Profil frissítések
2013. október 04. 19:19
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Elég régen írtam már ide, vagy akárhová máshová, de most frissítettem a profilomat, és kíváncsi vagyok, hogy sikerült. Szóval akinek esetleg van egy kis ideje, és kedve, véleményezhetné.
2013. október 04. 21:42
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Sajnálatos módon megint lebetegedtem, úgyhogy tegnap délután volt egy kis időm új profilt írni, ha már iskolába anyám nem engedett. Nos, elég furcsára sikeredett a dolog, de ez betudható a gyógyszerek hatásának is.
2013. október 05. 21:48
Én teljesen átalakítottam.
Olyan sokáig tartott képeket keresni, hogy abba belefáradtam...
A közel jövőben nem csinálom több profilt...!
2013. október 07. 13:06
Mivel beteget jelentettem, ma délelőtt átszerkesztettem. Most nem lett olyan hosszú.
2013. október 12. 17:31
Egy kicsit szerkesztettem rajta, lecseréltem a képeket, a szöveget is szerkesztettem.
2013. október 12. 17:33
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Teljesen új. Akit érdekel nyugodtan nézze meg.
2013. október 15. 18:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát mivel ma orvoshoz kellett elmásznom, és úgy, ahogy, de pindurit kiábrándultam a Beauty&Beast sorozatból, így a profilom stílusát is lecseréltem. Pluszban írtam egy új bemutatkozó szöveget, bár így elnézve, lehet, hogy túlzásba estem.
Nem kicsit lett hosszú. Gáz? Kicseréltem a képeket meg minden, szóval felújítottam az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.