Profil frissítések
2013. október 04. 19:19
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Elég régen írtam már ide, vagy akárhová máshová, de most frissítettem a profilomat, és kíváncsi vagyok, hogy sikerült. Szóval akinek esetleg van egy kis ideje, és kedve, véleményezhetné.
2013. október 04. 21:42
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Sajnálatos módon megint lebetegedtem, úgyhogy tegnap délután volt egy kis időm új profilt írni, ha már iskolába anyám nem engedett. Nos, elég furcsára sikeredett a dolog, de ez betudható a gyógyszerek hatásának is.
2013. október 05. 21:48
Én teljesen átalakítottam.
Olyan sokáig tartott képeket keresni, hogy abba belefáradtam...
A közel jövőben nem csinálom több profilt...!
2013. október 07. 13:06
Mivel beteget jelentettem, ma délelőtt átszerkesztettem. Most nem lett olyan hosszú.
2013. október 12. 17:31
Egy kicsit szerkesztettem rajta, lecseréltem a képeket, a szöveget is szerkesztettem.
2013. október 12. 17:33
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Teljesen új. Akit érdekel nyugodtan nézze meg.
2013. október 15. 18:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát mivel ma orvoshoz kellett elmásznom, és úgy, ahogy, de pindurit kiábrándultam a Beauty&Beast sorozatból, így a profilom stílusát is lecseréltem. Pluszban írtam egy új bemutatkozó szöveget, bár így elnézve, lehet, hogy túlzásba estem.
Nem kicsit lett hosszú. Gáz? Kicseréltem a képeket meg minden, szóval felújítottam az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.