Nemrég hallhattunk arról, hogy egy amerikai banda pert indított az angolok ellen, mivel az ő nevük is One Direction.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem változtat nevet a One Direction
2012. április 18. 20:00
Először is, majd a bíróság eldönti, hogy kié a név. Másodszor úgy gondolom, hogy ezt már nem fogják megúszni anélkül, hogy ne kelljen mélyre nyúlni a zsebükben. Simon nagyon elbaltázta a dolgot, mert amíg ő nem állt szóba az amerikaiakkal, addig nőtt a név értéke.
2012. április 18. 20:01
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline |
hulye u.s one direction!!)
angol ONE DIRECTION FOREVER!
angol ONE DIRECTION FOREVER!
2012. április 18. 20:02
XaverBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 4 Azonosító: 146629 offline |
naa de jóó -.- úgy tüniik az irigységneeek nincseen határra D U.S One Direction olyan csunyáákk xDD
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
hát még szép, h nem akarnak nevet változtatni... az usásokat nem is imertem..
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline |
még jó !!!!!!!!!!!!! ♥♥♥
2012. április 18. 20:03
Bambyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 139696 offline |
jaj ugyan már csak féltékenyek mert ők soha nem lesznek olyan híresek mint a mi One Direction-ünk !
És még szép h nem változtatnak nevet! Tuti hogy csak figyelem felkeltés miatt csinálták ezt az egész peres dolgot szánalmas -.-
És még szép h nem változtatnak nevet! Tuti hogy csak figyelem felkeltés miatt csinálták ezt az egész peres dolgot szánalmas -.-
2012. április 18. 20:05
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline |
Ha megnézzük a két fotót, egyértelmű az amerikaiak nem nagy helyesek, de a britek sem, nem értem mi ez a fellángolás irántuk de majd elmúlik.Amúgy meg majd még a bíróság eldönti Mert az amerikai bandának több joga van a névhasználatra..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. április 18. 20:05
Még szép , hogy nem változtatnak Végülis én még életemben nem hallotam róluk és ez a kép is újdonság nálam szóval nem tom mit akkarnak ha alig ismerik őket -.-" Szerintem csak irigykednek , mert rengeteg sikert értek el másfél év alatt -.-" Szerintem szánalmas a u.s one direcion már ha tényleg ez a nevük XD
2012. április 18. 20:07
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline |
:]]] még szééééép! ezaz Zayn mondd meg nekik xddd
amcsik meg bek.phatják )))
amcsik meg bek.phatják )))
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.