A videó egy érzelmesebb dalhoz készült el, amiben nem mellesleg Chris Brown is feltűnik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicki Minaj újabb klippel jelentkezik
2012. május 17. 20:39
Nekem nagyon tetszik ez a szám, mellesleg kedvencem Nicki Minaj. Bubii egyetértek.
2012. május 17. 20:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Bubii @ 2012.05.17. 20:38)
örülök hogy végre egy olyan dalt is kiadott klippel ahol az utálói megláthatják hogy tud ő számukra normális zenét is csinálni...
Nekem ez még mindig nem sikerült, de próbálkozzon csak nyugodtan.
Nem fogok hasraesni tőle azért, mert a szokásos elmebeteg óvodás szintű nyávogása helyett ez most csak szimplán egy olyan dal, amiből ha nem készült millió az elmúlt 3 évben, akkor egy sem. Még mindig tehetségtelen, ha egy "érzelmesen" tucat dalt nyávog el, az nem fog változtatni ezen. De ha valakinek ennyi elég, hogy "megvilágosuljon" vele kapcsolatban, akkor az megérdemli a sorsát.
2012. május 17. 20:43
Attól, hogy ilyen sűrűn jelentet meg dalokat és klipeket, még nem lesz egy jó előadó. Valami jóakarója szólhatna már neki, hogy a minőség nem egyenlő a mennyiséggel.
2012. május 17. 20:44
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Csak a Breezy-s részeknél hangosítottam fel, az idegszálaim szerintem nem bírták volna ki a kisasszony nyávogását.
Egyébként szörnyen nagy segge van a csajnak...
2012. május 17. 20:47
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Fluor és Rebcca Black új száma után,már "vártam" ,hogy mikor jelenik meg Minaj kisasszony új klipje.
Bár most legalább a klip tűrhető.A szám borzalmas,mint mindig és fél percél többet nem bírok ki belőle.
Bár most legalább a klip tűrhető.A szám borzalmas,mint mindig és fél percél többet nem bírok ki belőle.
2012. május 17. 20:48
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát szerintem elég tűrhető ...
2012. május 17. 20:49
Igaz hogy nem bírtam végighallgatni a számot, de amennyit láttam belőle legalább abból a szempontból jobb volt mint a többi hogy végre volt rajta rendes ruha. Ez már komoly haladás!
De a hangja még mindig csak fel van javítva a szám pedig unalmas.
2012. május 17. 21:04
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Uram isten...O.o
2012. május 17. 21:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem rossz ez szerintem, nagyon szép benne
Ehhez a dalhoz nem is képzeltem volna más klipet.amúgy tök jó, hogy Nas alakítja a szerelmét..mondjuk én Christ kihagytam volna ebből, csak rontja az összképet
de jó, mert ezt a dalt élőben is így adja elő Nicki
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: