Kelly Clarkson
2012. június 25. 09:38
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Idézet (WildRose @ 2012.06.23. 23:08)
Én nagyon kedvelem.. ti mit gondoltok róla ? Melyik dala a kedvencetek ?
Imádom, gyönyörű dalai vannak
Ami a legjobban megérintett, az a Stronger, mert bizonyos szinten igaz is rám, és erőt ad, amikor épp úgy érzem, az elhagy.
Nem mellesleg gyönyörű is szerintem.
2012. június 27. 19:37
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (Caroline W.Lightning @ 2012.06.25. 09:38)
Imádom, gyönyörű dalai vannak
Ami a legjobban megérintett, az a Stronger, mert bizonyos szinten igaz is rám, és erőt ad, amikor épp úgy érzem, az elhagy.
Mindenképpen ajánlom Neked, és mindenkinek, aki szereti Kelly dalait, hogy hallgassa meg a ki nem adott számait. Például a Don't a You Need To Shut Your Pretty Face, Promise, az I Remember, az Empty Handed, a Don't Ever Give Up On Me és még sorolhatnám a címüket.
2012. június 28. 16:03
Én nagyon szeretem Kellyt, szerintem ő a legtehetségesebb amerikai énekesnő, akit valaha megismertem. A dalai közül csak kevés van, ami igazán közel állna a szívemhez, de azokat imádom! Kelly, köszönöm, hogy vagy!
Az én életem szívás lenne nélküled
Az én életem szívás lenne nélküled
2012. július 24. 15:46
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Gyönyörű hangja van, rendkívül tehetségesnek találom és jó példaképnek. "What doesn't kill you makes you stronger"♥ A dalainak mondanivalójuk van az emberek felé. Ez az, ami igazán tetszik Kelly munkásságában, értékelni és tisztelni tudom őt. Jelenlegi kedvenc dalom tőle: Dark side. Fantasztikusra sikeredett! Kellyt csak csodálni lehet.
1 felhasználónak tetszik:
VeRaa
2012. augusztus 16. 18:33
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Kelly eszméletlen...szavakba sem tudom önteni hogy mennyire imádom! Am ha szeretitek csatlakozhattok (aki akar) facebookon: Kelly Clarkson Hungary
És ha tudtok valami új infót róla egy üzit dobhattok!
Visszatérve!
A kedvenc számom?...áh nem tom! Ami Kelly az csak a kedvencem lehet és SEMMI MÁS! Olvadozok a hangjától! Amerikának sokkal többet kéne vele foglalkoznia...nem ilyenekkel h Justin Bieber meg Selena Gomez...mint énekesek. Ha olyan híres lenne mint amennyi tehetsége van akkor a világ Kelly Clarkson lázban égne (amit nem sajnálnék ).
És ha tudtok valami új infót róla egy üzit dobhattok!
Visszatérve!
A kedvenc számom?...áh nem tom! Ami Kelly az csak a kedvencem lehet és SEMMI MÁS! Olvadozok a hangjától! Amerikának sokkal többet kéne vele foglalkoznia...nem ilyenekkel h Justin Bieber meg Selena Gomez...mint énekesek. Ha olyan híres lenne mint amennyi tehetsége van akkor a világ Kelly Clarkson lázban égne (amit nem sajnálnék ).
2012. augusztus 17. 11:04
Idézet (jojoga @ 2012.06.28. 15:58)
Kelly már nagyon sokat bizonytott. tehetségkutatót nyert, sé agyönörű hangja van ..sok értelmes dala van, amiket nagyon szeretek
Egyetértek jojoga.
2014. május 17. 09:50
Én nagyon imádom őt. A Stronger a kedvenc zeném tőle
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.