Mostanában sok hír kering a folytatásról, miszerint lesz második része a Hercegnő Védelmi Programnak, ám némi változás mégis történik a filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra jön a Hercegnő Védelmi Program?
2012. május 15. 11:35
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Kár azt hittem selena és demi benne lesznek :// . Bár örülök Zendayának de bellának nem annyira...
2012. május 15. 11:42
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nekem nem annyira tetszett ez a film, akkor már a WOWP film jobb volt, vagy a 16 kívánság, vagy bármelyik másik.. Selena és Demi nélkül meg végképp nem lenne jó, bár Bella és Zendaya most nagyon menők, de akkor is...
2012. május 15. 11:48
Selenával és Demivel lenne az igazi sajnálom hogy már nincsenek annyira jóba
2012. május 15. 11:53
Szerintem egész jó kis film volt. Szerintem a folytatása már közel sem lesz ilyen jó, főleg a szereplőcserék miatt.
2012. május 15. 11:54
Ez a film egy nagy semmi volt (csak hogy szépen fejezzem ki magam). Tipikusan olyan, amit megnézel egyszer, gyerekkorodban, aztán többet az életben nem akarod látni! Hiába játszott benne Demi nagyon jól, ez is kevés volt ahhoz, hogy tetszen a film.
Hihetetlen, hogy két lány barátságával akarnak eladni egy semmilyen filmet, remélem, letesznek róla. Így is sok az agyzsibbasztó műsor a dizni csatornán.
Hihetetlen, hogy két lány barátságával akarnak eladni egy semmilyen filmet, remélem, letesznek róla. Így is sok az agyzsibbasztó műsor a dizni csatornán.
2012. május 15. 12:04
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline |
Gondoltam hogy Bella és Daya...
Szerintem egy teljesen új sztori jobb lenne, de ők tudják! Majd meglássuk!
Amúgy szerintem lehet hogy nem Belláék lesznek benne, de ha Stefanie Scott megkapná a szerepet, akkor ő lenne a hercegnő! Nagyon illene hozzá!
Szerintem egy teljesen új sztori jobb lenne, de ők tudják! Majd meglássuk!
Amúgy szerintem lehet hogy nem Belláék lesznek benne, de ha Stefanie Scott megkapná a szerepet, akkor ő lenne a hercegnő! Nagyon illene hozzá!
2012. május 15. 12:17
Szeretem Bellát meg Zendayat de Selena-Demi páros valahogy jobb!!!
2012. május 15. 12:24
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Ennél nagyobb hülyeséget. Selena és Demi nélkül hülyeség folytatni, amúgy sem hiszem, hogy elvállalnák, még ha ráérnének, akkor sem.
És aranyosak Belláék, mondjuk a Shake it up-ban, de komolyan nem kéne már minden egyes készülő filmbe belerakni őket, mint barátnők, mert a végén herótot kapunk tőlük.
És aranyosak Belláék, mondjuk a Shake it up-ban, de komolyan nem kéne már minden egyes készülő filmbe belerakni őket, mint barátnők, mert a végén herótot kapunk tőlük.
2012. május 15. 12:35
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nagyon örülök,hogy lehet,hogy lesz második része!!! De szerintem a Selena meg a Demi páros azért jobb lenne...!! De amúgy meg az is jó ötlet,hogy Bella meg Zendaya lenne...! Szerintem Bella lesz Carter Zendaya meg Rosie vagyis ezek a szerep így illenének a szereplőkhöz....!!
2012. május 15. 12:52
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Jó film volt az első. Bár nem lenne, olyan jó a második Demi és Selena nélkül. Ha mindenáron Bellát és Zendayát akarják főszereplőnek. Akkor egy teljesen új sztori kéne hozzá.
2012. május 15. 12:56
Sokkal jobb lenne ha Selena és Demi lenne a főszereplő. Ennyi erőből Zendayának és Bellának lehetne egy saját filmjük.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.