A fiatal tehetség jelenleg Dél-Amerikában tartózkodik, ahol túlságosan is nagy szeretettel fogadják a rajongók. Még a haját is kitépte az egyik rajongó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kitépték Demi Lovato haját az őrült rajongók
2012. április 29. 22:54
2012. április 29. 22:56
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
Az őrűlt rajongó Demi hajával fényképezkedik
Adja el ebay-en. Nagy az isten állatkertje, valaki úgyis megvenné.
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Lady Suzy,
Vampiregirl1,
sipa6,
Black Hearth2,
Eszter655,
An_d_a,
bibicsibi,
Twilight6
2012. április 29. 22:57
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Ezeknek elment az eszük o_O nem hiszem, hogy az Argentinok normálisak.
2012. április 29. 22:57
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
hogy valakinek ennyi önuralma ne legyen...
2012. április 29. 23:01
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (szavy @ 2012.04.29. 22:56)
Adja el ebay-en. Nagy az isten állatkertje, valaki úgyis megvenné.
Küldünk cserébe taknyos SP zsebkendőt.
9 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Eszter655,
Lady Suzy,
Grace Benning,
Vampiregirl1,
Corby,
Black Hearth2,
An_d_a,
bibicsibi
2012. április 29. 23:01
Demi egy nagyon jó énekesnő [szerintem], de ez túlzás:D
2012. április 29. 23:04
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Ha valaki az én hajamat tépte volna ki,vagy egyentalán húzogatta volna,adtam volna neki egy kis taslit,hisz azért ez már több a soknál,és nem érdekelt volna,ki mit gondol,ez csupán önvédelem (és hajvédelem) Ez már megszállottság,mit csinálna azzal a hajjal,komolyan? Demi Lovato klónokat készítene?Kösz,elég most már egy is dalospacsirtánkból
2012. április 29. 23:05
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline |
Na erre szokták azt mondani, hogy ez nem élet.
2012. április 29. 23:05
ki az aki ezt még felvállalja??
én inkább rejtegetném ha ilyen hülye lennék, ez meg még világgá is kürtöli,
én inkább rejtegetném ha ilyen hülye lennék, ez meg még világgá is kürtöli,
2012. április 29. 23:09
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Ez már beteges... azért mindennek van határa. Ő is csak ember könyörgöm, vegyék már tudomásul.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. április 29. 23:19
akármennyire is szeretem.. azért eddig nem mennél el.. ezzel csak megutáltatják magukat.. -.-
2012. április 29. 23:21
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
ráadásul annyit hozzátennék, hogy Demi kedvenc rajongói a dél-amerikaiak.. hát ő tudja.
szerintem ott teljesen "más" világ van. ha valami sztár megy oda már rögtön megőrülnek, ami oké, nyilván jobb lehet egy olyan közönség akik ugrálnak és énekelnek a dalokat, mint akik csak állnak és kameráznak. de kicsit bizarr is. sok sztár ezért szereti dél-amerikát, mert ott tényleg több napig is képesek letáborozni a szálloda előtt, de szerintem ez már nem egészséges.
mint ahogy deminél is történt. a venezuelai hajtépése után is csak ennyit reagált: "elmebetegek vagytok! szeretlek titeket srácok!", aztán amikor Sao Pauloban áttörték a korlátot és fölszaladtak Demihez... nocomment.
szerintem ott teljesen "más" világ van. ha valami sztár megy oda már rögtön megőrülnek, ami oké, nyilván jobb lehet egy olyan közönség akik ugrálnak és énekelnek a dalokat, mint akik csak állnak és kameráznak. de kicsit bizarr is. sok sztár ezért szereti dél-amerikát, mert ott tényleg több napig is képesek letáborozni a szálloda előtt, de szerintem ez már nem egészséges.
mint ahogy deminél is történt. a venezuelai hajtépése után is csak ennyit reagált: "elmebetegek vagytok! szeretlek titeket srácok!", aztán amikor Sao Pauloban áttörték a korlátot és fölszaladtak Demihez... nocomment.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.