11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 29. 18:06
11 éves, és már nyelvpiercinge van. Hmm, csak gratulálni tudok! Ez szánalmas, csak úgy, mint az egyszer ilyen színű, máskor meg olyan színű haja. Én teljes mértékben a szülőket okolom, hiszen egy épeszű ember, akinek már gyerekei vannak, nem engedi meg a tizenegy éves lányának, hogy kedvére festegesse a haját, és egy nyelvpiercinget rakjon a nyelvébe. Mert hogy ha én ezzel állítanék anyukámék elé, nem is tudom mit csinálnának velem.. Ja, és ha már most, ilyen kis csíra korára ezeket csinálja, el sem tudom képzelni, hogy mikkel rukkol majd elő 15 éves korában.
2012. június 29. 18:06
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline |
szánalom! mondjuk ha én lennék az anyja nem az h nem engedném meg neki,ha meglátnám akkora pofont lebasznék neki visszakézből,h kiszakadna belőle a piercing!
2012. június 29. 18:09
Egyrészt, cask a szüleinek gratulálok. -.-" A mellette lévő csaj se több 11-nél. ._.' Így is el lett rontva a kiscsaj .. a haja: pff. xD és most meg 1 pc. -.-'
2012. június 29. 20:13
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
nagy dolog h van pc-je.van egy lány a sulimban asszem 10-11 éves és neki a köldökében van és rózsaszín.után az egész suli arról beszélt.sőt még képet is tett róla fel fb-re
2012. június 29. 23:33
Szánalmas ez a csaj, de a szülei méginkább. 11 évesen inkább menjen tanulni vagy játszani, csak ne nyomja tele az internetet ilyen képekkel. Nemtudom mit fog szólni, majd, ha 15 év múlva visszanézi ezt, de én biztos nem lennék büszke.
2012. június 30. 08:30
szegény kiscsajszi nak El** a gyerekkorát.ebbe a gyerekbe azért szorult némi tehetség is.De Miért kellet t egy kislányt ilyen hamar felnöveszteni???Ha??Kérdem én,MIÉRT?!!!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.