A 90-es évek legsikeresebb fiúbandái
2012. június 26. 19:04
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline |
tisztázzuk. a One direction nem azért híres mert tud énekelni hanem azért mert "helyesek" : 33 backstreet boys na az nagy *-*
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 26. 19:30
Raindrops |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 804 Csatolások: 33 Azonosító: 137983 offline |
Nem tudom fiatal korom ellenére én a régi veteránok mellé teném le a voksomoat
Bocsi One diraction és Big Time Rush fannok
Bocsi One diraction és Big Time Rush fannok
rockgirlfriend
2012. június 26. 19:31
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Hát a mostani fiúbandák nem éppenséggel olyan jók,mint a 90'-es évekbeliek.1D-t ne is említsük
Westlife és a Take That még mindig jó a többi sem elhanyagolható,de ők a legjobbak (voltak).anno.
Westlife és a Take That még mindig jó a többi sem elhanyagolható,de ők a legjobbak (voltak).anno.
rockgirlfriend
2012. június 26. 19:36
Imádom a 1D-t de sajnos az ö sorsuk is ez lesz
Am ezeket a bandákról hallottam más kérdés hogy nem hallgatom öket
Am ezeket a bandákról hallottam más kérdés hogy nem hallgatom öket
2012. június 26. 19:38
pont a 3 felsorolt zenekar miatt utálom a fiúbandákat, és utáltam sokáig az együtteseket
2012. június 26. 19:39
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
Én elismerem nagy 'N Sync rajongo voltam pár éve megvettem az összes albumukat sajnálom őket hogy szétmentek pedig ők voltak a legbefutotabak
2012. június 26. 19:51
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Nagyon jó, igényes cikk. Mind a három bandát ismerem, imádtam és a mai napig szeretem. A Take That és az 'N sync már csak a múlté, de én szeretek időutazást tenni a klipjeikkel.
2012. június 26. 20:10
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
hát már elnézést, de nem mintha ezeket a bandákat a maguk idejében nem a cukiságuk miatt szerették volna...
az más kérdés, hogy máig is emlékeznek rájuk, az 1D-re mért ne emlékezhetnének majd?
nem, ezt nem azért mondom, mert 1D rajongó vagyok, szó sincs ilyesmiről...
az más kérdés, hogy máig is emlékeznek rájuk, az 1D-re mért ne emlékezhetnének majd?
nem, ezt nem azért mondom, mert 1D rajongó vagyok, szó sincs ilyesmiről...
janet7
2012. június 26. 20:23
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Mindegyiket ismerem, bár azért kicsi voltam abban az időben Robbie Williamst és Justin Timberlaket pedig ma is szeretem A mai fiúbandákról annyit, hogy kettő kivételével nem vagyok nagyon oda értük... A JLS-t és a One Direction szeretem, de a többit egyáltalán nem. Lehet, hogy később változik a véleményem, mert a 1D-t se szerettem az elején.
2012. június 26. 20:48
TheSaturdaysLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 175396 offline |
IMÁDOM A BACKSTREET BOYST!!!!!!!!!!!!!! BSB 4 EVER!!!
2012. június 26. 23:57
AliceLLvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 129544 offline |
Én a Backstreet Boys-ba voltam belebolondulva ötödikes koromban xD Mostmár nem szeretem őket, de ha meghallom egy számukat azért nagyon boldog leszek, mert eszembe jut akkor hogy szerettem őket
2012. június 27. 03:27
Allanahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 178457 offline |
Voltak jó számok, de alapjáraton a fiúbandák jól megmunkált műpasik voltak műzenével. A Backstreet Boys még elment de a többi nagy adag ... ! A Westlife például sokkal jobb fiúcsapat volt róla mégsem beszélnek már nagyon régóta. A Blue is jó volt bár zeneileg, és hangilag messze alul voltak Robbie Williamséktől, akik szintén jó, ám mégis mű zenét csináltak! A tinilányok oda voltak értük, a tinifiúk rájuk akartak hasonlítani, és elindultunk a leejtőn. Jött a többi (és itt most nem Britney-re gondolok, őt mindenkinek csak szeretni lehet welovesBritBrit) és kikötöttünk Májlinál és Rebekablekknél. Csajok! 30 év múlva ha megérjük, és neadjisten gyerekeink is lesznek, mi már a fejünket fogjuk a falba verni, és ereket fogunk magunkon vágni olyan FOS zenék leszenek, és ez mint a mostani divathullámok miatt. 1999-ig, esetleg 2002-ig még csináltak jó CD-ket de mostmár nem. Az egyetlen fellángolás az évtized lemeze volt Amy Winehousetól a Back To Black, bár Lady Gaga The Fame Monster EP-je is kimagasló volt. Britney Femme Fatale lemeze már csak B kategóriásra sikeredett, ám a mai divathullámot pontosan tükrözte. Kesha még hozott érdekességeket az Animal lemezével, de hamar feledésbe merült. Egyszóval, hogy tisztán lássatok:
Az elmúlt 10 év legjobb előadói:
Britney Spears
Lady Gaga
Amy Winehouse
Duffy
Brandy Norwood
Whitney Houston
Robbie Williams
Mika
Pete Doherty
Hank Williams III
Arctic Monkeys
Susan Boyle
The Zutons
Trisha Yearwood
Rajtuk kívül nincs egy olyan előadó sem aki olyan zenéket alkotott volna amiket még 10 év múlva is hallgati fognak. Lehet szeretni Miley Cyrust, vagy az előbb említett boyband-eket, de lássunk tisztán: Igazi, minőségi zenéből nincs sok. És a magyar zenei palettta pedig siralmas. SP, Flour mehetnek le a WC-n (bár az AFC is hasonlóan jól kezdett, aztán tessék..)
Keressetek rá a régi klasszikusokra, hallgassatok 60-70 évekbeli bluest, jazzt, rockot, popot és utána térjetek vissza a mai zenére. Meg fogtok döbbeni mennyire máshogy hallgatjátok majd!
Tapasztalat!
És hogy ki vagyok én?
Zenei szakértő, zenész, énekes.
Az elmúlt 10 év legjobb előadói:
Britney Spears
Lady Gaga
Amy Winehouse
Duffy
Brandy Norwood
Whitney Houston
Robbie Williams
Mika
Pete Doherty
Hank Williams III
Arctic Monkeys
Susan Boyle
The Zutons
Trisha Yearwood
Rajtuk kívül nincs egy olyan előadó sem aki olyan zenéket alkotott volna amiket még 10 év múlva is hallgati fognak. Lehet szeretni Miley Cyrust, vagy az előbb említett boyband-eket, de lássunk tisztán: Igazi, minőségi zenéből nincs sok. És a magyar zenei palettta pedig siralmas. SP, Flour mehetnek le a WC-n (bár az AFC is hasonlóan jól kezdett, aztán tessék..)
Keressetek rá a régi klasszikusokra, hallgassatok 60-70 évekbeli bluest, jazzt, rockot, popot és utána térjetek vissza a mai zenére. Meg fogtok döbbeni mennyire máshogy hallgatjátok majd!
Tapasztalat!
És hogy ki vagyok én?
Zenei szakértő, zenész, énekes.
2012. június 27. 07:39
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Allanah,
azért jó pár előadót kihagytál...
Whitney Houston az elmúlt 10 évben nem sokat csinált... Persze visszatért, de ő nem az elmúlt 10 évhez sorolható hiszen már a 80-as években letette a névjegyét.
A zene nem a boybandekkel kezdett kifejezetten sz*r lenni, hanem az elektronikusság megjelenésével. Műzene persze, de néha vágyik az ember az ilyesmire.
Britney Spears, Lady Gaga ? Alkottak valamit igen amit millióknak szerethető, de ők is iszonyú műzenét művelnek. Ha nem tennék, akk talán nem is nagyon ismernénk őket. (Britney-t biztos nem hiszen semmi hangja nincs) Akk inkább ott van Christina Aguilera, akit megemlítenék. Az elmúlt 10-20 év meghatározó alakjai olyanok, mint a Nirvana és Kurt Cobain majd a Foo Fighters és Dave Grohl (ő aztán nem ült a s*ggén sokat... 1* 8hónapt pihent, akk is azért mert Kurt meghalt és azon gondolkodott, h kiszáll a zenéből... Hál Isten nem tette), Jack White bármit is művel az jó és eredeti, Jamiroquai, Red Hot Chilli Peppers és még sorolhatnám. Ők mind meghatározó alakjai az elmúlt 10-20 évnek és még minőségi zenéről is beszélhetünk velük kapcsán. Mostanában a felkapott Adele mellet se szabad elmenni. Zenét csinál és szeretik az emberek. Amikor megjelent és népszerű lett akk éreztem először, h van remény és az ember füle akk még szeret igazi zenét hallgatni. Az ő népszerűségének nagy örülök.
Mindent egybe vetve. A zene egyre sz*rabb bár vannak felvillanások. Szerencsénk, h van választásunk és nem kötelező hallgassuk. Remélem, h azok akik ezeken a zenéken nőnek fel egyszer eljutnak odáig, h úgy hallgassanak Beatles-t, Marvin Gaye-t, Johnny Cash-t esetleg Beethovent vagy Mozartot, h még visszább menjek, h felfogják hallják azt, h ezek igazi zenék és megértsék, h nem Dzsásztin Bíbőrből és a többi ma trendi, de rossz előadóból áll a világ.
azért jó pár előadót kihagytál...
