Újra jön a Hercegnő Védelmi Program?
2012. május 17. 15:39
|
|
Annush97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 172429 offline
|
Hátnemtom.. az első rész esem volt nagy durranás, de ez sem lesz az sztem. Zendaya még csak-csak tud táncolni, habár színésznek nem olyan jóó. Bella meg egy kész katasztrófa. Az első film is csak Demiéknek köszönheti a nagy sikert:)))Ők jók voltak:)
2012. május 17. 15:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Neee Selena és Demi maradjon
2012. május 17. 18:52
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ohh hát én nem voltam nagyon oda a filmért... Nee! Nem akarom Zendayáékat.
Eleve annyira nem is volt kedvencem a film, de ha kiveszik belőle Selenát és ezt a két izét rakják be azt nem nagyon szeretném....
2012. május 17. 18:53
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Azt is mondták hogy lesz Camp Rock 3,de nem lesz.
Selena-t és Demit nem lehet pótolni velük.Nem lenne ugyanaz.Személyes véleményem szerint Bella szörnyű színésznő,Zendaya még elmegy.Sel és Demi nélkül sztem nem nagyon fogják megnézni.
Selena-t és Demit nem lehet pótolni velük.Nem lenne ugyanaz.Személyes véleményem szerint Bella szörnyű színésznő,Zendaya még elmegy.Sel és Demi nélkül sztem nem nagyon fogják megnézni.
2012. május 17. 20:32
Én kedvelem Zendayát is Bellát is,de ha már második rész akkor miért nem lehetnének már az eredeti szereplők??????
2012. május 17. 20:38
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Selena és Demi,vagy senki..ennyi!
2012. május 18. 12:48
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
Idézet
Selena és Demi,vagy senki..ennyi!
ők mer nem dizni sztárocskák, szal arról lelehet tenni, hogy ők leszenka filmben
2012. május 18. 16:38
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
uhhh...ez igy a cikk aNagyon szeretem Bella Thorne-ot, mint CC és Zendaya-t, mint Rocky, de egyiküket sem tudom elképzelni Carternek és Rosienak.
A másik meg, véleményem szerint hülyeség, hogy Sel és Demi kapcsolata már nem a régi...hát végülis igaz, de csak azért, mert most még erősebb mint volt
ugyanis amikor Demi épp "rossz" időszakában volt, Sel akkor is kiállt mellette és nem hagyta cserben...szval erről ennyit
A másik meg, most attól hogy format egy akciófilmet, ne biztos, hgy nem fogadná ezt...mellesleg, ha mégsem fogadná el, akkor is örökre Disney-Star marad a rajongók számára, ezt üzenem az olyanoknak akik ezzel nem értenek egyet.
A másik meg, véleményem szerint hülyeség, hogy Sel és Demi kapcsolata már nem a régi...hát végülis igaz, de csak azért, mert most még erősebb mint volt
A másik meg, most attól hogy format egy akciófilmet, ne biztos, hgy nem fogadná ezt...mellesleg, ha mégsem fogadná el, akkor is örökre Disney-Star marad a rajongók számára, ezt üzenem az olyanoknak akik ezzel nem értenek egyet.
2012. május 18. 17:43
Nem tudom igazság szerint ha lesz folytatás tuti nem olyan lesz, mint amikor Szelena, és Demi voltak együtt. Bella-t nem tudom elviselni egyszerűen egyik karaktert sem tudom elképzelni, hogy ő alakítsa majdan. Maradjon a riszás műsorában. Daya hát nem is tudom talán még Carter szerepe az ami úgy gondolkodtató. Ha lesz folytatás én véleményem szerint nem lesz az igazi.
2012. május 19. 21:58
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
kiváncsi vagyok...
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!

0 felhasználónak tetszik: