Profil frissítések
2015. március 15. 08:08
Egy-két gifet kicseréltem rajta is kicsit át is fogalmaztam
2015. március 18. 18:46
Új profil. 3 órámba tellett mire megcsináltam, de megérte!
2015. március 19. 21:01
teljesen átalakítottam!
vagy 1 órát dolgoztam vele, de megérte
elnézést kérek mindenkitől a vibráló háttér miatt
2015. március 22. 08:32
Tegnap, nem. Ma lettem TELJESEN kész. De pár hét múlva csinálok egy nagyon szépet.
2015. március 23. 13:38
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Végre sikerült egy elfogadhatót szerkesztenem.♥
2015. március 23. 14:42
Megint új profil, de ezzel kivételesen megvagyok elégedve
2015. március 26. 23:31
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Idézet (Konvektor @ 2015.03.02. 19:42)
Szerintem, az ideális profil nem szennyeskiteregető, és a legjobb benne az, hogy az egész önéletrajz nélkül is megismerheted a személyiséget. A kedvencek felsorolása akkor nem tetszik nekem ha csak így oda van hányva (még ha stílusosan is), nekem jobban tetszik ha legalább egy kis érzelmet társít hozzá. A bal oldaliban is értelmeseket vár az ember, nem ilyen: "mit utálsz? téged" típusúakat. A színvilágra kitérve, sokkal jobban meg tudok barátkozni a halvány, kicsit összehangoltabb színekkel (a mostanid nagyon tetszik, csak a profil kép az kilóg az élénk színeivel. Így megpróbáltam összeszedegetni ami nekem nagyon tetszene, de azt fogadsz meg belőle amit szeretnél. És majd szólj rám ha készen érzed, kíváncsi lettem mi lesz. 
Óh, na jó későn néztem ide vissza.
Azóta alakítgattam a kinézeten, szerintem határozottan szebb az összhatás is, bár már őszintén nem emlékszem, pontosan milyen volt, mikor az előző üzenetet írtam.
A kedvencekhez természetesen szeretnék írni, mostanában a suli miatt nincs időm kigondolni a dolgokat, este, meg mikor ideérek, már annyira nem használható az agyam ilyenekre. : D De nem sokára szünet, így tervezem megcsinálni azt is! : )
A bal oldalival kapcsolatban úgy érted, töltsem ki az egészet?
És a bemutatkozás. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy csak egy felsorolás-félét írjak-e, de fáj a szívem ott hagyni a hosszú sorokat. Talán majd a semlegesebb dolgokat megcsinálom úgy... ha tudnám, miki azok és mik nem. : D hogy az egész önéletrajz nélkül is megismerheted a személyiséget - úgy érted, nagyon belemegyek kisebb dolgokba? Ezzel, ami most van, egyáltalán nem vagyok elégedett, de fogalmam sincs mit írhatnék magamról. Kedvenc kaja és hasonlók, nem szeretnék 11 évesnek tűnni. : D
Remélem olvasod a topikot, már én is fogom nézegetni, mikor feljövök! : D Várom a válaszod. : )
2015. március 27. 00:59
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Azt bírom, hogy ilyenkor persze semmi sem jut az eszembe. ._.
2015. március 27. 14:58
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Idézet (flóranekem8 @ 2015.03.26. 23:31)
Óh, na jó későn néztem ide vissza.
Azóta alakítgattam a kinézeten, szerintem határozottan szebb az összhatás is, bár már őszintén nem emlékszem, pontosan milyen volt, mikor az előző üzenetet írtam.
A kedvencekhez természetesen szeretnék írni, mostanában a suli miatt nincs időm kigondolni a dolgokat, este, meg mikor ideérek, már annyira nem használható az agyam ilyenekre. : D De nem sokára szünet, így tervezem megcsinálni azt is! : )
És a bemutatkozás. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy csak egy felsorolás-félét írjak-e, de fáj a szívem ott hagyni a hosszú sorokat. Talán majd a semlegesebb dolgokat megcsinálom úgy... ha tudnám, miki azok és mik nem. : D hogy az egész önéletrajz nélkül is megismerheted a személyiséget - úgy érted, nagyon belemegyek kisebb dolgokba? Ezzel, ami most van, egyáltalán nem vagyok elégedett, de fogalmam sincs mit írhatnék magamról. Kedvenc kaja és hasonlók, nem szeretnék 11 évesnek tűnni. : D
Remélem olvasod a topikot, már én is fogom nézegetni, mikor feljövök! : D Várom a válaszod. : )
Sziaa (:
Igazából, próbáltam általánosságban megfogalmazni, hogy milyen számomra a tökéleteshez közeli profil - még nekem sem jött össze
Bal oldalit kitöltheted teljesen, hiszen ha nincs energiája az embernek, jobb átfutni azt, mint olvasni és zsibbasztani az agyat, de normális ember nem ez alapján ítél, hanem a mellette lévő szövegből.
Maga a bemutatószöveg akkor a legjobb, ha sugárzik belőle ki írta, ha a fogalmazásmód meggyőző, barátságos. Netán megszólítja az olvasót, és mindeközben rólad mesél. És igen, a kedvenc étel, ital eléggé olyan dolog, ami mellőzhető, szerintem a kutya nem kíváncsi rá - már elnézést.
Most, hogy kicsit én is besegíthettem a felépítésében (ha ez segítségnek számít), még jobban várom, mikor érzed úgy, hogy kész is, és szép is.
2015. április 01. 18:07
Megint új profil. Már 2 napja kész vagyok vele, csak elfelejtettem ideírni
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik
Ez a meglepő oka annak, hogy az Amerikai pite sztárja 18 év után válik