ha nincs pénze, minek perel? idióta.
szerintem nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy akkor most te legyél a borítón! ._.
Beperelték a Placebót
2012. június 25. 23:23
Még egy okos ember. Persze perelj csak végülis pénzed mint a tenger...
1996 hát az nem is olyan rég volt nem?
És persze azóta pont úgy nézünk ki mint a borítón.
Apucit meg anyucit persze senki nem hibáztatja.
1996 hát az nem is olyan rég volt nem?
És persze azóta pont úgy nézünk ki mint a borítón.
Apucit meg anyucit persze senki nem hibáztatja.
2012. június 26. 00:50
Wtf? Ez nevetséges. Kezdjük ott, hogy nyilván jókora adag pénzt kapott azért hogy azon a borítón szerepelt. A másik meg hogy Brian-ék biztos kaptak engedélyt a kép készítésére és felhasználására a gyerek szüleitől, tehát miért nem hozzájuk megy nyafogni? Hiába költi el az utolsó filléreit erre a perre, mivel egy szempillantás alatt el fogja veszíteni, és így csak magával csesz ki.
2012. június 26. 06:48
Hát igen, vannak emberek, akik mindent megtesznek a pénzért. Nem mást kéne okolni a saját balszerencséje miatt. Amúgy minden képhez engedélyt kell kérni a kiadónak, a bandának, a managernek, mielőtt felkerül a borítóra. Az ilyen pereskedő emberek meg szánalmasak. Miért nem 1996-ban perelt ő, vagy a szülei, ha a gyereket kiutálták a többiek? Hja, kérem, most kell a pénz, gondolom.
2012. június 26. 11:53
szánalmas próbálkozás. 28 évesen mehetne inkább dolgozni, minthogy hamis vádakkal próbál pénzt kicsikarni a zenekarból.
2012. június 26. 12:55
|
|
Allanahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 178457 offline
|
Nem értem, hogy ennek mi értelme van, ő biztosan érti, mindenesetre most ismét rajta röhög az egész világ, szóval ha lemegy ez a per máris jöhet a másik. Az ilyeneket börtönbe kéne zárni komolyan!
Ha a hülyeség fájni tudona...
2012. június 26. 14:43
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
De ahhoz hogy rátegyék, gondolom engedély kellett, és akkor a szülei beleegyezése is... Miért nem akkor nyafogott?
2012. június 26. 14:57
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nekem rosszul esik, hogy az egyik kedvenc bandámat szidalmazza az a férfi. 16 évébe telt, hogy kitalálja hírtelen, hogy miattuk ment tönkre az élete? Másnak sincs olyan jó élete, másokat is szoktak utálni az iskolában, kirúgni a munkahelyükről. Remélem, hogy nem nyeri meg a pert, mert ez egy hülyeség. FeketeCseresznye szerintem igazad van, sőt a többieknek is!
2012. június 27. 08:47
|
|
dodo19991005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 175249 offline
|
Nem tudom ha nálunk valaki lemezborítóra kerül na annak soha többet nem kell dolgozni mert innentől ő egy model vagy egy celeb.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.

0 felhasználónak tetszik: