Tyson tanítja bokszolni Justin Biebert
2012. május 30. 23:12
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline |
Idézet (GoldenTear @ 2012.05.30. 19:30)
,,Szánalmasak vagytok...nagyon szánalmasak. Tényleg annyira viccesek és jópofák vagytok az olyan kommentekkel hogy: "Biztos úgy mint egy lány.." stb...komolyan, szakadtam rajtuk.-.-" :@ >.< Csakhogy ki kell ábrándítsalak titeket, ez már legalább egy éve lejárt lemez...a hangja már közel sem olyan vékony mint volt, és a stílusa is rengeteget változott. Ez csak a ti agyi szinteteket minősíti, hogy ti még ennél a fikázósdinál tartotok. Gratulálok...szálljatok már magatokba kicsit, ti sokan kis 10-11 éves kisgyerekekként kislányozzátok le Justin-t...ennyire nem gondolkoztok?! Ha annyira kislányos és mindenki utálja, akkor miért követik őt mindenhova lányok százai, és miért rajong érte több millió lány? Akármennyit fikázzátok, akkor is ő lesz a világ leghíresebb, legsikeresebb, legnépszerűbb és leggazdagabb 18 éves SRÁCA, és ti, a kis gyerekes beszólogatásaitokkal nem lesztek se menőbbek, se viccesebbek, inkább szánalmasok. Az ilyen kommentjeitek után kéne nektek egy józanító pofon, már bocsánat."
Idősebb vagyok mint Justin... És ha nem láttál volna egy cikket róla, valami ,,Justin Bieber alsót villantott" témát, akkor leírom:
Egy rózsaszín alsóba/harisnyába volt. Ha ez lem lányos... És ráadásul egy utánozó békase*ge.
Lemásolt egy videót, lemásolta Adam Lambertöt (a fekete fülbevaló mind a két fülébe).
Mi jöhet még? Kis kényes, mint a többi csilli-villi Disney sztár. Egy nap odamegyek hozzá, és jól a pofájába röhögök, és mutatok neki egy-két igazi sikeres számot, nem olyan régi-módi alacsony költekezésen készülő sz*r videóklipp. -.-" Gazdagabb? Mit számít, hogy valaki milyen gazdag???
Idősebb vagyok mint Justin... És ha nem láttál volna egy cikket róla, valami ,,Justin Bieber alsót villantott" témát, akkor leírom:
Egy rózsaszín alsóba/harisnyába volt. Ha ez lem lányos... És ráadásul egy utánozó békase*ge.
Lemásolt egy videót, lemásolta Adam Lambertöt (a fekete fülbevaló mind a két fülébe).
Mi jöhet még? Kis kényes, mint a többi csilli-villi Disney sztár. Egy nap odamegyek hozzá, és jól a pofájába röhögök, és mutatok neki egy-két igazi sikeres számot, nem olyan régi-módi alacsony költekezésen készülő sz*r videóklipp. -.-" Gazdagabb? Mit számít, hogy valaki milyen gazdag???
Engem nem érdekel, hogy te idősebb vagy Justinnál stb.
Miért lenne baj, ha egy srácnak rózsaszín az alsógatyája? Attól még nem b*zi!
Szerinted hány száz fiúnak van még mind két fülében fekete fölbevaló Adamen kívül?
2012. május 31. 06:47
Ez az egyik legnagyobb hülyeség amit valaha olvastam. Pár bokszleckétől nem tanul meg verekedni. És attól még ugyanúgy negyven kilós nyikhaj marad.
Mert ha máshogy lenne, akkor az én két féléves önvédelmem máris legalább Chuck Norrist faragott volna belőlem.
Mert ha máshogy lenne, akkor az én két féléves önvédelmem máris legalább Chuck Norrist faragott volna belőlem.
2012. május 31. 12:57
Bieber mint boxoló ugyanmár. Hozzáérnek azt felbukkik! XD
2012. május 31. 15:37
Mrs.Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176823 offline |
Idézet (ST1996 @ 2012.05.30. 13:11)
ez aztán a hír amúgy engem is irritálna ha vki a pofámba fényképez miközben sétálok..
D gondolom Te nem a cipőd hajítanád hozzá
2012. május 31. 17:01
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
szerintem nagyon jo hogy el kezd boxolni!!!
2012. május 31. 20:44
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline |
Örülök neki . De Justin nem az fajta ember aki csak úgy sétálgat a barátnőjével oda megy egy fotós és Justin pedig szétveri . Jó nem ismerem jól de azért nem mondja már,hogy nem csinált semmit hsizen ebbe már beszoktak elviselik asztárok ,hogy minden lépésük fotózva van . Ezt Selena és Justin is nagyon jól tudja . Bokszoljon ha szeretne legalább kikapcsolodik egy kicsit .
2012. június 02. 20:33
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
hát ez nem normális
2012. június 21. 14:40
Lillusss97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 177974 offline |
Justin mindíg újabb meglepetéseket okoz <3
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni