A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 16:56
Nem kedvelem az One Direction-ékat, meg a szőkéket sem de szerintem ő a legaranyosabb köztük most miért kell vele ilyen szemtelennek lenniük!!! Bár ők tudják mindennek meg van az oka !!!
2012. június 21. 17:18
BerniHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 175672 offline |
Niall nélkül nincs 1D!!!
2012. június 21. 17:22
dudeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 153056 offline |
GoldenTear : hallod ha nem szereted a one directiont,akkor nem kell megnézni a róluk írt cikkeket,és nem kell kommentálni -.- és amúgy túl sok rajongójuk van ahoz hogy ki legyenek iktatva haha : ]]
2012. június 21. 17:30
Cher.04visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 176624 offline |
mégis mi a fene bajuk van Niallel? -.-"
Egyébként is baromi jó hangja van! Niall nélkül nem lenne a 1D ugyan az.. A fiúk meg jól teszik, hogy nem hagyják Niallt
És könyörgöm, aki azt sem tudja hogy miről van szó vagy utálja őket azok mi a francnak kommentelnek?!
Egyébként is baromi jó hangja van! Niall nélkül nem lenne a 1D ugyan az.. A fiúk meg jól teszik, hogy nem hagyják Niallt
És könyörgöm, aki azt sem tudja hogy miről van szó vagy utálja őket azok mi a francnak kommentelnek?!
2012. június 21. 17:34
Kriszti07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 148414 offline |
Mikor először hallgattam olyan dalt ahol Niall is szólózott ott én már úgy voltam vele h neki van a legjobb hangja olyan egyedi és szem ez mindenképp kell a bandába.. amúgy nagyon aranyos a többiektől h megvédik Niallt (L)
2012. június 21. 18:07
Hogy lehet ilyen szemét.. Ha Niall többé nem énekelne csak gitározna.. és nem is tudom mit gondolnék arról a menedzsmentről.. :/
Ám egyébként annak nagyon hálás vagyok hogy így kiállnak az 1D tagok egymásért (jelen esetben Niallért)
Ám egyébként annak nagyon hálás vagyok hogy így kiállnak az 1D tagok egymásért (jelen esetben Niallért)
2012. június 21. 18:10
One Direction 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175886 offline |
Milyen görények már? Harry és Louis nagyon cuki hogy így segítik Niallt de, most komolyan milyen lenne Niall nélkül úgy hogy ott gitározik csak? Ha jól emlékszem Niall az nem gitárral került be a bandába , jó ez így ahogy van.
2012. június 21. 18:11
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Úristen ez komoly vagy csak kitaláció?! Mert ha igaz, akkor elég gázos..bár ennek a fiúnak nincs túl jó hangja, de akkor tegyék ki a bandából vagy nemtom de ez önmagában elég nagy hülyeség hogy gitárral kísérje a többit...pff
2012. június 21. 18:20
Erika26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 178021 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2012.06.21. 08:29)
Azt gondolnánk, hogy a manapság egyre sikeresebb One Direction zökkenőmentesen halad az úton, de ez nincs így. A banda vezetősége ugyanis kiszemelte Niallt, és egyre inkább arra törekednek, hogy távol tartsák az énekléstől.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Neee annyira kis aranyos és neki is jó hangja van mint a többi fiunak
2012. június 21. 18:22
Ez amúgy igaz...sajnos. Nagyon utálatosak a menedzsmentjeik. Nem is értem, Niall-nak annyira szép hangja van...ekkora hülyéket, egy ilyen szép és tiszta hangot akarnak kiiktatni?! -.- Harry annyira cuki volt hogy odatartotta Niall-nek a mikrofont hogy énekeljen. És az is csodálatos dolog, hogy így szeretik egymást és kitartanak Niall mellett...ezért is szeretjük őket annyira. Mindenki kapmányoljon Twitteren!! #letniallsing
2012. június 21. 18:23
Erika26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 178021 offline |
Idézet (Hustler @ 2012.06.21. 17:22)
Lehetne mind az ötöt.
Nem soha mindegyiknek jó hangja van ha nem tatszik akk nem kell őket halgatni és főleg nem utálatos szövegeket róluk írni!
2012. június 21. 18:27
Erika26új tag |
Mi ez?Ez komoly?
Én örülök hogy a fiuk nem engedik hogy ki tegyék és gratulálok nekik hogy segitik őt de szerintem igen is jó hangja van! Igaz nekem a kedvencem Harry de neki is jó hangja van és ő nélküle nem lessz banda a banda !!! Maradjon csak ugyan úgy énekelve !
Remélem nem igaz hogy ki akarják tenni!
Én örülök hogy a fiuk nem engedik hogy ki tegyék és gratulálok nekik hogy segitik őt de szerintem igen is jó hangja van! Igaz nekem a kedvencem Harry de neki is jó hangja van és ő nélküle nem lessz banda a banda !!! Maradjon csak ugyan úgy énekelve !
Remélem nem igaz hogy ki akarják tenni!
2012. június 21. 18:30
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline |
De miért?? nincs jóó hangja vagy mi?? én erről még nem is hallottam ,meg igazából nem is értem mert sokszor hallgattam ahogy élőben énekel, és nem tér el a többiektől, nekem legalábbis nem tűnt hamisnak..nem értem én most ezt az egészet :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.