Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!
2012. június 21. 18:50
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline |
Még hogy rá lenne valaki féltékeny, vagy, hogy őt tartanák konkurenciának? Na ne nevettessen már:DD
2012. június 21. 19:05
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
Ezek a VV-sek amekkorára tartják magukat.Én Seherezádé helyébe mélységesen a betonba süllyednék.Ez DJ???Felháborító, hogy milyen nagyképű.Azt hiszi, ha már egy ilyen valóságshowba szerepelt, attól most neki bármit lehet és azt a bárminek tetszenie is kell?Nem jutok szóhoz!!Egyébként meg a kommenteket olvasgattam az írók háromnegyede negatív véleményt írt erről a nőkről.De emberek, akkor mit keres a legjobb szerbek?????!!!!
2012. június 21. 19:17
ez mit képzel magáról?úr isten!
"Azon vagyok,hogy profi DJ legyek" whuu kihez akar hasonlítani?David Guettához,vagy Calvin Harrishez? whuuu. Süllyedne el. hisz egy szőke, hisztis p**× . nem érdekli a vélemény. aha. biztos érdekli csak erősnek akarja mutatni magát, "hisz én részt.vettem egy magyar értelmetlen, unatkozó , embereknek való valóságshowban" belül biztos bántja. mondhatom büszke lehetsz magadra.
szánalom. whuu.... -.-"
"Azon vagyok,hogy profi DJ legyek" whuu kihez akar hasonlítani?David Guettához,vagy Calvin Harrishez? whuuu. Süllyedne el. hisz egy szőke, hisztis p**× . nem érdekli a vélemény. aha. biztos érdekli csak erősnek akarja mutatni magát, "hisz én részt.vettem egy magyar értelmetlen, unatkozó , embereknek való valóságshowban" belül biztos bántja. mondhatom büszke lehetsz magadra.
szánalom. whuu.... -.-"
2012. június 21. 19:18
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline |
Holnaptól én is Dj leszek
2012. június 21. 19:28
Menjen ki Dubaiba és árulja a popsiját a hiperpigmentáltaknak konyha tertővel a fejükön. Az neki való.
2012. június 21. 19:43
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
" De nem foglalkozom velük, nem érdekel a sok rosszindulatú, proli, alpári ember, akik folyamatosan ócsárolnak, mert konkurenciát jelentek számukra. "
Inkább ez a nőcske az alpári, a VV-ben már párszor bebizonyította. nem régóta "DJ" de már most hatalmas egóval rendelkezik. az pedig felfoghatatlan számomra, hogy komolyan arra fogja, az elrontott műsorát, hogy mások irigyek rá. nem hiszem, hogy profi, vagy hogy valaha profi válhat belőle.
Inkább ez a nőcske az alpári, a VV-ben már párszor bebizonyította. nem régóta "DJ" de már most hatalmas egóval rendelkezik. az pedig felfoghatatlan számomra, hogy komolyan arra fogja, az elrontott műsorát, hogy mások irigyek rá. nem hiszem, hogy profi, vagy hogy valaha profi válhat belőle.
2012. június 21. 19:49
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Beismerhetné, hogy ő volt a béna és hogy nem irigységből zavarták le a színpadról. Egyébként meg ha már irigységnél tartunk, akkor elmondhatjuk azt hogy egyértelműen ő az aki irigykedik. SZÁNALMAS!!!...
2012. június 21. 19:57
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Már ennyire el van szállva magától?Nemrég kezdte...
2012. június 21. 19:57
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
az úgy nagy h DJ nek akar elmenni,jobban járna h ha Dubájba próbálkozna..
2012. június 21. 20:01
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline |
konkerucia? te? áááá
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni