Sátánizmussal vádolják Lady Gagát
2012. május 17. 18:37
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
én utálom Gágát,de ez durva
2012. május 17. 18:37
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Ez szánalom! Mi az hogy nem mehet oda? Hülyék azok az emberek! Attól h az ottani lakosság fele nem szereti a másik fele szeretheti! Most Gaga kapkodhatja a fejét miközben beteg is! Hülyék!!!
2012. május 17. 18:41
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
lehet, hogy hülyeséget mondok, de ha valaki koncertezik, akkor nem önszántából dönti el, hogy "na én most Indonéziában fogok koncertezni" hanem ők hívják oda! nyilván ők szervezik le, hogy hol legyen, ők árusítják a jegyet, stb... előbb nem lehetett volna erre gondolni?! csak később esett le, hogy hoppá lehet hogy a mi kultúránk ezt nem tűri el?! mindegy, hívjuk meg, vegyék meg az összes jegyet aztán mondjuk le ez elég érdekes...
2012. május 17. 18:44
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
Azt várja a nyugati kultúra h mki fejet hajtson a liberalizmusa előtt. Nos, a muzulmánok nem teszik ezt meg. Én találkoztam már sok muzulmánnal egyáltalán nem ostobák csak hisznek valamiben,ez a kultúrájuk része. Náluk nem menő 14 évesen elveszteni a szüzességed, 16 évesen a hányásodban fetrengeni stb.Biztos bennük van a hiba...(Persze nem a vallás miatt elnyomásban tartott társadalmú országokról beszélek)
Én megértem őket, ha Gaga ilyen helyre akar menni akkor mutasson egy kis tiszteletet a kultúra felé...Ott ez nem szokás. Am még az én nagymamám is megjegyzi h az ő korában nem mertek volna az énekesek bugyiban meg melltartóban színpadra menni, akkor csak kimentek táncoltak és énekeltek...
Én megértem őket, ha Gaga ilyen helyre akar menni akkor mutasson egy kis tiszteletet a kultúra felé...Ott ez nem szokás. Am még az én nagymamám is megjegyzi h az ő korában nem mertek volna az énekesek bugyiban meg melltartóban színpadra menni, akkor csak kimentek táncoltak és énekeltek...
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Beliyah
"Bírom a muszlimokat. Most még egy piros pont nekik."
Akkor menj feleségűl egy muszlimhoz....hamar változna a véleményed
Akik kicsit behatóbban ismerik a sátánizmust, azok tudják, h Gaga távol áll tőle! Szerintem ha megkérdeznénk egy sátánistát, h mi a véleménye gagáról akkor kétlem, h hatalmas sátánista példaképének mondaná....sőt röhögne, h a mai társadalom fűre fára rámondja ezt a jelzőt, de nem is tudja, h mivel dobálózik!
És én is azokkal vagyok közös nevezőn akik elitélik az eféle bigot életstílusokat, és az Iszlám vallás az szerintem az egyik leg visszamaradottabb, és órákon keresztűl tudnék érvelni ellenük!
"Bírom a muszlimokat. Most még egy piros pont nekik."
Akkor menj feleségűl egy muszlimhoz....hamar változna a véleményed
Akik kicsit behatóbban ismerik a sátánizmust, azok tudják, h Gaga távol áll tőle! Szerintem ha megkérdeznénk egy sátánistát, h mi a véleménye gagáról akkor kétlem, h hatalmas sátánista példaképének mondaná....sőt röhögne, h a mai társadalom fűre fára rámondja ezt a jelzőt, de nem is tudja, h mivel dobálózik!
És én is azokkal vagyok közös nevezőn akik elitélik az eféle bigot életstílusokat, és az Iszlám vallás az szerintem az egyik leg visszamaradottabb, és órákon keresztűl tudnék érvelni ellenük!
xDDD OMG ... mennyi elmebeteg pancser van xDDD utálom az ilyen vallásos gyökér bandákat , mint pl. a muzulmán meg ilyenek , mert minden hülyeséget kitalálnak , mint pl. a világ vége
2012. május 17. 18:45
Szegény rajongók...
Mondjuk GaGának vannak nagyon fura kijelentései...például ez a "Sátán szolgája vagyok." ...ez az oka annak hogy nem igazán bírom Gagát...
Mondjuk GaGának vannak nagyon fura kijelentései...például ez a "Sátán szolgája vagyok." ...ez az oka annak hogy nem igazán bírom Gagát...
2012. május 17. 18:46
One Direction 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175886 offline |
Ezeket nem értem , Lady Gagáról beszélünk akkor meg miért kellett elhalasztani a koncertjét ? ezek annyira gyökerek már bocs.-.-"
2012. május 17. 18:48
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Hát én nem nagyon bírom Gagát...
[quote]Egy olyan énekesnő, aki csak bugyit és melltartót visel éneklés közben, és kijelenti, hogy ő az ördög gyermekének képviselője, veszélyes
Ezzel teljesen egyetértek!
[quote]Egy olyan énekesnő, aki csak bugyit és melltartót visel éneklés közben, és kijelenti, hogy ő az ördög gyermekének képviselője, veszélyes
Ezzel teljesen egyetértek!
2012. május 17. 18:53
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline |
nah akkor a muszlimok helyett jöjjön hozzánk:D
2012. május 17. 19:05
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Nah én már semmin se csodálkozom...
2012. május 17. 19:06
Gaga KATOLIKUS! Én nem tudom honnan vették, hogy kijelentette, hogy a sátán gyermeke, de ez baromság. Ő ponthogy kb. az ellenkezőjét cselekszi, mint amit ezek állítanak. Biztat mindenkit egymás és önmagunk szeretetére és elfogadására. Ez olyan nagy bűn? A bugyi-melltartó meg a show része. Na mindegy, én örülök, hogy nem megy, a végén még kinyírták volna. o_o
Helyette jöhet Budapestre .
Helyette jöhet Budapestre .
2012. május 17. 19:12
lollipop13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 112 Csatolások: 4 Azonosító: 162366 offline |
Gaga mindig is fura volt...
2012. május 17. 19:14
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Így járt. Sajnálni kellene? Én meg azokat a gyökereket nem értem, akikben egyáltalán felmerült az ottani koncert .. Nem is értem hogy gondolták, hogy koncertet szerveznek oda. Pénzért bármit. Nem számít semmi. Még a vallás sem szent. Helyes, hogy az ottani vallásos emberek felléptek azért, amiben hisznek. Én ugyan az egész vallási elkötelezettséget nem tartom helyesnek de a hülye gyökerek megérthetnék, hogy a vallás komoly dolog. Csak mert Gaga nem veszi komolyan, még el kellene ismerni, hogy vannak vallásos emberek, akiket zavar. Szívás.
2 felhasználónak tetszik:
Glamster,
Black Hearth2
2012. május 17. 19:21
Idézet (BenceWTF @ 2012.05.17. 18:44)
xDDD OMG ... mennyi elmebeteg pancser van xDDD utálom az ilyen vallásos gyökér bandákat , mint pl. a muzulmán meg ilyenek , mert minden hülyeséget kitalálnak , mint pl. a világ vége
Te meg inkább maradj csöndben, jobban jársz. Örülnék ha kulturáltabban fejeznéd ki magad, néha nekem ég a képemről a bőr azok láttán amiket irkálsz. Speciel nem vagyok vallásos, de mivel biztosan vannak itt olyanok akik azok, így kerüld a vallási közösségek szidását, mert legközelebb tiltás lesz Mielőtt leírsz valamit vagy gondolkodj előtte, vagy számolj el 50-ig
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.