Rengeteg kritikus úgy vélte, hogy Jennifer túl kövér ahhoz, hogy eljátssza a harcost, Katnisst az Éhezők viadalában, a színésznő azonban azzal vág vissza, hogy ismerjék meg a képességeit, mintsem a külső alapján ítélkezzenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence-t alkata miatt kritizálják
2012. március 30. 19:32
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2012. március 30. 19:36
Már nem azért, de szerintem Jennifer-nek nagyon jó az alakja. Utálom, mikor az ember külsejét nézik, ahelyett, hogy mennyire tehetséges - ez alapján elítélni valakit szerintem szánalmas.
2012. március 30. 19:39
H****e szemetek!! Jennifer úgy tökéletes, ahogy van, és szerintem egyáltalán nem kövér... gyönyörű!! Úgy utálom már a kritikusokat, minek kell mindenkit leszólni?! 8főleg akire nem is igaz, amit mondanak...) És nézzék a tehetségét (merthogy az nagyon is van neki) ilyenkor nem a külső a lényeg...
2012. március 30. 19:42
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Ez valami alapszabály, hogy minden Hollywood-i filmet csak úgy lehet eladni, hogy egy csont sovány modell alkatú nő játssza a főszereplőt? Szerintem ez baromság. Azok a kritikusok inkább mondják azt, hogy ez egy jó film lett, mintsem, hogy értéktelen dolgok után kutatnak, hogy leszólják ezt. Egy színészt nem a külseje tesz híressé vagy jóvá. Egyszerűen csak a remek színészi játéka. Bár azért - nem csak a mai világban - mindig is a "női példaképek" voltak sikeresebbek, az állítólagos "tökéletesek"...
2012. március 30. 19:45
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én megnéztem róla jó pát képet és ő nem dagadt az biztos....!! szerintem jó alakja van neki
2012. március 30. 19:47
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Most komolyan? Jennifer kövér? És még csodálkoznak, ha ennyi az anorexiás tinédzser, ha már őt is kövérnek mondják. Jen tökéletes, úgy ahogy van, abszolút nem kövér. Ez nevetséges.
Jobban tennék amúgy is, ha az alakításával foglalkoznának, megéri odafigyelni rá, fantasztikus...
Jobban tennék amúgy is, ha az alakításával foglalkoznának, megéri odafigyelni rá, fantasztikus...
2012. március 30. 19:50
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
ő hol kövér?
2012. március 30. 19:50
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Pofám leszakad. Hogy Jennifer kövér? Addig rugdosnám, amíg mozog azt, aki ezt kitalálta. Különben is mi van a tehetségével? Ja, persze. El is felejtettem, hogy az ma már senkit nem érdekel..
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2012. március 30. 19:53
Én is csak bamba fejjel nézek a képernyőre... Szerintem semmi baj nincs az alakjával, tökéletes úgy ahogy van. A leggázabb az, hogy a kritikusok a külsejét kifogásolták. Könyörgöm...ez egy film nem?! Egy filmben véletlenül sem azt kell nézni, hogy az illető benne mennyire trendi, hogy mennyire fitt, és hogy milyen a külseje. Legelőször a filmre kéne összpontosítani, és utána jöhetnének csak a rosszmájú vélemények.-.-' Az a baj, hogy az embereknek úgy látszik túl sok szabadidejük van. És ez igaz is. Mindenki a másikkal van elfoglalva, véletlenül sem a saját dolgaival...
2012. március 30. 19:56
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Ő kövér? De még hogy ha az is lenne, akkor sem ezt kéne nézni, hanem a színészi tehetségét.
2012. március 30. 20:02
Lena015visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 42512 offline |
Imádom az Éhezők viadalát. Szerdán láttam a moziba és nagyot alakított benne Jennifer. Szerintem nem is kövér, bár tény, hogy nem csontkollekció, de ez nem is baj. Én éppen, hogy egy olyan csajt nem tudtam volna elképzelni ebben a harcos szerepben akinek kiállnak a csontjai. Szóval Jennifer gyönyörű és a filmet is ajánlom mindenkinek...nekem előlépett kedvencemmé
2012. március 30. 20:04
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Szerintem inkább kifejezetten vékony....
2012. március 30. 20:12
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Most komolyan Jennifer túl kövér?Ezek most normálisak?Neki tökéletes alakja van nem is kövér és nem is csontkollekció .
Nem tudom minek kell sok h....k ezzel zaklatni őt kíváncsi, vagyok hogy akik piszkálják hogyan néznek ki vagy hogy játszották volna el Katniss karakterét
Nem tudom minek kell sok h....k ezzel zaklatni őt kíváncsi, vagyok hogy akik piszkálják hogyan néznek ki vagy hogy játszották volna el Katniss karakterét
2012. március 30. 20:23
miért baj, ha harcost játszó nő nem 32 kiló? legalább hihető, hogy nem nyírják ki a 4. percben, vagy nem hal meg végelgyengülésben a film felénél.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.