Hát igen Britney a MEGÉRDEMELT 1 helyen.
Tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel!
Britney gyönyörű ,megérdemli ezt az elismerést! És hogy 45%-kal nyert hát az fantasztikus.
Csak az zavar hogy Lady gaga, Rihanna mit is keres ezen a listán...mert ők nem oda valók. Beyoncé-nak kellett volna a 2-diknak lennie és J-Lo-nak pedig a 3-diknak. Mert nem hinném hogy Gaga szebb mint Bee. De az első hely az nem is lehetett volna másé csak Perfectney-é!!!
Adam Lambert és Britney Spears a két legszexibb zenei előadó
2012. június 14. 11:31
2012. június 14. 11:40
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Justin Bíbör Lédy Gaga. hát ők aztán gyönyörűek xd
2012. június 14. 11:56
Hát... Britney szép az tény, Adamről nem tudok nyilatkozni. BIEBER HOGY KERÜL ERRE A LISTÁRA IS??? Ki szavazna rá? Tény, hogy több utálója van, mint rajongója, így a 3. hely eléggé meglepett...
2012. június 14. 13:31
|
|
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline
|
Adam tényleg nagyon helyes, ahhoz képest, hogy a saját neméhez vonzódik :$ Engem nem zavar, hogy meleg. Nagyon jó a hangja, és jól is néz ki :$
2012. június 14. 13:55
|
|
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline
|
britney oké.de adam lambert???most komolyan hogy néz ki???
2012. június 14. 13:57
|
|
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline
|
inkább Beyoncé és Enerique Iglesias <3
2012. június 14. 14:01
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Itt elolvastam egy-két hozzászólást és úgy éreztem, muszáj ebben a témában a Glambertek mellé állnom. (nem mintha valaha is ellenük lettem volna.) Láttam, hogy egyesek azt mondják, hogy nem lehet Adam Lambert-t besorolni sehova, mert hogy meleg. Drágaságaim, azért nem kell lenézni és gúnyt űzni belőle, mert más nemhez vonzódik. Nem tökéletes és várjatok, mert újat fogok mondani, nehogy leesen az állatok: TI SEM VAGYTOK TÖKÉLETESEK, TI IS TELE VAGYTOK HIBÁKKAL!!!!!! Attól, hogy Adam meleg, ő is normális emberi lény és nem tudom miben rejlik a poén akkor, ha azt mondjátok, hogy ő egy "nő", vagy a nő és a férfi kategóriában nem tudjátok elhelyezni. Haha, röhög a vakbelem annyira vicces... szerintem senkinek se esne jól, ha a hibája miatt állandóan cukkolják. Gondoljátok csak végig: bementek pl. a suliba és neked van egy bizonyosan hibád, és a többiek azzal indítják és zárják a napod, hogy mindenfélét hozzávágnak a fejetekhez. Nézzetek inkább tükörbe és kérdezzétek meg magatoktól, hogy: "Hé, vajon én tökéletes vagyok?", megmondom: NEM. Mivel senki sem az, még én sem. ^^ Nekem ez a véleményem, nyugodtan ugorjatok neki a torkomnak, demokrácia van. ^^
2012. június 14. 14:10
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Bieberen és Kaulitzon mi a szexi, de komolyan? Amúgy azt hittem a TH-t már mindenki elfelejtette.
No... és Minaj mit keres a listában, még akkor is, hogyha csak Összvissz 2%-ot kapott. Hát max. a 'csillaghajóján nevezhetik szexinek.
A férfiak közül nekem Adam, Bruno és talán még Enrique sorolható a kategóriába. A nőknél nálam Beyoncé nyert.
A férfiak közül nekem Adam, Bruno és talán még Enrique sorolható a kategóriába. A nőknél nálam Beyoncé nyert.
2012. június 14. 14:43
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Nálam úgy is Enrique marad az első a férfiaknál

A nőknél pedig szerintem Beyoncé,mert ő tényleg szép!
A nőknél pedig szerintem Beyoncé,mert ő tényleg szép!
2012. június 14. 18:29
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Tavaly JLo lett a világ szépe, most meg csak 3%-ot kapott... felettébb érdekes. Nálam az abszolút nyertes Bruno Mars és Taylor Swift(Nem azért mert szőke, hanem mert ő az aki korának megfelelően viselkedik/öltözködik, és nincs tele a sajtó a botrányaival. Mellesleg a zenéjét annyira nem szeretem)
2012. június 14. 20:38
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Justin és Demi a legszexibb... 
2012. június 15. 22:22
|
CassyBadrickúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155885 offline
|
Szerintem Adam mellé Katy kellett volna
Justin ha rajtam múlt volna 1% se kapott volna. De a világ már oda süllyedt, hogy az ilyen senkiket hívják sztárnak
2012. június 16. 14:31
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Elolvastam a hozzászólásokat, és rádöbbentem, h hiba volt, mert csak felhúztam magam rajtuk. :| Egyetértek azzal,h Adam a legszexibb előadó a FÉRFI kategóriában, de ugyanakkor nem ítélkezem azok felett sem,akik nem így gondolják! De -most még szépen mondom- az olyanokat, akik hülye viccekkel próbálják felhívni a figyelmet az Igencsak alacsony értelmiségi szintjükre, megkérem -szépen- , h ne tegyék! Bár tudom, itt a szép szó úgysem használ, nem is tudom mit várok ilyen "emberektől"!
Britney-ről annyit, h ő szerintem régen volt nagyon elemében, mostanra kicsit már kiégett, de gratulálok neki, azért megérdemelte. Én vagy Katy-t, Rihannát, vagy Gagát választottam volna- de ő szerintem inkább az egyéniségével és a tehetségével szexi, mintsem a testével- ami mellesleg biztos jobb, mint pl. Minázsé
Britney-ről annyit, h ő szerintem régen volt nagyon elemében, mostanra kicsit már kiégett, de gratulálok neki, azért megérdemelte. Én vagy Katy-t, Rihannát, vagy Gagát választottam volna- de ő szerintem inkább az egyéniségével és a tehetségével szexi, mintsem a testével- ami mellesleg biztos jobb, mint pl. Minázsé
2012. június 16. 15:18
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
Hát Britney Spears-nél jogos hogy nyetrt mert szép is és az alakja is jó de Adam Lambert-be nem vagyok biztos mert Justin Bieber ezerszer jobb pasi nála főleg mostanában.Régebben én sem bírtam a fejét mindenki azt feltételezhette róla h egy kis buzi de most...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: