Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?
2012. július 01. 10:03
NA JÓLVAN LE LEHET SZÁLLNI MÁR A ONE DIRECTIONRÓL. irritáló ez a sok bántó, és sértő cikk. Hogy lennének melegek könyörgöm!??!?!?! Mindengyikőjüknek volt/van csaja, és fúúúúúúúúú. be lehet fejezni ezt a cikkezést nyugodtan.....
2012. július 01. 10:04
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
KlaNik
Komolyan mondom, hogy ezek a cikkek már egyre alacsonyabb színvonalra süllyednek.Fogadjátok már el, hogy NEM MELEGEK! És ha azok is lennének akkor mi van?Nekünk mi közünk van hozzá?Egyébként is nem véletlenül vannak azok a fantázia nevek, hogy Larry Stylinson, Niam,Zarry,Lilo stb. mert köztük csak Bromance van!Louisnak ott van Eleanor, Liamnek Danielle, Zaynnek Perrie, Harry folyamatosan csajozik mint azt sok cikkben olvashattuk már és Niallnek is volt az X-factor előtt barátnője de a karierje miatt szakítottak.Egy szó mint száz ők a LÁNYOKAT SZERETIK!A sok rosszakarónak meg ajánlom, hogy nézzen meg néhány videót róluk, képeket , interjúkat vagy találjanak valami más hobbit, d szálljanak le a fiúkról!
Komolyan mondom, hogy ezek a cikkek már egyre alacsonyabb színvonalra süllyednek.Fogadjátok már el, hogy NEM MELEGEK! És ha azok is lennének akkor mi van?Nekünk mi közünk van hozzá?Egyébként is nem véletlenül vannak azok a fantázia nevek, hogy Larry Stylinson, Niam,Zarry,Lilo stb. mert köztük csak Bromance van!Louisnak ott van Eleanor, Liamnek Danielle, Zaynnek Perrie, Harry folyamatosan csajozik mint azt sok cikkben olvashattuk már és Niallnek is volt az X-factor előtt barátnője de a karierje miatt szakítottak.Egy szó mint száz ők a LÁNYOKAT SZERETIK!A sok rosszakarónak meg ajánlom, hogy nézzen meg néhány videót róluk, képeket , interjúkat vagy találjanak valami más hobbit, d szálljanak le a fiúkról!
Teljes mértékben egyetértek veled!
2012. július 01. 10:07
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Idézet (Mrs. Malik @ 2012.07.01. 10:00)
nekem már annyira elegem van ezekből a cikkekből.. szinte minden második cikk róluk szól, meg arról hogy homokosok..
Nézzük csak:
A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
Kaszinóból rúgták ki a One Direction tagjait
A One Direction újabb történelmet írt
Karácsonyra várható a One Direction új albuma
A One Direction feldolgozást készít a Rómeó és Júliából
Szerintem nem kell folytatnom
Miért vagy ennyi biztos, hogy nem melegek? Ebbe a világba bármi megtörténhet. Ha Justin Biebert mindenki melegnek tartja az nem baj, de ha a drága 1D-ről van szó, akkor őket mindenki védi.
2 felhasználónak tetszik:
dóóra,
Black Hearth2
2012. július 01. 10:09
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
nem melegek sztem, de ha igen akkor mi van?
2012. július 01. 10:09
Kedves One Direction fanok!
Nem arról szól a cikk, hogy konkrétan megírták, hogy a One Direction tagjai, vagy egy tagja meleg. Hanem arról, hogy voltak régebben olyan fiúbandák, ahol egy vagy több ember is meleg volt. És még is befutók lettek. És? Akkor mi van, ha az egyik a saját nemét szereti? Lehet, hogy néhánynál eltörik a mécses, de ez még nem a világ vége!
Nem arról szól a cikk, hogy konkrétan megírták, hogy a One Direction tagjai, vagy egy tagja meleg. Hanem arról, hogy voltak régebben olyan fiúbandák, ahol egy vagy több ember is meleg volt. És még is befutók lettek. És? Akkor mi van, ha az egyik a saját nemét szereti? Lehet, hogy néhánynál eltörik a mécses, de ez még nem a világ vége!
