Profil frissítések
2013. augusztus 05. 21:03
Én igazán nagyot frissítettem az egészet lecseréltem és nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre
2013. augusztus 06. 22:31
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Három - négy napja írtam teljesen új profilt, ha érdekel valakit, nézze meg. : )
2013. augusztus 08. 20:33
Ez az első bemutatkozásom.
Remélem valakinek elnyeri a tetszését.
Remélem valakinek elnyeri a tetszését.
2013. augusztus 10. 12:55
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.08. 15:52)
Megalkottam életem legunalmasabb, legsemmitmondóbb és leggagyibb profilját. Taps! Mindegy, egyenlőre marad 
Off: Mit akarsz már, én bármikor lecserélném a tiedre az enyémet. Neked nem kell napokat ülnöd a Word előtt, hogy egy normál profilt összeírj. Nálam így van. Annyira jól megírtad, imádom. Ne gondold már, hogy olyan rossz lett, mindig olyan jó bemutatkozást írsz, és ez sem lett rosszabb, hidd el nekem.
On: Beleírtam még egy-két dolgot, akkor új profilkép, és új avatar ismét, valamint kiegészítettem az oldalsávot pár dologgal. Egy ideig most biztos ez marad.
2013. augusztus 10. 13:49
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én lerövidítettem az egészet, mert elegem volt a kilométer hosszú profilokból, bár ezt is hosszúnak találom.
Na mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.