Átszállítják a legszínvonalasabb magyarországi börtönbe Damu Rolandot, ahol helyben sütött friss pékárú, Hilton-felszereltségű konyha, és külön egészségügyi centrum várja az elítélteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Damu Roland luxuskörülményeket kap
2012. május 02. 10:31
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Én meg szívrohamot. Ezt mind az adófizetők pénzéből állják. Gazdagoknak és híreseknek luxusböri. Az agyam elszáll.
Szerk: Ja nem, most látom, hogy magánbörtön... Mik nem vannak.
Szerk: Ja nem, most látom, hogy magánbörtön... Mik nem vannak.
2012. május 02. 10:38
pff ezért aztán kár volt rács mögé (luxusba) küldeni
2012. május 02. 10:39
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Grace Benning, egyetértek, majdnem leestem a székről, amikor a címet olvastam. Szerencsétlen adófizetők, ezért vezetnek be még többet! Csodálkoznak, hogy Magyarországnak nincs pénze, mikor ennyi (már bocsánat) szarra költik?!
2012. május 02. 10:40
Erről már kifejtettem a véleményem nem ismétlem önmagam.A s***e is fényesre lesz nyalva bent.Olyan lesz mint ha hosszabb pihenésre menne...
2012. május 02. 10:45
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Ez egy emberi hulladék akárcsak Stohl...sajnálatos hogy pénzen mindent meg lehet venni és hogy még mindig íródik cikk ezekről a tetvekről...Bocsánat de én szebb szóval nem tudom illetni őket.
2012. május 02. 11:11
Miért?! Ki ő, hogy másképp bánjanak vele?! Ez kb hajaz Breivikre, aki szintén luxuskörülmények között "tengeti" szerénynek nem mondható rabéletét. Idáig fajult a világ: megvered a nődet vagy kiirtasz egy fél tábort, akkor jobb életet kapsz mintha dolgoznál és tisztességesen élnél. Az embernek felfordul a gyomra...
2012. május 02. 11:34
Nem azért de mindenki támadja Damut, hogy milyen börtönbe kerül, na és a többi aki ott van. Gondolom nem ő lesz az egyetlen rab a börtönben? És ti nem örülnétek ha jó pár évet le kellene húznotok a hűvösön és nem négyen laknátok egy szobába, hanem ilyen körülmények között lennétek?
2012. május 02. 11:40
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.05.02. 11:34)
Nem azért de mindenki támadja Damut, hogy milyen börtönbe kerül, na és a többi aki ott van. Gondolom nem ő lesz az egyetlen rab a börtönben? És ti nem örülnétek ha jó pár évet le kellene húznotok a hűvösön és nem négyen laknátok egy szobába, hanem ilyen körülmények között lennétek?
Laktam koleszban, túléltem, hogy négyen voltunk egy szobában. Hagy ne kelljen már egy bűnözőt sajnálnom, mert megkapja, amit érdemel. Főleg, hogy nem kapja meg. Luxusböri... az eszem megáll. Még a végén megéri erőszakosnak lenni, meg ittasan száguldozni! Legalábbis annak, akinek pénze és hírneve van.
2012. május 02. 12:42
Nem érdemli m,eg ezeket a körülményeket 1 börtöntöltelék se még ha gazdag is...
2012. május 02. 13:10
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Grace Benning teljesen egyetértek!!!!!!!! Jobb lett volna, ha valamelyik normál börtönbe kerül, ott legalább megtanulta volna, hogy mért is nem kellene nőket verni meg hogy nem ártana ha visszavenne magából meg abból a k*rva nagy arcából!!!!!
2012. május 02. 13:11
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Kedves EmilyTaylor!Damu büntetését tölti,mert bántalmazott egy nőt,nem pedig luxusüdülőbe lett beküldve,tehát a felháborodás jogos!!!
Utolsó megjegyzésem ehhez pedig, ezt nektek adófizetők!
Utolsó megjegyzésem ehhez pedig, ezt nektek adófizetők!
2012. május 02. 13:29
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó,hogy nem egy luxus szállodába viszik...!!! én még azon sem csodálkoznék...
2012. május 02. 13:35
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Úúúúú de letörölném a vigyort a képéről ezen a képen!! Hát undorító,hogy ilyet kap!!!és Csokiki-vel értek egyet! Egy elítélt se érdemli meg ezeket a körülményeket csak azért mert van pénze!!!!
2012. május 02. 13:45
hát én megértem,!!! mivel nem erőszakolta meg a lányt, szóval ha már börtönbe kell ülnie akkor ezt megérdemli
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.