Újra jön a Hercegnő Védelmi Program?
2012. május 15. 20:27
Biztos jó lesz a film, bár Demi és Selena nélkül nem lesz olyan mint az első... jobb lett volna ha ők játszák megint, de megértem őket
Zendaya és Bella is jó lesz benne ^^
2012. május 15. 20:32
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Szerintem nem lesz ugyanolyan jó Bella és Zendaya főszereplésével (már ha igaz)
Nagyon más a 4 színésznő s Bella és Zendaya szerintem fiatalabb is ahhoz, hogy folytatása legyen a filmnek.
De igen, ha nagyon folytatni akarják akkor Demi és Selena legyen a főszereplő!
Nagyon más a 4 színésznő s Bella és Zendaya szerintem fiatalabb is ahhoz, hogy folytatása legyen a filmnek.
De igen, ha nagyon folytatni akarják akkor Demi és Selena legyen a főszereplő!
2012. május 15. 20:43
ÉJJJEN , ők az új kedvenceim , hiába sokan még a régebbi Disney sztároknál Demi Lovato és Selena Gomeznél tartanak , és is örülnék ha folytatódna a Varázslók és a Sonny de el kell fogadni , a mai Disney sztárok Bella Thorne Zendaya és sok új sztár , én imádom Sel. t me Demit , nekik még sok filmjük lesz a Disney n kívűl és biztos jók lesznek , én alig várom a Hercegnő védelmi program 2 , ha 1általán lesz még nem bizti , szerintem jó lesz , de remélem új történetet írnak és nem a régi marad , és aki állandóan cikizi az új Disney sztárokat , viszont kívánom nekik is az ő kedvenceikre , honnan tudjátok ti , hogy mennyire tehetségesek , van olyan hangotok mint Zendayának , és vegyétek figyelembe , Bella énekel oké még nem olyan jól , meg táncol is diszlexiája ellenére is , biztos nehéz neki , valamint aki nem szereti őket , minek nézi meg a róluk szóló cikket , én sosem mondtam Lady Gagára vagy másra , hogy tehetségtelen liba , az a tehetség telen liba aki azt írja rá , és tisztelet a kívételnek , és bocsi ha rosszul esne valakinek amit írtam , nem kell magatokra venni
2012. május 15. 21:10
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Először nagyon megörültem a hírnek, mert azt hittem, Demi és Selena fog benne játszani, de így Bellával és Zandayával már nem érdekel annyira..
2012. május 15. 21:36
Hát ez már kissé nevetséges.
Húzzunk le még egy réteget egy filmről, ami a véletlen folytán sikeres lett. Nem is tudtam, hogy mi hiányzott eddig az életemből.
2012. május 15. 22:21
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Aranyos film, már láttam kétszer is, azt hiszem. Mondjuk olyan sokszor nem fogom (és nem is tudnám) megnézni, de párszor meg lehet
Viszont a 2. rész rossz ötlet szerintem. Főleg más szereplőkkel...
2012. május 15. 23:27
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Na ne!! -.-"" Régebben imádtam ezt a filmet (mikor még Selenáért is oda voltam...), de miért kéne új verziót csinálni belőle? És miért pont ezzel a két beképzelt senkivel??? Azokkal, akik oltogatják az összes ex-disneysztárt, akiknek ők SOHA nem fognak a nyomába érni...na mindegy...csak magamat idegesítem fel...
2012. május 15. 23:33
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
béluska254
Huhh, már szinte megfájdult a fejem, mire a végére értem a gyakorlatilag egy mondatos hsz-ednek...vessszőn kívül ismersz írásjelet? o.O
Mindegy, nem kötekedni akarok. Vagy mégis. Ha Zendaya-nak szerinted annyira jó hangja van, hallottad már élőben is? Mert engem sokkolt. De még nem is ez a bajom, legyenek tehetségesek, a régiek között is voltak (khöm). De ez a "júúj Demiék már lejárt lemezek, most ők a menők" mozgalom egy "kissé" irriátál, már elnézést.
Huhh, már szinte megfájdult a fejem, mire a végére értem a gyakorlatilag egy mondatos hsz-ednek...vessszőn kívül ismersz írásjelet? o.O
Mindegy, nem kötekedni akarok. Vagy mégis. Ha Zendaya-nak szerinted annyira jó hangja van, hallottad már élőben is? Mert engem sokkolt. De még nem is ez a bajom, legyenek tehetségesek, a régiek között is voltak (khöm). De ez a "júúj Demiék már lejárt lemezek, most ők a menők" mozgalom egy "kissé" irriátál, már elnézést.
