Hát ja, én sem kedvelem ezt a kiscsajt, elég nagyképűnek tűnik azok alapján, amit sztárvilágba való betörése után, egészen eddig tett.
DE most kivételesen azokkal értek egyet, akik nem háborodnak fel az ilyesmin. Az ő teste, azt csinál vele, amit akar. (Nekem nincs piercingem, szóval nem azért mondom) Elég majom dolog volt piercinget csináltatni ennyi idősen, de ha ő így akar nagylánynak tűnni, tegye! Csak épp már most is mindenki kiröhögi. Égesse le magát a zöld, meg kék hajával! Kiröhögik. Undorító ez a csaj.
11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 26. 09:03
2012. június 26. 09:07
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
piercingjer van a csajnak de pasija nem lehet
2012. június 26. 09:10
40 éves koráig nem lehet barátja de 11 évesen a rózsaszín haj és piercing megengedett... bravó!
amúgy az egyik legeslegrondább sztárcsemete akit a világ a hátán hordott, úgy néz ki mint egy majom, továbbá nem tudom miért de minden egyes képről az jön le hogy egy elkényesztetett felfuvalkodott kis ellenszenves fruska akinek legszívesebben beletaposnék a képébe uhh de ez csak szigorúan magánvélemény
amúgy az egyik legeslegrondább sztárcsemete akit a világ a hátán hordott, úgy néz ki mint egy majom, továbbá nem tudom miért de minden egyes képről az jön le hogy egy elkényesztetett felfuvalkodott kis ellenszenves fruska akinek legszívesebben beletaposnék a képébe uhh de ez csak szigorúan magánvélemény
1 felhasználónak tetszik:
Andro
2012. június 26. 09:14
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3089 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline |
Mit művelnek szegény gyerekkel, és még 11 éves, komolyan úgy csinálnak vele mint ha már lenne 20 éves! Erről csak a szülők tehetnek. Rózsaszín haj meg már minden.... Hogy tudnak ilyet csinálni egy 11 éves gyerekkel?? Bocsinat de a szülők nem normálisak!!
Andro
2012. június 26. 09:20
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Úristen....nagyon jó szülei vannak
Andro
2012. június 26. 09:33
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Gratulálok a szülőknek meg neki is h ennyi esze van 11 évesen...-.-"
Ha így folytatja már cigizni,inni és drogozni is fog és 16 évesen meg majd a tini mamikban lesz
Ha így folytatja már cigizni,inni és drogozni is fog és 16 évesen meg majd a tini mamikban lesz
Andro
2012. június 26. 09:36
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline |
S Z Á N A L M A S ez a csaj._.
kajak 11évesen inkább Barbie-znia kéne, mint énekelni._.
a szülőknek meg hadd adjam át hatalmas gratulációmat!
Andro
2012. június 26. 09:54
Idézet (escoripon @ 2012.06.26. 09:36)
S Z Á N A L M A S ez a csaj._.
Az éneklés még hagyján szerintem, de az az igazság, hogy sok gyereksztárnak nincs gyerekkora. Hiszen megkövetelik tőlük, hogy felnőttként viselkedjenek, gondolkodjanak. De még csak gyerekek! A szülőknek kéne mértéket tartani, jó példát mutatni, ami ebben az esetben nem volt meg.
2012. június 26. 10:04
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline |
ez nagyon komoly nem normális.
2012. június 26. 10:04
Ja és igen maradhatna a játszotéren még , én 13 évesen a játszotéren szoktam lenni a haverokal , szerintem sose vagy elég idős
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.