esküszöm, most hányok!! jézusos...
hogy lehet, hogy neki csak a 30 év feletti nők jönnek be? oké ez magánügy de ez undorító. remélem kamu bár nem hiszem...
Megint 30 feletti nővel kavart Harry Styles?
2012. június 25. 18:38
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
ha már 30évesekkel kezd akkor legalább ne legyen foglalt a nő.
2012. június 25. 18:41
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline |
Imádom az 1D de hogy csodálatos volt a szex! Hát azért na! Egy 32 éves nő egy 18 évessel lefeküdjön, azért Lucynak lehetett volna több esze, ha már Harrynek nem volt! Ha idáig Harry minden csajával lefeküdt, akkor ő az Aids király!
2012. június 25. 18:43
Dettiii27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 177952 offline |
domcsicsi97 : Nekem Harry a kedvencem, de egyet kell veled értenem. Ha nem lenne híres, nem kavarna ilyen vén nőkkel, de főleg nem modellekkel, meg hasonlókkal.. Mert érdekes, eddig (megfigyeléseim szerint) amióta híres, csak sztár/celeb/modell barátnője volt.
2012. június 25. 19:03
Egyet nem értek, ha vele akar járni, akkor miért nem teheti meg?!
A szerelem vak, ahogy mondani szokás. Ha neki az idősebb nők jönnek be, arról ugyan nem tehet, így született.
(De nem hinném, hogy igaz lenne.)
A szerelem vak, ahogy mondani szokás. Ha neki az idősebb nők jönnek be, arról ugyan nem tehet, így született.
(De nem hinném, hogy igaz lenne.)
2012. június 25. 19:09
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
még a bizalmas infókat is elárulja :') haha. amúgy szerintem azért szakít mindig ilyen hamar a barátnőivel mert túl nagy a korkülömbség és ha a pasi idősebb nemminndig baj de ha fordítva akkor még elég éretlen lehet a viselkedése mint pl. harrynek is gondolom D
2012. június 25. 19:12
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Harry. Megint nem csalódtam benned. Egyébként nekem valahogy csak az utolsó mondatok maradtak meg a fejemben. Amúgy nemhiszem, hogy ezek ilyen sokáig együtt voltak, max. Harry csak tesztelt egyet.
2012. június 25. 19:17
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
Szerintem hatalmas kamu az egész.. de amúgy Harryt se értem nagyon, a feltűnés miatt van idősebb nőkkel, vagy tényleg a 15 évvel idősebb nők jönnek be neki.. Elég érdekes, és még az is h a nő ilyen nyíltan kijelentette h lefeküdt Harryvel... az meg a másik h a csajnak férje is volt.. ha a nő kijelenti az egész világnak, az nem jut eszébe h a férje megtudja? -.-
2012. június 25. 19:22
barackocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 178360 offline |
Szerintem csak azért mondta a csaj hogy beszéljenek róla.
2012. június 25. 19:31
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
Vactorya
szerintem ez igaz. egyébként, ha Harry az idősebb csajokra bukik akkor én azt mondom oké. szerintem tegye amit jónak lát, csak azért inkább a szingli nőknél próbálkozzon.
szerintem ez igaz. egyébként, ha Harry az idősebb csajokra bukik akkor én azt mondom oké. szerintem tegye amit jónak lát, csak azért inkább a szingli nőknél próbálkozzon.
Teljes mértékben egyetértek veled!!
2012. június 25. 19:56
Nem értem Harry miért a 30 év feletti nőket akarja.. Még az elmenne hogy 1-2 évvel idősebb a lány, de 15.. az már sok(k) szerintem !!
De hát ha Harry így érzi jól magát akkor el kell fogadni (:
De hát ha Harry így érzi jól magát akkor el kell fogadni (:
2012. június 25. 20:11
Szerintem nem kellene elítélni Harry-t. Egyáltalán nem a korkülönbség számít, ismerek nagyon sok olyan embert akik közt nagy a korkülönbség mégis imádják egymást. Nemértem a sok embert ezért miért ítélnek el valakit...
Valamint az viszont már probléma hogy egy férjes nővel kezdett ki, bár a szerelem vak, de ezt inkább ne tegye.
Valamint az viszont már probléma hogy egy férjes nővel kezdett ki, bár a szerelem vak, de ezt inkább ne tegye.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni