Idézet (flóranekem8 @ 2015.02.28. 20:12)
Az enyém most 3 napja folyamatos kisebb-nagyobb frissítések alatt van, de nem tudom pontosan mi fog belőle kisülni, mert nem akarok abba a "hibába" beleesni, hogy túl sokat írok, és senki sem olvassa el. Így is sokat írtam, úgy érzem, és nem tudom ez is mennyire érdekli a tagokat. : D Pedig lenne még mit írnom, de hát, nem tudom ki olvasná el. Gondoltam arra, hogy új profilkép kéne (nem icon, profilkép.), és még képek a bemutatkozás részbe.
Mit gondoltok? Szerintetek mit kezdjek a lapommal? Bármilyen kritikát szívesen fogadok! : )
Mit gondoltok? Szerintetek mit kezdjek a lapommal? Bármilyen kritikát szívesen fogadok! : )
Szerintem, az ideális profil nem szennyeskiteregető, és a legjobb benne az, hogy az egész önéletrajz nélkül is megismerheted a személyiséget. A kedvencek felsorolása akkor nem tetszik nekem ha csak így oda van hányva (még ha stílusosan is), nekem jobban tetszik ha legalább egy kis érzelmet társít hozzá. A bal oldaliban is értelmeseket vár az ember, nem ilyen: "mit utálsz? téged" típusúakat. A színvilágra kitérve, sokkal jobban meg tudok barátkozni a halvány, kicsit összehangoltabb színekkel (a mostanid nagyon tetszik, csak a profil kép az kilóg az élénk színeivel. Így megpróbáltam összeszedegetni ami nekem nagyon tetszene, de azt fogadsz meg belőle amit szeretnél. És majd szólj rám ha készen érzed, kíváncsi lettem mi lesz.

0 felhasználónak tetszik: