A kereskedelmi csatorna lecsapna Ákosra, ő viszont kemény tárgyalópartner.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ákos lenne a The Voice egyik mentora
2012. június 26. 13:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12644 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Igaza van. Amúgy az ötlet jó, de sajnos ez is kijátszható vagy befolyásolható. Azt mondanak a zsüri fülébe rádión amit akarnak és így kiejthetnek vagy benntarthatnak akárkit akit a tv csatorna akar.
2012. június 26. 13:48
épp most írtam meg én is ezt a cikket (igaz kicsit máshogyan fogalmaztam)! azért gratulálok prézli! szép munka
2012. június 26. 13:51
Elegem van már ebből a csávóból.. ez mindenhol ott van?
2012. június 26. 13:55
|
|
sszandravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 166763 offline
|
X-faktor,Megasztár,Csillag Születik után még ez is,mintha annyi tehetséges ember lenne ebben az országban.Ákos jó zsűritag lehetne,de ha az x-faktor nem vállalta el szerintem ezt se fogja.
2012. június 26. 14:00
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Minek ennyi híresség kereső műsor Magyarországra? Jó, elhiszem,h vannak tényleg tehetséges emberek de évi 1 műsor szerintem bőven fel tudná őket 'fedezni'. Viszont szerintem Ákos megfelelő zsűritag lenne, habár valahogy nem tudnám elképzelni zsűri székben. xD
2012. június 26. 14:03
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Nincs semmi értelme ennek az egésznek! Így is van elég tehetségkutató műsor és akik elindulnak annyi lesz a karierjük, hogy csinálnak 1 klipet... (Tisztelet a kívételnek!)
2012. június 26. 14:07
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Könyörgöm Ákos NE!!! Én úgy ismerem őt,mint művészt, hogy ilyen hacacáréban nem venne részt...bízom benne, hogy nem vállalja el egy csillióért se. A hírneve, a felépített karrierje ennél többet ér!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 26. 14:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Remélem, hogy Ákos nem vállalja el! Ő Hozzá nem méltó egy ilyen színvonalon aluli tehetségkutató. Én tisztelem, imádom Ákos munkásságát. Nagyon remélem, hogy végül is nemet mondd a mentorkodásra.
ophely88
2012. június 26. 14:17
egyetértek veletek hogy minek ennyi tehetség kutató DE a voice nem TÖMEGSZTÁROKAT keres Hanaem HANGOKAT ennek a műsornak van SZÍNVONALA. mi sem bizonyítja ezt jobban mint az hogy pl egy előzetes szűrésen kiválogatják a színvonalt megütő énekeseket,és csak ők mehetnek be a castingra! szóval nem lesznek ebben a műsorban gyökér feltünési viszketegséges emeberek..csak tehetségek! ez a műsor inkább "énekes börze"...
És megkívánja a szakmai profizmust a mentoroktól,ezért kell ákos vagy egy hozzá hasonló kaliberű művész,aki tényleg a tehetséget keresi! amúgy egyet kell hogy értsek ákossla a tehetségkutatókat illetően! de ha mo ezt jól csinálja akkor igazán színvonalas lesz a voice hazánkban is....elég ciki lenne ha pont a magyarországi színvonal lenne alacsony a többi országéhoz képest....
Mercy Lisa
2012. június 26. 14:22
Ákos kiváló zenész, de szerintem a mentorkodásra nem biztos hogy megfelelő lenne... Bár ki tudja...
2012. június 26. 14:38
Bízom benne, hogy nem vállalja el, hisz sem az RTL, sem a Tv2 (és főleg ez utóbbi) nem a tehetségek felfedezését tűzte ki célul maga elé ezekkel a tehetségkutatókkal. Ráadásul ismerve a magyar kereskedelmi csatornákat, biztos vagyok benne, hogy ezt a műsort is elszúrnák, pedig mind az amerikai, mind a mexikói változat elég színvonalasra sikerült. Az viszont dicséretes, hogy ezúttal tényleg egy igazi ZENÉSZT kértek fel mentornak és nem egy a konkurenstől átcsábított elhasznált celebet, aki hajdanán még elszórakoztatta a népet a Dáridóban, de ma már csak a hülyeségeivel kerül be a tévébe.
2012. június 26. 15:01
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Szeretem Ákost, de szerintem nem lenne jó, ha elvállalná, de azért kíváncsi lennék rá, hogy milyen lenne ítészként. De ő legalább tudná, hogy mit beszél. Inkább majd sztárfellépőként lépjen fel (akár többször is).
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?