Mit gondoltok róla?
Victoria Justice
2012. március 30. 18:49
Szép csajszi, meg kedves is, de mondjuk a tehetsége a Nickelodeonon túl nem terjed... és ezt most nem bántásból, mert ha pl. gyakorolna biztos jobb lenne, mert abban a farkasos filmben folyton fura fejeket vágot... vagy szt direkt(?!)
Mert amúgy szerintem ha gyakorolna, tényleg jobb lehetne!!
2012. március 30. 19:17
Idézet (zsedenyi2 @ 2012.03.30. 18:49)
Szép csajszi, meg kedves is, de mondjuk a tehetsége a Nickelodeonon túl nem terjed... és ezt most nem bántásból, mert ha pl. gyakorolna biztos jobb lenne, mert abban a farkasos filmben folyton fura fejeket vágot... vagy azt direkt(?!)
Mert amúgy szerintem ha gyakorolna, tényleg jobb lehetne!!
2012. április 01. 11:06
Hát nekem az a véleményem róla, hogy nagyon jól énekel és szinészkedik is
2012. április 06. 08:04
Imádom őt
Mondjuk tényleg nem egy Oscar-díjas színésznő, de azért valami tud, a sorozata is király, és az énekhangja is <3 És 1-2 kivétellel minden száma bejön
Mondjuk tényleg nem egy Oscar-díjas színésznő, de azért valami tud, a sorozata is király, és az énekhangja is <3 És 1-2 kivétellel minden száma bejön
2012. április 10. 19:33
Aki szereti Victoriát annak képek
7 felhasználónak tetszik:
Rusher Girl 007,
Enaa,
Tussz,
kozák jázmin,
Sztár Mániás,
arianagrande26,
TizzyHeart
2012. június 08. 21:02
Én legelőször Victoria-t a Zack & Cody-ban láttam (igen amíg szerettem a diznit).
Nem is tudom olyan tizenéves kislány volt még.
Később láttam a sorozatát a V, mint Victoria-t, ami hamar az egyik kedvenc sorozatom lett.
Csodálatosan alakítja Tori szerkepét! Tori a kedvenc karakterem meg Cat és Jade.
Szóval szerintem egy igen profi, tehetséges színésznő.
De nem rég beláttam, hogy nem csak színésznnek jó, mert tényleg jó énekesnő. Hallottam egy-pár számát pl : Best Friend Brother BFB stb ...
Egy nagyon szimpatikus és aranyos lány. Mellesleg gyönyörű és fiatal.
Egy nagyon szimpatikus és aranyos lány. Mellesleg gyönyörű és fiatal.
2012. július 25. 12:10
|
|
nina456 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 594 Csatolások: 50 Azonosító: 181415 offline
|
Nagyon szép, tehetséges és aranyos csajszi.
Színészként tényleg nem egy nagy durranás, de azért imádom a sorozatát mert nagyon vicces.
A zenéi nagyon jók, és szuper hangja van.
Színészként tényleg nem egy nagy durranás, de azért imádom a sorozatát mert nagyon vicces.
A zenéi nagyon jók, és szuper hangja van.
2012. július 25. 12:16
Victoria Justice nagyon tehetséges és remekül énekel szerintem, és nagyon tehetség színésznő is (nem is csoda mert a vízöntők köztudottan remekül értenek a színészkedéshez
)Félretéve a horoszkópját, nagyon szeretem és habbár a Victoriusban nem láttam talán csak egy részben én szerintem biztos tehetséges színésznő.
2012. július 25. 22:13
|
Zendaya Bella BFFvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 102 Csatolások: 3 Azonosító: 179764 offline
|
nagyon szép lány Victoria Justice
2012. július 29. 20:11
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Nagyon szeretem őt. Szép,tehetséges színész és nagyon jó hangja
2012. november 03. 12:06
Itt elmondhatjátok a véleményeteket Victoria Justicéről
2012. november 03. 12:25
|
|
vani10visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 344 Csatolások: 99 Azonosító: 137007 offline
|
Idézet (kozák jázmin @ 2012.11.03. 12:06)
Itt elmondhatjátok a véleményeteket Victoria Justicéről 
azerintem egy csodálatos énekesnő és szinésznő egyaránt én nagyon örülök hogy megnéztem a victorious 1 részét amugy példaképnek is nagyon jo we <3 victoria justice
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.