Új promók
El rostro de la venganza / Utolsó vérig (2012)
2012. július 16. 22:48
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
jó sorozatnak ígérkezik Davidot nagyon megkedveltem a La casa de al ladoba nagyon jól játszik Elizabeth meg a hab a tortán
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. július 17. 23:30
1. Maritza, mint Antonia Villarroel
2. Elizabeth Gutiérrez és gyönyörű kislánya a forgatásokon
2. Elizabeth Gutiérrez és gyönyörű kislánya a forgatásokon
pink_bunny
2012. július 19. 13:07
Mariana San Lucas egy fiatal és ambiciózus modell, akit mindig is vonzott a pénz. Szegény családba született, de idővel rájött, hogy a szépsége hatalom lehet a kezében és mindig használja is, hogy elérje, amit akar. Mikor megismeri Ezequiel Alvaradót, a banktulajdonost és az pénzt és luxust ajánl neki, nem habozik otthagyni a munkáját, hogy minden erejével belevesse magát ebbe a kapcsolatba és az élvezetekbe. De a vőlegénye fia, Luciano a nő megszállottjává válik és fellángol a szenvedély köztük, ami bonyolultabbá teszi mindkettejük kapcsolatát Ezequiellel. A konfliktus közepette ráébred, hogy szerelmes Martín Méndezbe és ez mindent megváltoztat.
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
ChanelGirl
2012. július 19. 13:14
Idézet (Zsuzsy93 @ 2012.07.18. 19:30)
szerintem David és Elizabeth összeillenek de David és Maritza nem annyira, Ely meg Saul főleg nem
Nagyon szeretem Elizabeth-et és Saúlt is, de a korkülönbség miatt nem nagyon várhattam, hogy valaha is szerelmespárt játszanak, most viszont örülök, hogy mégis összekerülnek, még ha csak egy ilyen felszínes kapcsolatban is. Mindkettő van olyan jó színész, hogy hitelesen hozza ezt. Egyébként is imádom ha ők gonoszkodnak
David és Ely valóban nagyon jól összepasszolnak, már most látom, hogy meg lesz a kémia köztük.
Viszont Maritzát nagyon unom már. Szeretem, de unom, mert semmi újat nem mutat. Egyhuzamban játszik ugyanolyan karaktereket. Először az ERDA után a "Perro amor"-ban volt mániákusan szerelmes főgonosz, és most a "Zárt ajtók mögött"-et követően megint szerelmes pszichológust játszik...
pink_bunny
2012. július 21. 15:09
Poszter
2012. július 24. 13:15
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
tetszik a poszter de Saul sokkal nagyobb náluk
remélem jó pszichológus lesz nem úgy mint a zárt ajtók mögöttbe a zárt ajtók mögöttbe én is unom a gonoszt szerintem jobban el tudja játszani
Elizabeth karakterének a leírása olyan Teresás de majd a szerelem megváltoztatja és remélem Daviddal jön össze a végén
végül is Saul korához képest nem csúnya de meglátszik ebből a kapcsolatból hogy Elizabeth csak a pénzért lesz vele
bocsi hogy nem a sorozatbeli nevüket írom azt még meg kell szoknom
remélem jó pszichológus lesz nem úgy mint a zárt ajtók mögöttbe a zárt ajtók mögöttbe én is unom a gonoszt szerintem jobban el tudja játszani
Elizabeth karakterének a leírása olyan Teresás de majd a szerelem megváltoztatja és remélem Daviddal jön össze a végén
végül is Saul korához képest nem csúnya de meglátszik ebből a kapcsolatból hogy Elizabeth csak a pénzért lesz vele
2012. július 24. 13:41
Idézet (Zsuzsy93 @ 2012.07.24. 13:15)
tetszik a poszter de Saul sokkal nagyobb náluk
Én is remélem, hogy Maritza itt "tökösebb" pszichológus lesz és nem egy idegroncs. Bár én már a promók alapján azt szűrtem le, hogy itt nem kell Pilar-féle kirohanásokra számítani.
Elméletileg ma lesz a prezentáció, hátha egyúttal újra elérhetővé is teszik a honlapot, mert valamiért visszazárolták pár nap után.
Zsuzsy93
2012. július 25. 19:41
A tegnapi prezentáció képekben. PREMIER JÚLIUS 30-ÁN!
2012. július 25. 20:28
Még három
2012. július 25. 21:22
A főszereplők nagyobb méretben
2012. július 25. 23:53
Zsuzsy93 |
David az elején olyan kis gyámoltalannak tűnik azért mondom mert meg kell borotválni nem mintha ő nem tudná stb.Utána viszont férfi lesz a javából
köszi a sok képet a csajoknak szép ruhái voltak
ha nem is egészben de tekerve biztos nézni fogom úgy mint a corazón valientét igaz abból kb. semmit nem bírok így felfogni de nem baj
ja még annyit h Elizabethnek rövidebb lett a haja nem?
köszi a sok képet a csajoknak szép ruhái voltak
ha nem is egészben de tekerve biztos nézni fogom úgy mint a corazón valientét igaz abból kb. semmit nem bírok így felfogni de nem baj
ja még annyit h Elizabethnek rövidebb lett a haja nem?
2012. július 26. 01:44
Igen, rövidebb lett, és nagyon jól áll neki! Még sosem volt ennyire rövid a haja, de passzol hozzá és a változatosság mindig jó
pink_bunny
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.