Hát igen Britney a MEGÉRDEMELT 1 helyen.
Tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel!
Britney gyönyörű ,megérdemli ezt az elismerést! És hogy 45%-kal nyert hát az fantasztikus.
Csak az zavar hogy Lady gaga, Rihanna mit is keres ezen a listán...mert ők nem oda valók. Beyoncé-nak kellett volna a 2-diknak lennie és J-Lo-nak pedig a 3-diknak. Mert nem hinném hogy Gaga szebb mint Bee. De az első hely az nem is lehetett volna másé csak Perfectney-é!!!
Adam Lambert és Britney Spears a két legszexibb zenei előadó
2012. június 14. 11:31
2012. június 14. 11:40
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
Justin Bíbör Lédy Gaga. hát ők aztán gyönyörűek xd
2012. június 14. 11:56
Hát... Britney szép az tény, Adamről nem tudok nyilatkozni. BIEBER HOGY KERÜL ERRE A LISTÁRA IS??? Ki szavazna rá? Tény, hogy több utálója van, mint rajongója, így a 3. hely eléggé meglepett...
2012. június 14. 13:31
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline |
Adam tényleg nagyon helyes, ahhoz képest, hogy a saját neméhez vonzódik :$ Engem nem zavar, hogy meleg. Nagyon jó a hangja, és jól is néz ki :$
2012. június 14. 13:55
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline |
britney oké.de adam lambert???most komolyan hogy néz ki???
2012. június 14. 13:57
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline |
inkább Beyoncé és Enerique Iglesias <3
2012. június 14. 14:01
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Itt elolvastam egy-két hozzászólást és úgy éreztem, muszáj ebben a témában a Glambertek mellé állnom. (nem mintha valaha is ellenük lettem volna.) Láttam, hogy egyesek azt mondják, hogy nem lehet Adam Lambert-t besorolni sehova, mert hogy meleg. Drágaságaim, azért nem kell lenézni és gúnyt űzni belőle, mert más nemhez vonzódik. Nem tökéletes és várjatok, mert újat fogok mondani, nehogy leesen az állatok: TI SEM VAGYTOK TÖKÉLETESEK, TI IS TELE VAGYTOK HIBÁKKAL!!!!!! Attól, hogy Adam meleg, ő is normális emberi lény és nem tudom miben rejlik a poén akkor, ha azt mondjátok, hogy ő egy "nő", vagy a nő és a férfi kategóriában nem tudjátok elhelyezni. Haha, röhög a vakbelem annyira vicces... szerintem senkinek se esne jól, ha a hibája miatt állandóan cukkolják. Gondoljátok csak végig: bementek pl. a suliba és neked van egy bizonyosan hibád, és a többiek azzal indítják és zárják a napod, hogy mindenfélét hozzávágnak a fejetekhez. Nézzetek inkább tükörbe és kérdezzétek meg magatoktól, hogy: "Hé, vajon én tökéletes vagyok?", megmondom: NEM. Mivel senki sem az, még én sem. ^^ Nekem ez a véleményem, nyugodtan ugorjatok neki a torkomnak, demokrácia van. ^^
2012. június 14. 14:10
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Bieberen és Kaulitzon mi a szexi, de komolyan? Amúgy azt hittem a TH-t már mindenki elfelejtette. No... és Minaj mit keres a listában, még akkor is, hogyha csak Összvissz 2%-ot kapott. Hát max. a 'csillaghajóján nevezhetik szexinek.
A férfiak közül nekem Adam, Bruno és talán még Enrique sorolható a kategóriába. A nőknél nálam Beyoncé nyert.
A férfiak közül nekem Adam, Bruno és talán még Enrique sorolható a kategóriába. A nőknél nálam Beyoncé nyert.
2012. június 14. 14:43
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Nálam úgy is Enrique marad az első a férfiaknál
A nőknél pedig szerintem Beyoncé,mert ő tényleg szép!
A nőknél pedig szerintem Beyoncé,mert ő tényleg szép!
2012. június 14. 18:29
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline |
Tavaly JLo lett a világ szépe, most meg csak 3%-ot kapott... felettébb érdekes. Nálam az abszolút nyertes Bruno Mars és Taylor Swift(Nem azért mert szőke, hanem mert ő az aki korának megfelelően viselkedik/öltözködik, és nincs tele a sajtó a botrányaival. Mellesleg a zenéjét annyira nem szeretem)
2012. június 14. 20:38
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline |
Justin és Demi a legszexibb...
2012. június 15. 22:22
CassyBadrickúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155885 offline |
Szerintem Adam mellé Katy kellett volna Justin ha rajtam múlt volna 1% se kapott volna. De a világ már oda süllyedt, hogy az ilyen senkiket hívják sztárnak
2012. június 16. 14:31
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline |
Elolvastam a hozzászólásokat, és rádöbbentem, h hiba volt, mert csak felhúztam magam rajtuk. :| Egyetértek azzal,h Adam a legszexibb előadó a FÉRFI kategóriában, de ugyanakkor nem ítélkezem azok felett sem,akik nem így gondolják! De -most még szépen mondom- az olyanokat, akik hülye viccekkel próbálják felhívni a figyelmet az Igencsak alacsony értelmiségi szintjükre, megkérem -szépen- , h ne tegyék! Bár tudom, itt a szép szó úgysem használ, nem is tudom mit várok ilyen "emberektől"!
Britney-ről annyit, h ő szerintem régen volt nagyon elemében, mostanra kicsit már kiégett, de gratulálok neki, azért megérdemelte. Én vagy Katy-t, Rihannát, vagy Gagát választottam volna- de ő szerintem inkább az egyéniségével és a tehetségével szexi, mintsem a testével- ami mellesleg biztos jobb, mint pl. Minázsé
Britney-ről annyit, h ő szerintem régen volt nagyon elemében, mostanra kicsit már kiégett, de gratulálok neki, azért megérdemelte. Én vagy Katy-t, Rihannát, vagy Gagát választottam volna- de ő szerintem inkább az egyéniségével és a tehetségével szexi, mintsem a testével- ami mellesleg biztos jobb, mint pl. Minázsé
2012. június 16. 15:18
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline |
Hát Britney Spears-nél jogos hogy nyetrt mert szép is és az alakja is jó de Adam Lambert-be nem vagyok biztos mert Justin Bieber ezerszer jobb pasi nála főleg mostanában.Régebben én sem bírtam a fejét mindenki azt feltételezhette róla h egy kis buzi de most...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.