Hilary szemmel láthatóan a legkevésbé sem igyekszik, hogy visszanyerje régi alakját a szülést követően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff nem törődik az alakjával
2012. április 13. 15:23
senkinek sem félnie, biztos vagyok benne hogy visszaszerzi az alakját!!!!
2012. április 13. 15:23
hvivi19999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.16. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 169372 offline |
nem mindenki egyforma
2012. április 13. 15:26
És ez miért baj? a Fő, hogy jól érezze magát a bőrében!!
2012. április 13. 15:27
Ezeket a lesifotósokat ki kéne nyírni. Könyörgöm emberek, most szült!! Senki nem várhatja el tőle, hogy megint a régi formájában legyen ilyen rövid idő alatt. Eleve még szoptat, és akkor ha jól tudom, tilos a diéta, és a kemény edzés is. Majd ha nagyobb lesz a baba, elkezdi a kilók leadását szép lassan.
2012. április 13. 15:29
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Úristen világvége.Most szült,és szeretne inkább a gyerekével lenni,mint azonnal magára hagyni és egy csomót edzeni?Nem is értem,hogy gondolja,kövezzük meg azonnal..
Bőven rá ér még "visszanyerni" az alakját,fölösleges ezzel foglalkozni,ez egyedül az ő dolga.
Bőven rá ér még "visszanyerni" az alakját,fölösleges ezzel foglalkozni,ez egyedül az ő dolga.
2012. április 13. 15:34
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Egy nő addig amig szoptat,nem fogyókúrázhat,hogy legyen teje amit adjon a kis babájánal.Most nem várhatják Hilarytól,hogy alig a szülás után rögtön fogyókúrázzon amikor még szoptat
2012. április 13. 15:35
még csak most szült-.-.. nem mindegy befolyásolja ez a z ő életüket?!
2012. április 13. 15:38
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline |
Kár érte, csinos csaj volt régebben. Mindazonáltal ha igazat beszéltek és tényleg nemrégiben "jött ki belőle" az a gyerek (nem követem nyomon minden kisujjmoccintását), csakugyan ráér még.
2012. április 13. 15:49
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
egy normálisan gondolkodó nőnek, szülés után nem az a legfontosabb dolga, hogy formába hozza magát, hanem hogy a gyerekével törődjön. emellett a gyereknek sem tenne jót ( ha még szoptatja) ha eszeveszett diétába kezdene.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 13. 16:00
Így is szép. Semmi baj sincs azzal ha valaki szülés után nem kezd el fogyózni. Az se jó ha valaki olyan gyorsan le akar fogyni szülés után , mint például Victoria Beckham.
2012. április 13. 16:03
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline |
szerintem sem az a fontos szülés után, hogy két (!!) hónap után már vékony legyen. Bár Alessandra Ambrosio-t is meg tudom érteni, mert ő a Victoria Secret leghíresebb modellje, ezért neki gyorsan formába kellett lenni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.