2012. május 16. 06:15
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
Selena és Demi nélkül nem lesz olyan jó!:/ Inkább akkor meg se csinálják a 2-őt nélkülük!
2012. május 16. 08:14
Nem akartam hozzászólni, de úgyérzem muszáj. :'D
"béluska254" könyörgöm, tanulj meg fogalmazni:'D Az egész mondatból semmit nem értettem.
Zendaya és Bella két elkényeztetett,nagyravágyó tehetségtelen senki! A szereplést még megértem,de ének!? Könyörgöm, egyiknek rosszabb a hangja, mint a másiknak! Selena-nak ehhez képest gyönyörű..:'D. a 4 lány közül Demi az egyetlen aki tud összehoz valamit, és nem rinyál a rajongói miatt.
Tetszett a film, és bár Selena nem a kedvencem, nem lenne olyan a film, mint amilyen. A hercegnővédelmi program Demi-ék filmje.! Felesleges olyan 13-4 éves sztárokat belerakni mint Zendaya-ék. Hol vannak ők Demihez képest? A béka segge alatt. Bízom abban,hogy kacsa a sztori, és nem lesz PPP 2. Delena-ék nélkül.
Bár, Walt Disney sírógörcsöt kapna,ha megtudná milyen filmeket adnak el a nevével...
"béluska254" könyörgöm, tanulj meg fogalmazni:'D Az egész mondatból semmit nem értettem.
Zendaya és Bella két elkényeztetett,nagyravágyó tehetségtelen senki! A szereplést még megértem,de ének!? Könyörgöm, egyiknek rosszabb a hangja, mint a másiknak! Selena-nak ehhez képest gyönyörű..:'D. a 4 lány közül Demi az egyetlen aki tud összehoz valamit, és nem rinyál a rajongói miatt.
Tetszett a film, és bár Selena nem a kedvencem, nem lenne olyan a film, mint amilyen. A hercegnővédelmi program Demi-ék filmje.! Felesleges olyan 13-4 éves sztárokat belerakni mint Zendaya-ék. Hol vannak ők Demihez képest? A béka segge alatt. Bízom abban,hogy kacsa a sztori, és nem lesz PPP 2. Delena-ék nélkül.
2012. május 16. 10:59
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
akármilyen Disney-film volt a PPP, én nagyon szerettem, de csak Demi miatt, de szerintem egy igen aranyos film lett.
de ezekkel... hála a jó égnek még sehol sem láttam őket, fél részt láttam abból a riszás sorozatból, de pont elég volt belőlük. mondjuk felőlem azt csinálnak, amit akarnak..
de ezekkel... hála a jó égnek még sehol sem láttam őket, fél részt láttam abból a riszás sorozatból, de pont elég volt belőlük. mondjuk felőlem azt csinálnak, amit akarnak..
2012. május 16. 13:08
Teljesen egyetértek dorkszy-val. Mi a fenének rontják el ezt a filmet? Nem kellenek ilyen szereplők. Én már láttam egy indul a risza részt angolul. Mint ne mondjak sz_r volt. Selena sokkal jobb szinész mint ez a kettő együtt. És zendaya hangjáról már ne is beszéljünk. Demi a legjobb!
2012. május 16. 13:53
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Dorkszy
Demi nem rinyál????????Ő csak azt csinálja a rehabja óta...neki milyen nehéz,neki milyen rossz,neki szaggatják a haját...stb. Selena az egyetlen aki nem rinyál pedig neki lenne oka a hülye Justin fanok miatt pattogni.(akik képtelenek elfogadni h együtt vannak)
Ebben az időben még szerettem Demit, nem volt az elviselhetetlen díva mint most. Természetesen Selena miatt kedves ez a film számomra, de szerintem sem kéne belőle 2. rész, az meg végképp nem h Selena és Demi összeálljon újra. De mivel Selena már elbúcsúzott a Disneytől,nem hiszem h visszamenne.
Demi nem rinyál????????Ő csak azt csinálja a rehabja óta...neki milyen nehéz,neki milyen rossz,neki szaggatják a haját...stb. Selena az egyetlen aki nem rinyál pedig neki lenne oka a hülye Justin fanok miatt pattogni.(akik képtelenek elfogadni h együtt vannak)
Ebben az időben még szerettem Demit, nem volt az elviselhetetlen díva mint most. Természetesen Selena miatt kedves ez a film számomra, de szerintem sem kéne belőle 2. rész, az meg végképp nem h Selena és Demi összeálljon újra. De mivel Selena már elbúcsúzott a Disneytől,nem hiszem h visszamenne.
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!

0 felhasználónak tetszik: