Cristofel teljesen kikelt magából - hadat üzent Fluornak!
2012. május 29. 15:00
Az a vicc hogy két ilyen "énekes " versenyez Magyarország legnagyobb nézettségű videójáért.
2012. május 29. 15:00
Cherrybabuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 169135 offline |
Csak azt nem értem, HOGY EGYÁLATALÁN MIÉRT GONDOLJA AZT, HOGY OLYAN SZUPER A SZÁMA, MINT SENKI MÁSNAK? Kapott legalább egyetlen pozitív visszajelzést is?
2012. május 29. 15:03
Mondhat akármit akkor is szánalmas senki lesz! És hogy képes magáról azt állítani,hogy jó hangja van?? Semmi! Könyörgöm vegye már észre,hogy mennyen utálják! Ilyen szánalmas nagyoskodástól senki nem fogja megszeretni!
2012. május 29. 15:05
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline |
"... üvölti a videóban a zeneipar legújabb csillaga." csillaga??? inkább a zeneipar legújabb FEKETELYUKA!!!
tisztagáz! aki megnézte az csak azért, hogy elszörnyedjen, és nem azért, mert tetszik neki. (mint én) szerintem az emberek 90%-a végig pörgette a videót, és aztán mivel annyi is sok volt neki, ezért dislike-olta.. (mint megint csak én)
ez a VV Cristofel a megtestesült SZÁNALOM!!!
tisztagáz! aki megnézte az csak azért, hogy elszörnyedjen, és nem azért, mert tetszik neki. (mint én) szerintem az emberek 90%-a végig pörgette a videót, és aztán mivel annyi is sok volt neki, ezért dislike-olta.. (mint megint csak én)
ez a VV Cristofel a megtestesült SZÁNALOM!!!
2012. május 29. 15:08
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
ez agybeteg D már nem azért, de Majkáék számát 3 nap alatt 4 vagy 5 millióan nézték meg.
2012. május 29. 15:13
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Én ezen az idiótán csak röhögni tudok, szánalmas az egész gyerek, úgy, ahogy van. Hiszen mindenki azért kattintott rá, hogy megnézhesse, hogyan járatja le magát, vagy csak a szanatóriumba szeretett volna beutalót. Egyébként kíváncsi leszek Fluor-ra, mit fog reagálni rá, még a végén eljön a világvége, ha ezek 2-en elkezdenek rivalizálni.
2012. május 29. 15:15
Vattacukor16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 175804 offline |
Szőrnyű, hogy ilyen szánalmas emberekkel tele vannak a hírek....
2012. május 29. 15:15
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline |
-.- szánalmas ...
2012. május 29. 15:19
Én végigröhögtem az egészet. Várj csak, ez nem jó szó.....röhögőgörcsöt kaptam és majdnem leestem a székről. xD
Szánalmas ez a pasas...komolyan azt gondolja hogy ezzel ő máris népszerű sztár??? Egész Magyarország röhög rajta, és ezt nem képes elfogadni. Sajnálom őt tiszta szívemből, ha azt gondolta hogy ez lesz a 2012-es hiperextraszuperjó disco sláger. Fluorid reakciójára egyébként kíváncsi vagyok, legalább megint röhögök egy jót.
Szánalmas ez a pasas...komolyan azt gondolja hogy ezzel ő máris népszerű sztár??? Egész Magyarország röhög rajta, és ezt nem képes elfogadni. Sajnálom őt tiszta szívemből, ha azt gondolta hogy ez lesz a 2012-es hiperextraszuperjó disco sláger. Fluorid reakciójára egyébként kíváncsi vagyok, legalább megint röhögök egy jót.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. május 29. 15:24
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
ez a cristofel nem normális hülye búza ha már leírtam xD
2012. május 29. 15:25
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
de és még azt hiszi hogy olyan jó hangja van közben még csak a boci-boci tarkát se tudná elénekelni úr isten
2012. május 29. 15:25
Cristofel te egy szanalmas senki bena nevetseges es elmondhatatlanul buta nulla allat nem is ember vagy
Es ha azt hiszed hogy sokra fogod vinni akkor nagyot tevedsz
SENKI VAGY es az is maradsz!!!!!!!!!!
Es ha azt hiszed hogy sokra fogod vinni akkor nagyot tevedsz
SENKI VAGY es az is maradsz!!!!!!!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.