Nagyon könnyen, egyszerű dolgokkal is szebbé tehetjük hajkoronánkat. A vitaminokban gazdag ételek nagyon jót tesznek a hajnak, érdemes a hajápolást a konyhában kezdeni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tippek a szép és egészséges hajért
2012. május 14. 08:48
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline |
2012. május 14. 09:34
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Nekem mostanában szép sima a hajam...
2012. május 14. 13:32
Jó kis cikk lett. Érdekes és hasznos dolgok is vannak benne.
2012. május 14. 13:34
14 éves korom óta korpás a hajam,pláne mostanába,megmosom már másnap viszket
2012. május 14. 14:03
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
kentakakura20 ha elmész a bőrgyógyászathoz ott felírnak olyan kenőcsöt ami eltünteti a korpát!!! és használ is!!
Jó cikk lett!
Jó cikk lett!
2012. május 14. 14:05
1. tipp: Ez nálam alap.
2. tipp: Csak Testnevelésórán hordom copfba.
3. tipp: Ez remélem mindenkinél alap.
4. tipp: Én hajat is csak néha szárítok.
5. tipp: Csak nyáron hordok, de akkor kimosom.
6. tipp: Nem is vasalom soha.
7. tipp: Ez alap.
8. tipp: Csak vizet iszom.
Jó cikk lett!
Ha korpásodás elleni sampont használsz (pl.: Head & Shoulders), akkor azzal ne mosd minden nap, mert kiszárítja a fejbőrt.
2. tipp: Csak Testnevelésórán hordom copfba.
3. tipp: Ez remélem mindenkinél alap.
4. tipp: Én hajat is csak néha szárítok.
5. tipp: Csak nyáron hordok, de akkor kimosom.
6. tipp: Nem is vasalom soha.
7. tipp: Ez alap.
8. tipp: Csak vizet iszom.
Jó cikk lett!
Idézet (kentakakura20 @ ~)
14 éves korom óta korpás a hajam,pláne mostanába,megmosom már másnap viszket
Ha korpásodás elleni sampont használsz (pl.: Head & Shoulders), akkor azzal ne mosd minden nap, mert kiszárítja a fejbőrt.
2012. május 14. 14:14
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Jó cikk lett, bár nekem alapból elég egészséges a hajam, szinte sosem korpás, pedig elég sokszor vasalom, bár szárítani csak télen, vagy amikor hideg van szoktam, felkötni a hajam, pedig csak nagyon ritkán.!
2012. május 14. 14:17
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Tegnap mostam hajat egy barack illatú samponnal.Megnéztem a hatásait,és azt írta
,hogy táplálja és erősíti a hajat.Igaz is volt mert ma reggel fésülködésnél alig pár szál hajam hullott csak ki. Ajánlom minbdenkinek a Balea barackos sampont!
Különben nagyon jó lett a cikk!
,hogy táplálja és erősíti a hajat.Igaz is volt mert ma reggel fésülködésnél alig pár szál hajam hullott csak ki. Ajánlom minbdenkinek a Balea barackos sampont!
Különben nagyon jó lett a cikk!
2012. május 14. 14:18
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Sokszor hiába étkezik az ember egészségesen, attól a haj még töredezik. Ez természetes, nem nagyon tudunk ez ellen tenni. Vannak kifejezetten a haj és fejbőrre kifejlesztett vitamin és hajerősítő. De ettől függetlenül fontos a külső ápolás is. (hajpakolás) Ez lehet házi készítésű, vagy bolti.
Korpás hajra nagyon jó a Head & Shoulders (vagy hogy írják ) sampon. De az is hatásos állítólag, ha a samponba megfelelő illólajas keveréket öntesz. (Én nem próbáltam, azért írtam, hogy állítólag.)
Korpás hajra nagyon jó a Head & Shoulders (vagy hogy írják ) sampon. De az is hatásos állítólag, ha a samponba megfelelő illólajas keveréket öntesz. (Én nem próbáltam, azért írtam, hogy állítólag.)
2012. május 14. 14:44
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
lenne egy kérdésem : a heti kettő hajvasalás nem sok és nem lesz fakóbb a hajam? mert szerintem mióta vasalom más lett a színe egy kicsit.
amúgy köszi a tippeket !
amúgy köszi a tippeket !
2012. május 14. 15:27
Én sosem vasalom a hajamat, mert alapból egyenes, és nem is lenne hozzá idegrendszerem korán reggel. Nekem csak annyi gondom van vele hogy nagyon hamar zsírosodik, és hogy eléggé hullik.
2012. május 14. 15:31
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Nagyon jó cikk lett! Én mindig odafigyelek, hogy sok vitamint egyek, sokat igyak stb, amik levoltak írva a cikkben is. Szerencsére a hajammal nincs is nagyon probléma.
Lisa Veronicas: lehetséges, hogy már az is roncsolja, de sok más oka is lehet. Pl. a nyári időszakban a nap is kiszívhatja a hajadat.
Egyébként a témához még annyit, hogy töredezés ellen tanácsos időnként vágatni a hajunkból, és ugyanez a hajhagymákon is segít.
Lisa Veronicas: lehetséges, hogy már az is roncsolja, de sok más oka is lehet. Pl. a nyári időszakban a nap is kiszívhatja a hajadat.
Egyébként a témához még annyit, hogy töredezés ellen tanácsos időnként vágatni a hajunkból, és ugyanez a hajhagymákon is segít.
2012. május 14. 15:57
Idézet (Lisa Veronicas @ 2012.05.14. 14:44)
lenne egy kérdésem : a heti kettő hajvasalás nem sok és nem lesz fakóbb a hajam? mert szerintem mióta vasalom más lett a színe egy kicsit.
amúgy köszi a tippeket !
amúgy köszi a tippeket !
A heti kettő nem olyan sok, inkább attól függ ilyenkor, hogy hány percen/órán át vasalod a hajad.
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2012. május 14. 16:01
Idézet (Bubii @ 2012.05.14. 15:35)
sajnos minden nap vasalom a hajam mert anélkül szörnyű ahogy kinézek, és már nagyon töredezik de nem tudok mit csinálni vele...:/
Elég, ha rendszeresen fésülöd a hajad, mert a haj attól lesz szép sima, a hajvasalótól pedig fakó és száraz lesz. Pl.: a dámák korában sem volt hajvasaló, se sampon, mégis gyönyörű szép hajuk volt a hölgyeknek, mert sokat fésülködtek
2012. május 14. 16:25
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
És akinek nincsen pénze gyümölcsre? xD (komolyan)..amúgy meg amikor abban a korszakomban voltam,hogy minden nap tiszta korpa volt a fejem,akkor SEMMI nem használt,semmilyen sampon,hajszesz,még a bőrgyógyászaton felírt sem...tudjátok mi segített?? Hogy egyszer sem vasaltam a hajamat egy komoly elhatározásom óta,és nem festettem,lenövesztettem..és öhmmm..nem egészséges a folytonos fésülködéa sem,mert nagyon szárítja és töredezetté teszi a hajat...szóval,ha formázni akarod,akkor inkább természetes úton..pl hajcsavaró,csat stb. ha hosszútávon szép,és egészséges hajat akarsz,akkor ha fested is,semmiképpen ne világosítsd ki.....mert abban a "szent" pillanatban beledöglik a hajad..főleg akkor ha hullámos vagy göndör..a természetes egyenes haj valamiért jobban bírja a festést,mert eleve nem olyan száraz,ha viszont sötétszőke esetleg a hajad és világosítani akarod,akkor azt csakis természetes összetevőjű cuccokkal tedd,ne hajfestéssel,hanem mondjuk kamilla vagy citrus kivonatú sprékkel,samponokkal !
2012. május 14. 17:37
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Hát akkor ezentúl gyakrabban kell kibontva hordjam a hajam
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.