatos énekesnő és szinésznő egyaránt én nagyon örülök hogy megnéztem a victorious 1 részét amugy példaképnek is nagyon jo we <3 victoria justice
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.