Mégsem akkora siker Justin Bieber albuma?
2012. június 29. 10:07
Nem vagyok Belieber. Nem igazán szívlelem a gyereket, de beismerem, hogy van egy csomó olyan dal az albumon, ami még nekem is tetszik. Ettől függetlenül olyanok is megtalálhatók rajta, amik kifejezetten bántják a fülemet. S lehet, hogy ez csak azért van, mert egészen más zenei stílust kedvelek, de tényleg van egy csomó dal rajta, aminek semmi értelme csak vinnyog össze-vissza. A lemezt azonban én nem vettem meg. Amelyik számnak a címe felkeltette az érdeklődésemet azt meghallgattam a YouTube-on vagy esetleg megnéztem a szövegét, de nem akkora szám, hogy hátast dobjak tőle.
2012. június 29. 10:24
Idézet (Lilla98 @ 2012.06.29. 08:06)
Andro
Nem az emberek jó részét irritálja ha nem csak a magyarországi embereknek nincs ízlésük akiknek a tehetség Spnél és társainál kezdődik.(jó persze ez alól is vannak kivételek és én elfogadom) Egyébként szerintem csak azért mondta ezt a magazin mert el akarják rontani a karrierjét de hiába minden próbálkozás a rajongóinak nem az a fontos hány példányt adott el a lemezéből ha nem az hogy milyen zenét csinál.
Persze tudom hogy nem mindenki szereti és én ezt tiszteletben is tartom csak azokat az embereket nem értem akik ocsmány módon nyilatkoznak róla pedig meglehetne fogalmazni a véleményüket egy kicsit szebben is.
Nem az emberek jó részét irritálja ha nem csak a magyarországi embereknek nincs ízlésük akiknek a tehetség Spnél és társainál kezdődik.(jó persze ez alól is vannak kivételek és én elfogadom) Egyébként szerintem csak azért mondta ezt a magazin mert el akarják rontani a karrierjét de hiába minden próbálkozás a rajongóinak nem az a fontos hány példányt adott el a lemezéből ha nem az hogy milyen zenét csinál.
Persze tudom hogy nem mindenki szereti és én ezt tiszteletben is tartom csak azokat az embereket nem értem akik ocsmány módon nyilatkoznak róla pedig meglehetne fogalmazni a véleményüket egy kicsit szebben is.
Ez a kölyök engem is irritál, mivel ki nem állhatom. Bár nem is hallgatom a "zenéjét", mert mikor számot megpróbáltam meghallgatni tőle, kb. fél perc után nyomtam ki. Siralmas volt egyszerűen. És az még siralmasabb, hogy az ilyenek lesznek híresek, aki meg igazán tehetséges, az el sem jut az ismertségig, mert nincsenek mögötte tehetős szülők, akik mindent a segge alá nyomnak. Ez a szánalmas, és ez irritálja leginkább az embereket.
2012. június 29. 10:24
Idézet (RenaLily @ 2012.06.29. 09:47)
370 ezer eladott album Ki az akinek ilyen rossz a hallása??? Ez már káros az emberiségre -.-
A sok 11-14 év közötti kislány.
2012. június 29. 10:26
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
tuti h sikeres....az nem is kérdés, na de mind1 én is megfogom venni <333
2012. június 29. 10:27
Idézet (OceanSoul @ 2012.06.29. 09:20)
l, egy s más tetszett is belőle, szóval nem fogok kötöszködni
Az animéket általánosságban nem nagyon csipázom, ez van, rajzfilm párti vagyok.
Az animéket általánosságban nem nagyon csipázom, ez van, rajzfilm párti vagyok.
Anime = Japán eredetű rajzfilm, amelynek neve az animáció szóból származik. Csak Japánon kívül hívják animének, megkülönböztetve a nyugati rajzfilmektől, mivel eltérő a stílus. Ennyi.
Az anime is rajzfilm. OFF vége.
2 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset,
dóóra
2012. június 29. 10:35
Szerintem ez eddig e legnormálisabb albuma , bár azért látszik az eladások alapján , hogy több utáló van , mint rajongó.
2012. június 29. 11:08
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
szerintem ez csak nézőpont kérdése.én személy szerint nem fogom letagadni,netről töltöttem le.és?még nem sikerült megvennem az albumot,viszont nem bírtam várni.ennyi
egyébként szerintem az,hogy ilyen rövid idő alatt ennyien megvették,személy szerint jó "teljesítménynek" tartom.az lenne a baj,ha nem lett volna olyan sok érdeklődő,és mit tudom én...csak pár tízezren vásárolták volna meg.
én úgy látom,justinnak jól megy mostanában,sok a fellépése,nemegy műsorba hívják (például ott a pár nappal ezelőtti "The Today Show") és a rajongótábora is hatalmas.akármerre jár,mindenhol rengetegen kedvelik őt.bárkinek bármi is legyen a véleménye arról,h mennyien utálkoznak.
egyébként szerintem az,hogy ilyen rövid idő alatt ennyien megvették,személy szerint jó "teljesítménynek" tartom.az lenne a baj,ha nem lett volna olyan sok érdeklődő,és mit tudom én...csak pár tízezren vásárolták volna meg.
én úgy látom,justinnak jól megy mostanában,sok a fellépése,nemegy műsorba hívják (például ott a pár nappal ezelőtti "The Today Show") és a rajongótábora is hatalmas.akármerre jár,mindenhol rengetegen kedvelik őt.bárkinek bármi is legyen a véleménye arról,h mennyien utálkoznak.
2012. június 29. 11:21
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nem is hittem hogy nagy siker lesz ..
2012. június 29. 12:18
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
390ezer mióta kevés??o.Oés ez egy hét alatt!?
2012. június 29. 12:18
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
nem meglepő ! ! !
2012. június 29. 12:56
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én bevallom, nem hallgattam meg az albumot, de igazából nincs is túl angy kedvem hozzá.
De ez azért nem annyira kevés...(?)
De ez azért nem annyira kevés...(?)
2012. június 29. 13:28
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Justin Bieber az Justin Bieber, még ha sz.r is az album, biztos, hogy az első héten 3-4 százezren fogják megvenni. Az már más kérdés, hogy miután lement az az időszak amikor elkezdik kapkodni, mert új, mi lesz, hiszen akkor már a zenei világ is elkezdi érdekelni a vevőket. Én úgy láttam, hogy a letöltő oldalakon nagyon szép számba szedték le már az első egy-két napon is, szóval az emberek kiváncsiak rá, de pénzt nem feltétlen áldoznak bele.
2012. június 29. 15:42
Istenem, kérlek, tűnjön már el végre a süllyesztőben ez a gyerek!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.