A csajozásból próbálna pénzt csinálni a nemrég még zenei karrierbe kezdett kubai skalpvadász. Szolgáltatását ráadásul egyedülállónak tartja Magyarországon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cristofel hivatásos randiguru akar lenni
2012. június 25. 12:00
képzeljük el h megyünk az utcán és az összes pasi úgy megy meg beszél meg kiabál a túl oldalra mint ő....nos ez már tényleg világvége
2012. június 25. 12:03
Kriszti99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 173337 offline |
Ha minden pasi olyan lenne, mint ő agyvérzést kapnék xd
„Ha már megvan a csaj, sokat kell babusgatni, hogy lássa, nekünk is van szívünk!” és ezt pont ő mondja, aki megverte a barátnőjét? -.-"
„Ha már megvan a csaj, sokat kell babusgatni, hogy lássa, nekünk is van szívünk!” és ezt pont ő mondja, aki megverte a barátnőjét? -.-"
2012. június 25. 12:08
csakpetra_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172309 offline |
Én úgy tudom, ha az ember szeret valakit, akkor azt önmagáért szereti.... Most nem azért, de ha minden férfi stílusát megváltoztatja, akkor az az ember nem önmaga lesz. Nem tudom hányan fogják felkeresni.
2012. június 25. 12:16
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
remélem, azt is megtanítja nekik, hogy kell agyonverni a nőt, ha nem hideg sört vesz a boltban.
2012. június 25. 12:18
"Gyakoroljuk a laza csávós járást, a stílust, és a dumát."
Persze rohadt fontos egy lánynál ha szereted, igen. Csakis azért fog beléd szeretni mert laza csávó járásod van másért nem is. A SZEMÉLYISÉGEDET, vagyis önmagad simán lesz@rja ha lazacsávó járásod van.
"Állítása szerint, ha valaki, akkor ő tudja, hogy mitől döglik a légy.."
Én is tudom, TŐLE!!!
"aki azt is nagyon jól tudja, hogy miként kell megtartani egy barátnőt, miután megszereztük."
Persze, megvered és ott is hagy. Meg buknak az ilyen alpári, majomfejű senkiházikra.
Szánalmas ez a magát férfinak, nem embernek nevező valami. Majd pont tőle kérnek tanácsot hogy hogyan csajozzanak be. Persze!!! Tűnj már el te szánalomgombóc!!
Persze rohadt fontos egy lánynál ha szereted, igen. Csakis azért fog beléd szeretni mert laza csávó járásod van másért nem is. A SZEMÉLYISÉGEDET, vagyis önmagad simán lesz@rja ha lazacsávó járásod van.
"Állítása szerint, ha valaki, akkor ő tudja, hogy mitől döglik a légy.."
Én is tudom, TŐLE!!!
"aki azt is nagyon jól tudja, hogy miként kell megtartani egy barátnőt, miután megszereztük."
Persze, megvered és ott is hagy. Meg buknak az ilyen alpári, majomfejű senkiházikra.
Szánalmas ez a magát férfinak, nem embernek nevező valami. Majd pont tőle kérnek tanácsot hogy hogyan csajozzanak be. Persze!!! Tűnj már el te szánalomgombóc!!
2012. június 25. 12:35
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline |
ez a köcsög mindent megpróbál hogy a médiába maradjon -.-
2012. június 25. 12:40
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Ennél nagyobb b@rmot jelenleg sem ismerek
2012. június 25. 12:48
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
yourshawty
Én se.
2012. június 25. 12:54
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Komolyan... valaki lőjje már le ezt a gyereket! Magyarország színvonala, Christofel. Gratulálok.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.