Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?
2012. július 01. 10:58
hajnicsajszi Egyetértek és egyetértek Mrs. Malikkkal is!
2012. július 01. 11:08
Ez tiszta hülyeség. Mindegy, és még mindig azt mondom, hogy Harry-nél ott van, hogy ha " hogy ha lány lenne szóval.
2012. július 01. 11:11
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
És ha melegek? Most miért törne össze a tini lányok szíve? Lett volna náluk esélyük? Na és ha melegek, hát akkor legyenek, éljenek boldogan és zenéljenek stb. Ennyi.
2012. július 01. 11:15
Szandy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 160807 offline |
Ha melegek akkor mi van?
De ez sztem nem lehet nagyon igaz hisz mindegyiknek van barátnője.
De ez sztem nem lehet nagyon igaz hisz mindegyiknek van barátnője.
2012. július 01. 11:32
És ha az 1D-ből is valaki meleg akkor meg mi van? Nem dől emiatt össze a világ.. Én ugyanúgy szeretni fogom őket még akkor is ha Liam,Harry,Niall,Louis esetleg Zayn lenne meleg...
2012. július 01. 11:38
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Úristen!-.- xd
Utálom az 1D-t de már nagyon kikészítenek az ilyen meleg amaz meleg mindegyik meleg cikkekkel.-.-'
És ha az egyik meleg? vagy egyikük sem az,akkor mi van?! Semmi!
Őszintén nekem rohadtul mindegy!
Utálom az 1D-t de már nagyon kikészítenek az ilyen meleg amaz meleg mindegyik meleg cikkekkel.-.-'
És ha az egyik meleg? vagy egyikük sem az,akkor mi van?! Semmi!
Őszintén nekem rohadtul mindegy!
2012. július 01. 11:45
Emilya Molnarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 179115 offline |
hat szerintem egyikuk sem meleg!!attol h a cikek ezt feltetelezik atol meg nemlehet minden igaz!!!!!!
2012. július 01. 12:07
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Nem értem a sok One Direction rajongó mi sértőt talál ebben a cikkben? Semmi olyan nincs benne, ami bántó lenne a kedvenc együttesükre nézve. Szerintem egy nagyon jól összeszedett írás, ami megfogalmazza az igazságot Egyáltalán nem kizárt, hogy pár év múlva az egyik tag bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik. Akkor is így fogtok majd háborogni?
A nemi identitása természetesen mindenkinek magánügye, ez alapján nem szabad elítélni senkit. De ha egy híres emberről van szó, el kell fogadni azt a tényt, ( a rajongóknak is ) hogy beszélnek róla. Ez együtt jár az ismertséggel. És hogy lássátok, nem csak a levegőbe beszélek... Duncan James a Blue énekese a legnagyobb kedvenceim között foglal helyet már több mint 10 éve. Amikor 2009-ben bejelentette, hogy biszexuális, akkor sem változott meg róla a véleményem. Tehetséges énekes, elfogadtam olyannak amilyen, és nem fogok cirkuszt rendezni, hogy már pedig ez nem igaz.
A sok One Direction cikk lassan kezd nekem is az agyamra menni, komolyan nem értem, mi olyan különleges ebben az öt srácban, hogy mindenki ennyire odavan értük?
A nemi identitása természetesen mindenkinek magánügye, ez alapján nem szabad elítélni senkit. De ha egy híres emberről van szó, el kell fogadni azt a tényt, ( a rajongóknak is ) hogy beszélnek róla. Ez együtt jár az ismertséggel. És hogy lássátok, nem csak a levegőbe beszélek... Duncan James a Blue énekese a legnagyobb kedvenceim között foglal helyet már több mint 10 éve. Amikor 2009-ben bejelentette, hogy biszexuális, akkor sem változott meg róla a véleményem. Tehetséges énekes, elfogadtam olyannak amilyen, és nem fogok cirkuszt rendezni, hogy már pedig ez nem igaz.
A sok One Direction cikk lassan kezd nekem is az agyamra menni, komolyan nem értem, mi olyan különleges ebben az öt srácban, hogy mindenki ennyire odavan értük?
2012. július 01. 12:38
Bambyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 139696 offline |
én 1D fan vagyok nagyon szeretem őket és lehet h néha félreérthetően viselkednek egymással , de sztem csak hülyéskednek és kétlem h az egyik homi lenne ...
2012. július 01. 12:54
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Semmi rossz nincs abban, ha valaki meleg. De arról le kéne már tenni, hogy a 1D egyik tagja az, mert mindnek volt már barátnője.
2012. július 01. 14:20
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
miért kell őket bántani meg keresni a hibát? mindenkiről elő lehet olyat szedni amire nem büszke.. miért kell mindenkit bemocskolni h hátha csinált vmi rosszat vagy bármi..komolyan nem értem.. nem lehet felfogni h nincs velük semmi gond? csak sikeresek és szeretjük őket sokan..nagyon nagy bűn az tény..:/
2012. július 01. 16:49
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Így megkérdezném,hogy miért lennének melegek ha,Louisnak,Liamnek és Zaynnek egyértelműen van barátnőjük.Harrynek is volt már párkapcsolata és láttuk csókolózni nőkkel.És Niallnek is volt már barátnője és érdeklődik Demi iránt.Akkor mi itt a probléma?Mit kell itt egyfolytába találgatni?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.