Óriási médiacirkusz veszi körül Simon Cowellt, a helyzeten csak tovább ront nemsokára megjelenő biográfiája, amiben – állítólag – beszél titkos szerelmi kapcsolatáról Danii Minogue-gal, és szidja az ITV-t egyfolytában. Simon cáfol, és mérges a csatornára, amiért nem kell mellette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszűnik az eredeti X Factor és BGT?
2012. április 21. 15:45
|
|
regii.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 172514 offline
|
ne szűnjön meg mert az nem lenne jó!!
2012. április 21. 15:56
Na ne!!!!! Ez remélem, hogy csak valami hülye pletyka!!!!!!!!!!!
2012. április 21. 15:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Na ,ne már!
Ne szűnjön meg!!
2012. április 21. 16:06
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
na ne ez nem igazság túl kegyetlen a világ!
2012. április 21. 16:26
Nekem valahogy annyira nem szimpatikus ez a Simon manusz...
2012. április 21. 17:32
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én nagyon szeretem az X factort, főleg Angliában, vagyis leginkább csak ott, de szerintem nagyon el lett cseszerintve amikor lecserélték a mentorokat. És pont azt a mentort hagyták meg aki meg inkább mehetne már nyugdíjba(Louis Walsh) Én Gary Barlow-t nagyon szeretem és ő igazán tehetséges de Kelly Rowland nagyon idegesítő és szerintem csak egy mentoráltjával foglalkozott. Cheryl és Danni profik voltak. Szóval megoldaná a problémát ha normális zsűri lenne! A The Voice jelenleg jobban tetszik a mentorok miatt
2012. április 21. 17:47
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én nagyon szeretem a X factort.. remélem nem szűnik meg 
Évike12 egyetértek..
Évike12 egyetértek..
2012. április 21. 18:19
remélem nem szűnik meg,szeretem az amerikai X factort *.*
2012. április 21. 18:35
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Tisztára mint a TV2 és az RTL
...
.
Idézet
hiszen Simon mentette meg a csatornát a rossz nézettségi mutatóktól. Sehol sem lennének Cowell nélkül.”„Ő fáradhatatlan, és jobban ért a bizniszhez, mint bárki más”
A cikk ezen részével egyet értek. Nem vagyok tisztában Cowell elmeállapotával,dehogy a műsorcsinálásban egy zseni, az megcáfolhatatlan, akármekkorra hülyeséget is csinálhat, engem nm izgat
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 21. 18:45
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2012.04.21. 17:32)
Én nagyon szeretem az X factort, főleg Angliában, vagyis leginkább csak ott, de szerintem nagyon el lett cseszerintve amikor lecserélték a mentorokat. És pont azt a mentort hagyták meg aki meg inkább mehetne már nyugdíjba(Louis Walsh) Én Gary Barlow-t nagyon szeretem és ő igazán tehetséges de Kelly Rowland nagyon idegesítő és szerintem csak egy mentoráltjával foglalkozott. Cheryl és Danni profik voltak. Szóval megoldaná a problémát ha normális zsűri lenne! A The Voice jelenleg jobban tetszik a mentorok miatt 
Gary Barlow talán a legjobb mentor a tavalyi évből, nekem ő a szívem rücske.
A The Voice nekem nem annyira nem jött be. Nézném, de ígyis elég sok mindent nézek már .. Esetleg az élő adásokat, a kiválasztásos részeket soha nem szoktam nézni, csak az X-Factornál.
Idézet (like me @ 2012.04.21. 18:35)
A cikk ezen részével egyet értek. Nem vagyok tisztában Cowell elmeállapotával
Abszolút nem tűnik normálisnak.
Idézet (Simike @ 2012.04.21. 18:19)
remélem nem szűnik meg,szeretem az amerikai X factort *.* 
Úgy látom nem sikerült értelmezni a szöveget vagy kimaradt egy rész. Az X-Factor eredetije angol, nem az amerikai. Az amcsi csak egy ratyi utánzat, pont mint a magyar.
Mikor jegyzik már meg végre?
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.