Az 1990-es évek zenei világának egyértelműen meghatározó elemei voltak a fiúcsapatok, akik teltházas koncertekkel és tinilányok millióinak rajongásával büszkélkedhettek. De mi lett velük az elmúlt évek alatt?
A teljes cikkhez kattints ide!
A 90-es évek legsikeresebb fiúbandái
2012. június 26. 14:15
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
A BSB-t a mai napig imádom. Az 'N Sinc pedig süllyesztőben. Onnan egyedül Justin vitte sokra, Ő a mai napig is sikeres (Nem igazán értem, miért..). A Westlife és a Blue sem igazán hallat magáról.
Szumma: A BSB komolyabban is visszatérhetne. Még most is sokkal jobbak, mint a mai "nagyágyuk".
Szumma: A BSB komolyabban is visszatérhetne. Még most is sokkal jobbak, mint a mai "nagyágyuk".
2012. június 26. 14:16
Jesszus! Köszi a cikket! Hogy imádtam az N-Syncet, BSB-t, NKOTB-ot, Take That-et. Ezek azért tudtak slágereket gyártani. "A One Direction szintű egyslágeres, felkapott csodák" ezeknek a bandáknak a poros lábnyomába sem érhetnek.
2012. június 26. 14:24
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Köszi a cikket Igen, ők még igazi zenéket játszottak, a mai napig imádom őket A One Direction és a hozzájuk hasonló bandák a nyomukba sem érhetnek Nekem a Blue volt a legnagyobb kedvencem, nagyon örültem, hogy megint újra összeálltak Pöttömke a Blue igenis hallat magáról Nemrég Kínában koncerteztek, ahol elénekeltek egy új dalt a nemsokára megjelenő lemezükről
2012. június 26. 14:24
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Ezek közül mindegyiket ismerem, a kedvencem a Backstreet Boys. Bár a legnépszerűbb daluk az I want it that way, nekem a Shape of My Heart lett a kedvencem, ami egy fantasztikus szám. Továbbá az N Sync zenéi is nagyon jók, a kedvencem tőlük az I'll never stop.
2012. június 26. 14:32
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Én is a boybandek fénykorába voltam tini, de az itt említetteket pont nem szerettem. Nálam a Five (mostani ikszfaktoros Simon Cowell keze alatt futottak) volt a nyerő.
2012. június 26. 14:37
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
Backstreet Boys♥ ha van olyan kedvem akkor berakom kazettán őket, de már CD-n is megvannak, ezért nagyon jó! Imádom őket. A Take That-ból csak Robbie, az N'Sync-ből pedig Justin volt a kedvenceim, de mondjuk összehoztak elég jó sok számot bandaként. )
2012. június 26. 14:43
titti93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 132916 offline |
Én mindig is fiúbandás voltam... Amikor kicsi voltam rengetegszer hallgattunk BSB, de a magyarok közül a VIP volt a kedvenc. A mai napig a fiúbandáké a szívem, imádom a US5-ot a Big Time Rusht, a The Wantedet és az 1D-t is... (:
2012. június 26. 14:52
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Ismerem az összes itt felsorolt bandát, amikor én voltam tini, ezek voltak a menők. Én meg már akkor sem szerettem őket. Én sokakkal ellentétben nem látok túl sok különbséget a régi és a mostani boybandek között. Akkoriban ez a zene tucatnak számított, ahogyan a mostani boybandek zenéi is annak számítanak. Nincs új a nap alatt. Tömegcikk, eladható a mai napig, de igazi zenei értéket nem feltétlenül képvisel. Azért mondom, hogy nem feltétlenül, mert születtek azért általuk olyan dalok, amik nagyon is megállják a helyüket a pop világában. Tekintettel arra, hogy én a pop műfajt nem nagyon komálom, teljesen szubjektívnek tessék tekinteni a megjegyzésem. Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 26. 15:05
Imádom az ilyen cikkeket kiskoromban hallgatott számoka amiket már elfelejtettem újra meghallgatom tök jó
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.