Nézd meg, milyen elképesztő átváltozásokon esnek át a sztárok, mielőtt címlapra kerülnének!
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok Photoshop előtt és után
2012. június 09. 14:19
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Madonna nagyon csúnya Photoshop nélkül
2012. június 09. 14:25
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Keira Knightley és Jessica Alba szerintem az eredeti képen is gyönyörűek
Madonna a legdurvább!
2012. június 09. 14:27
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jó, azért azt kalkuláljátok bele, hogy Madonna már túl van az 50en! Ahhoz képest, még ha csak a photoshop nélküli fotóját is nézzük, jól néz ki! Ráadásul olyan simán lezavar egy másfél órás koncertet, hogy csak na! Végig ugrálja az egészet, de még szépen énekelni is van energiája!
7 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Pöttömke,
Black Hearth2,
Bessie,
Vampiregirl1,
num1Kolosszus,
Eszter655
2012. június 09. 14:29
Most mindenki azt írja hogy Madonna milyen csúnya photoshop nélkül. Hát igen,már 54 éves, ne várjuk el azt hogy úgy nézzen ki,mint például Kim.
Szerintem a korához képest még elég jól tartsa magát.
2012. június 09. 14:30
Madonnáró ez várható volt. Avrilén nagyot röhögtem.
2012. június 09. 14:31
missyanikó7 kíváncsi vagyok te hogy fogsz kinézni ennyi idősen.
De ezeket a vágásokat nem tudom, hogy képzelik, legalább ne lenne ennyire szembetűnő.
De ezeket a vágásokat nem tudom, hogy képzelik, legalább ne lenne ennyire szembetűnő.
2012. június 09. 14:32
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Jessica Alba, Keira és Penelopé kifejezetten szebbek a retus előtti képeken, mint utána.
Ők a természetes szépségek, kár volt elrontani őket. Természetesen senki nem tökéletes, még ha sztárok is..
2012. június 09. 14:33
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Madonnán látszik inkább,hogy nagyon szerkesztve van.
2012. június 09. 14:38
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Látom mindenki Madonnával van megállva... megengedtek nekem egy kérdést?? Ti majd 50 éves korotokban hogy fogtok kinézni?? Ebbe inkább gondoljatok bele, ahelyett, hogy leszólnátok a külseje miatt, hiszen ő sem fiatal már. Egyébként is nyugodtan ragadjatok le a külsejénél, és nehogy azt nézzétek, hogy eddig mit tett le az asztalra...-.- senki sem marad örökké fiatal és igen, megjelennek az öregedés jelei. Az, hogy agyonphotoshoppolták az már más téma.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.