2012. július 01. 10:11
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
most mi a bajuk velük?miért nem tudnak róluk leszakadni?amúgy se buzik.és ha igen akkor mi van?akkor se rán tartozik ugyan olyan normális emberek szóval...már annyira elegem van az ilyen cikkekből hogy szakadna rájuk az ég!-.-"
2012. július 01. 10:15
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Nem értem, miért kell így rájuk szállni.. Ez már szánalom, hogy igy szekàlkják őket.. De kajak hanyadik cikk ez a héten róluk? Mert ha melegek lennének mi lenne? Nem ez szàmit... És ha tényleg lenne köztük valaki, attòl a rajongok ugyanigy szeretni,az antifanok meg utálni fogják öket.. Az meg, hogy a cikk bandàiban van meleg fiu, még nem jelenti azt, higy az 1Dben is van..
Amugy a cikk jol össze lett àllitva.(:
Amugy a cikk jol össze lett àllitva.(:
2012. július 01. 10:20
na akkor belekezdenék..
1. igaz, hogy nem csak az 1D-ről szól a cikk, de akkor is az a téma, hogy melegek.
2. ha jól tudom, Niall Demivel ismerkedik.. Liamnek és Louisnak van barátnője.. rengetek cikk van arról, hogy Harry hány 30+ korú nővel kavart.. és Zaynnek is ott van Perrie vagy ki.. szóval nem tudom mi van ezzel a meleg témával.
3. ha melegek lennének (amit kétlek) akkor meg mi a mennydörgős ménkű lenne?? akkor is tehetségesek maradnak, ugyanúgy beszélnek, ugyanúgy énekelnek, ugyanúgy mozognak, UGYANOLYAN EMBERI LÉNYEK mint te vagy én. csak ők éppen a másik nemnél találják a boldogságot. nem kell ezért lenézni, esetleg bántani őket.
már nagyon elegem van, hogy tényleg minden nap találkozok egy olyan cikkel, ami arról szól, hogy ki meleg is ki nem. ez már eléggé unalmas..
mondjuk már egyre kevésbé érdekel a dolog, mert nem csak M.o. téma ez hanem máshol is.. és látszólag a bandatagokat sem nagyon érdekli.. vagy csak nem tudnak róla.. vagy nem akarnak. úgyhogy 'talán' ez volt az utolsó ilyen cikk amihez hozzászóltam..
1. igaz, hogy nem csak az 1D-ről szól a cikk, de akkor is az a téma, hogy melegek.
2. ha jól tudom, Niall Demivel ismerkedik.. Liamnek és Louisnak van barátnője.. rengetek cikk van arról, hogy Harry hány 30+ korú nővel kavart.. és Zaynnek is ott van Perrie vagy ki.. szóval nem tudom mi van ezzel a meleg témával.
3. ha melegek lennének (amit kétlek) akkor meg mi a mennydörgős ménkű lenne?? akkor is tehetségesek maradnak, ugyanúgy beszélnek, ugyanúgy énekelnek, ugyanúgy mozognak, UGYANOLYAN EMBERI LÉNYEK mint te vagy én. csak ők éppen a másik nemnél találják a boldogságot. nem kell ezért lenézni, esetleg bántani őket.
már nagyon elegem van, hogy tényleg minden nap találkozok egy olyan cikkel, ami arról szól, hogy ki meleg is ki nem. ez már eléggé unalmas..
mondjuk már egyre kevésbé érdekel a dolog, mert nem csak M.o. téma ez hanem máshol is.. és látszólag a bandatagokat sem nagyon érdekli.. vagy csak nem tudnak róla.. vagy nem akarnak. úgyhogy 'talán' ez volt az utolsó ilyen cikk amihez hozzászóltam..
2012. július 01. 10:20
Nem tudom, hogy mit vagytok oda, először is ez a cikk konkrétan nem is róluk, hanem más boybandről szól, akiknél volt min. egy meleg v. biszex tag, a fiukat éppen hogy csak megemlítik az elején meg a végén, de ez lényegtelen azoknak, akik csak a címet olvassák el, meg a képet látják. És még valami, sokan jöttök azzal, hogy volt/van nekik barátnőjük... és(?), az egyik boybandes tagnak is volt barátnője, de az is csak álca volt, hogy ne feltételezzék róla, hogy meleg. Egyébként, hogyha nem is homokosak, attól még biszexek lehetnek (már ha azok, mert már én sem tudom, hogy mi van náluk), mivel a biszexuálisak mind két nemhez vonzódnak, de javítsatok ki, hogyha rosszul tudom, mert bizonyára nektek, mint mindig az 1D-s rajongóknak van igazatok.
Egyébként már én is unom azt, hogy minden nap megjelenik min. egy cikk róluk.
És még valami... mi van akkor, hogyha kiderül, hogy az egyik kedvencetek meleg? Semmi. Úgy gondolom, hogy az igazi rajongók annak ellenére is fogják szeretni a kedvenceiket, hogyha azokról kiderül, hogy melegek. Nekem is van ilyen kedvencem, és ennek ellenére is ugyanúgy szeretem, de ezt hiába írom, mert vannak divatrajongók is a világon, akiknél már összetör a mécses és már utálni kezdik az anno kedvenceiket, hogyha azokról kiderül, hogy melegek.
Egyébként már én is unom azt, hogy minden nap megjelenik min. egy cikk róluk.
És még valami... mi van akkor, hogyha kiderül, hogy az egyik kedvencetek meleg? Semmi. Úgy gondolom, hogy az igazi rajongók annak ellenére is fogják szeretni a kedvenceiket, hogyha azokról kiderül, hogy melegek. Nekem is van ilyen kedvencem, és ennek ellenére is ugyanúgy szeretem, de ezt hiába írom, mert vannak divatrajongók is a világon, akiknél már összetör a mécses és már utálni kezdik az anno kedvenceiket, hogyha azokról kiderül, hogy melegek.
2012. július 01. 10:31
Rengeteg fiubandában összhoznak midnenkit hogy meleg közben a fele sem igaz, vegyük Rydon-t, Petericket vagy Jalex-et. Szerintem ez egy hülyeség amit az unatkozó rajongók találnak ki és amit a média ennek hatására felturbóz és ebből kifolyólag vesztik el a fejüket az emeberek. Undoritónak és alaptomosnak tartom ezt az egézet!
2012. július 01. 10:31
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
dy06 egyetértek.
2012. július 01. 10:36
köszönöm az egyetértést, de ebben az esetben ez nem sokat segít.. sajnos..
2012. július 01. 10:38
DirectionerForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 174156 offline |
dy06
Veled 100%-osan egyet értek. És akkor mi van ha melegek.?! Mi még akkor is imádni fogjuk őket.!
Az utálókhoz pedig: Ha annyira utáljátok őket mi a f...nak foglalkoztok velük.?! Én se szeretem pl. Adam Lambertet és nem sértem meg, nem foglalkozom vele.! Most képzeljtek már el a rajongóknak milyen rossz lehet ha szidom.! Ugyan ilyen rosszul esik ez a Directionereknek is...
Képzeljétek el hogy a ti kedvenceiteket szidják.! Jól esik.? Szerintem nem.
Veled 100%-osan egyet értek. És akkor mi van ha melegek.?! Mi még akkor is imádni fogjuk őket.!
Az utálókhoz pedig: Ha annyira utáljátok őket mi a f...nak foglalkoztok velük.?! Én se szeretem pl. Adam Lambertet és nem sértem meg, nem foglalkozom vele.! Most képzeljtek már el a rajongóknak milyen rossz lehet ha szidom.! Ugyan ilyen rosszul esik ez a Directionereknek is...
Képzeljétek el hogy a ti kedvenceiteket szidják.! Jól esik.? Szerintem nem.
2012. július 01. 10:39
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
És akkor mivan ha melegek? xd had legyenek azok, ő dolguk
2012. július 01. 10:43
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
TheDanush egyetértek veled
2012. július 01. 10:49
Brandy_01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 176493 offline |
először is szerintem azok egy kicsit elfogultak akik azt írják folyamatosan, hogy a 1D- ben egyik tag sem meleg. a barátnő lehet csak álca is. meg egyébként is honnan tudják? én ha melegek is nem ítélem el egyik fiúbanda tagjait sem. pl.: imádom a blue-t és az egyik kedvencem Duncan, nem izgat, h biszexuális attól még ugyanúgy lehet szeretni
2012. július 01. 10:53
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline |
Totál egyetértek Mrs. Malikkkal ...............
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.