Whitney Houston az elmúlt 10 évben nem sokat csinált... Persze visszatért, de ő nem az elmúlt 10 évhez sorolható hiszen már a 80-as években letette a névjegyét.
A zene nem a boybandekkel kezdett kifejezetten sz*r lenni, hanem az elektronikusság megjelenésével. Műzene persze, de néha vágyik az ember az ilyesmire.
Britney Spears, Lady Gaga ? Alkottak valamit igen amit millióknak szerethető, de ők is iszonyú műzenét művelnek. Ha nem tennék, akk talán nem is nagyon ismernénk őket. (Britney-t biztos nem hiszen semmi hangja nincs) Akk inkább ott van Christina Aguilera, akit megemlítenék. Az elmúlt 10-20 év meghatározó alakjai olyanok, mint a Nirvana és Kurt Cobain majd a Foo Fighters és Dave Grohl (ő aztán nem ült a s*ggén sokat... 1* 8hónapt pihent, akk is azért mert Kurt meghalt és azon gondolkodott, h kiszáll a zenéből... Hál Isten nem tette), Jack White bármit is művel az jó és eredeti, Jamiroquai, Red Hot Chilli Peppers és még sorolhatnám. Ők mind meghatározó alakjai az elmúlt 10-20 évnek és még minőségi zenéről is beszélhetünk velük kapcsán. Mostanában a felkapott Adele mellet se szabad elmenni. Zenét csinál és szeretik az emberek. Amikor megjelent és népszerű lett akk éreztem először, h van remény és az ember füle akk még szeret igazi zenét hallgatni. Az ő népszerűségének nagy örülök.
Mindent egybe vetve. A zene egyre sz*rabb bár vannak felvillanások. Szerencsénk, h van választásunk és nem kötelező hallgassuk. Remélem, h azok akik ezeken a zenéken nőnek fel egyszer eljutnak odáig, h úgy hallgassanak Beatles-t, Marvin Gaye-t, Johnny Cash-t esetleg Beethovent vagy Mozartot, h még visszább menjek, h felfogják hallják azt, h ezek igazi zenék és megértsék, h nem Dzsásztin Bíbőrből és a többi ma trendi, de rossz előadóból áll a világ.
2012. június 27. 09:53
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Allanah tejesen egyet értek.
2012. június 27. 10:26
Ahogy elnézem a hozzászólásokat, alaposan kezdett szubjektív vitába fulladni. Kinek mi a "jó zene". Ezt nehéz lenne definiálni. Hogy jön ide Britney? Lehet őt nem szeretni (utálni felesleges, hiszen senki nem ismeri őt személyesen). Nem volt ő újító, de üde színfoltnak számított ő a 90's évek végén. Csinált sztár volt ugyan, de a mai napig nem lennének Mileyk és Selenák, ha Britney nem tört volna utat a tinisztárság felé. Ő volt az első igazi tinisztár, aki mindenkit kiszorított az ezredfordulóban a mainstremből. Az első 4 albumát szerettem. A Blackout-tal se lett volna semmi gond, de ha jól tudom, éppen akkor volt mélyponton, nem volt akkora promója sem, hogy nagyobb sikereket tudott volna elérni. Talán ő volt az első a mainstream világában női előadók közül (Madonna után persze) (ugyanis Gaga ekkor még csak lokálokban szórakoztatta a közönségét), aki hozzámert nyúlni az electropophoz, még hozzá elég ügyesen. És nem, nem vagyok Britney rajongó. Tehát ennyit az ő "újításáról".
Ki milyen stílusú zenéket hallgat, ki kit szeret... az egész ennek a függvénye. Hiszen számomra például a RHCP az egyik legízléstelenebb zenét játszó banda. Szóval ők semmi újat nem hoztak magukkal. Még valami. Van a mainstreamben is igényes oldal, sőt a popzenébenis. Hogy kinek mi, azt saját szívügye eldönteni, hogy melyek azok. 10-12 évesektől nem várhatja az ember, hogy Etta James-t és Bing Crosbyt hallgasson.
Ki milyen stílusú zenéket hallgat, ki kit szeret... az egész ennek a függvénye. Hiszen számomra például a RHCP az egyik legízléstelenebb zenét játszó banda. Szóval ők semmi újat nem hoztak magukkal. Még valami. Van a mainstreamben is igényes oldal, sőt a popzenébenis. Hogy kinek mi, azt saját szívügye eldönteni, hogy melyek azok. 10-12 évesektől nem várhatja az ember, hogy Etta James-t és Bing Crosbyt hallgasson.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni