A híres alternatív rockzenét játszó, hatszoros Grammy-díjas The White Stripes 2011. február 2-án feloszlott. Ám ahogyan sejteni lehetett, a banda énekes-gitárosa, Jack White hallat magáról, méghozzá sikerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élet a White Stripes után: Jack White új klippel jelentkezett
2012. április 13. 00:54
2012. április 13. 07:00
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nekem nem tetszik.
2012. április 13. 15:08
Én személy szerint imádtam a White Stripes-ot!!! Amikor feloszlottak elég elkeseredett voltam, de ma már örülök, hisz Jack még így is aktív. És szerintem a dalai nagyon jók, szeretem őket. De a White Stripes akkor is ikon volt!!!
(Egyébként ha valakinek nem tetszik a szám, legalább megmondaná, hogy miért nem. )
(Egyébként ha valakinek nem tetszik a szám, legalább megmondaná, hogy miért nem. )
2012. április 13. 15:53
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
sajnálom hogy a white stripesnak annyi, de tovább kell lépni. nyilván, akinek nem tetszik az nem fogja hallgatni, de jack sosem volt olyan ember, hogy mindenkinek meg akarjon felelni.
2012. április 13. 17:40
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
ez szörnyű...O
2012. április 14. 19:36
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 228 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline |
Ó milyen jó itt látni egy Jack White-os cikket. És nagyon örülök neki, hogy szólóban folytatja!!
2012. április 25. 00:37
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
A koncertjét 27-én (nálunk már éjjel) élőben lehet nézni a youtube csatornáján, a közvetítést Gary Oldman rendezi
http://www.youtube.com/user/JackWhiteVEVO/unstaged
http://www.youtube.com/user/JackWhiteVEVO/unstaged
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.