Idén hetedik alkalommal adják át „A Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. 2012-ben az Anima Sound System nyerte el ezt a megtisztelő díjat, így a magyar zene olyan nagykövetei mellé kerültek, mint például Geszti Péter, a Neoton Família vagy Ákos.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt
2012. május 07. 15:57
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én őket nem is ismerem....!!! de lehet,hogy ezzel nem vagyok egyedül....!
2012. május 07. 16:54
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1791 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Legalább az Anima megérdemel díjat, bár nem egy ilyen szar Comet gömböt. Csoda, hogy a Viva még emlékszik rájuk a mai fertőben.
2012. május 07. 16:58
a comet gömb egy igénytelen díj, csak a barbee-lola szintű előadóknak van szükségük a tinis_nák általi megerősítésre, az igazi művészeknek nem.
2012. május 07. 17:02
sowy, de nem értek egyet ^^ nem áratana, ha az igazi művészeket is elismernék és a comet nem csak sp, barbee meg lola-félékről szólna.
2012. május 07. 17:07
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1791 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ez a magyar színvonal, hihetetlen a Viva hova süllyedt 5-6 év alatt, de persze ugyanez vonatkozik az MTV-re is, ezek nem zeneadók, hanem megvesznek egy csomó fos sorozatot, meg le adnak 3 tini hányadék előadót és ez elég nekik.
2012. május 07. 17:25
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12546 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (prézli @ 2012.05.07. 15:43)
Lehet, hogy én vagyok a műveletlen etc., de én egy Anima Sound System-dalt sem ismerek
Hát jah
Végre valaki olyan kap díjat ezen a szutykos semmirekellő díjátadón akik tudnak is valamit a cölöbségen kívül
Gratula nekik, éljenek az igazi ZENÉSZEK
2012. május 07. 17:33
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Végre olyasvalaki kapja a díjat, aki meg is érdemli. Egyszerűen szánalom a viva comet. Ahogyan írták. Tényleg afféle Lola, meg Barbee szintű előadóknak való díj. A magyar könnyűzenéért járó Comet ér valamit. Nem hiába csak olyanoknak ítélik, akik legalább 10 éve a zenei pályán vannak. Az Anima Sound Systemről meg annyit, hogy többet ér egy kisujjuk is, mint egy Sp, vagy Barbee.
2012. május 07. 17:54
rocknroller |
Ha már itt tartunk remélem az ilyen felsorolt Barbee és társaik 10 év múlva de inkább 5 év múlva már csak egy rossz emlék lesz és ez vonatkozik a Megaszarokra is! Persze simán justinka meg lady kaka sem kéne, hogy boldogítson minket!
2012. május 07. 18:46
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Szerintem megérdemlik. Gratulálok nekik!
2012. május 08. 11:34
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Drága magyartanárom előtt most fejet hajtok, aki csakugyan a zenekar tagja volt anno Hihetetlen amit elértek az idők során, a magyar zene egyik virtuális csúcsán ők csücsülnek, akik nem egy mocsok comet gömböt érdemelnek, az ennél is mocskosabb viva tévé jóvoltából, de valamilyen szinten mégis csak elismerés, hisz ez a díj különbözik attól amit söpö és stb kapnak. És most bocsánat, de meglátogatom a hifit.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Öngyilkos lett Aubrey Plaza férje
Öngyilkos lett Aubrey Plaza férje
Súlyos tragédia történt a színésznő családjában.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
A bírónő szerint így történt Liam Payne halálos balesete
A bírónő szerint így történt Liam Payne halálos balesete
Öt ember ellen vádat emeltek.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.