Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. július 25. 17:26
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline |
nem igazi csak szerkeztett
2012. július 26. 17:51
Szidi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 181556 offline |
LP15 is mutatta a videot mas szogbol...NEM MELEGEK..alaptalan allitas az egesz..nem azert mondom mert szeretem oket ..de ez teny..csak azert h csinaljunk egy cikket ilyen hulyesegeket nem kell irni !!! >:(
2012. július 27. 18:43
BeZo76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 131345 offline |
Jooj, ez marhaság! NE MELEGEK!! :@ Már nem tudnak mit kitalálni, mert féltékenyek, meg minden.. -.-" NEM volt csók, nagyon tisztán látszik, hogy Harry csak súgott valamit Niall-nek! Szóval ENNYI! Azt meg nagyon jól megfogalmazta a "szerkesztő": "Akik nem szeretik az öt srácot, azok folyton azt hangoztatják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak" - ez igaz is! Szóval hagyják már abba ezt a marhaságot!! :@
2012. július 29. 02:08
Am látni lehet a videóban, hogy Harry csak mondani akar Niall-nak valamit csak nem látta hol van Harry és véletlen úgy fordult oda :DDD
2012. augusztus 01. 10:38
Alex1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 143203 offline |
Én megnéztem néhányszor ezt a videót egymás után. Meg is állítottam néhányszor az adott időben. És az azt követő néhány másodpercet is figyelemmel kísértem. Aki figyelt, az láthatta, hogy Harry odafordul Niall-hez, és mondd neki valamit, majd rögtön elveszi a fejét. EGYSZÓVAL NEM TÖRTNÉT SEMMI ÁRULKODÓ MOMENTUM. Elég szánalmas, hogy néhányan már nem tudnak belekötni a fiúkba csak úgy, ha melegnek titulálják őket. Nem lehet valait melegnek titulálni, csak azért mert híres. Velem is történt már ilyen, hogy úgy tűnt, mintha koncert közben csókolóznák valakivel, de egy másik szögből felvett videón tisztán látni, hogy csak mondtam valamit az illetőnek. Azért védem a fiúkat, mert saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen rossz is az, ha valakit alaptalan hülyeséggel vádolnak. NEM MELEGEK ÉS KÉSZ.
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 04. 11:45
vöröske97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 171730 offline |
jó, az itteni kommentem visszavonnám.:'D de még mindig kitartok amellett,hogy akkor már inkább biszex némelyikük.: D
példának okáért: Larry Stylinsonék.
Kár, hogy már egyre kevesebb Larry pillanatot látni...: /
példának okáért: Larry Stylinsonék.
Kár, hogy már egyre kevesebb Larry pillanatot látni...: /
2012. augusztus 05. 13:34
szandi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 3 Azonosító: 143503 offline |
Sokan nagyon szeretik Harry-t!! De én megmondjam őszintén utálom!! Én nem szeretem a bandát!! Mindenki meg van őrülve Harry-ért, pedig szerintem ő a legrondább az összes közül!!!
2012. augusztus 06. 20:40
Verenesszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 182517 offline |
szerintem csak a fülébe akart valamit súgni,csak véletlenül úgy jött a kép ,h úgy látszik mintha csók lett volna,de biztos,nem az..:@ de egyet értek Kiaraa-val
2012. augusztus 07. 20:59
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Még mindig rühellem őket, és már bocsánat, deeléggé buzisan néznek ki, de sztem nem azok...
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 08. 02:49
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
"Akik nem szeretik az öt srácot, azok folyton azt hangoztatják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, viszont a rajongók folyton megvédik őket"
Szóval csak az gondolhatja azt, hogy melegek, akik nem szeretik őket, mert ez nyilván "komoly vádnak" számít ellenük. Hm. Még jó hogy ilyen elfogadó társadalomban élünk.
A srácok továbbra sem izgatnak, de attól még nem értem, miért fájna bárkinek, ha néhányan közülük melegek lennének.
Szóval csak az gondolhatja azt, hogy melegek, akik nem szeretik őket, mert ez nyilván "komoly vádnak" számít ellenük. Hm. Még jó hogy ilyen elfogadó társadalomban élünk.
A srácok továbbra sem izgatnak, de attól még nem értem, miért fájna bárkinek, ha néhányan közülük melegek lennének.
2012. augusztus 11. 12:59
nem hinném hogy azok mivel van pár fiú közülök akinek barátnője van!
2012. augusztus 12. 19:21
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 199 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline |
Basszus ott baromira jól látszik,hogy sug valamit.És ha lenne is valami köztük ami nincs Harry-nek nem akkor jutna eszébe a smárolás szóval..csak oda sugott valamit...és nem is ért össze a szájuk..^^
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.