Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?
2012. június 30. 22:19
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
Zaza Ne haragudj muszáj hozzászólnom.
1. Hülyülnek. Gondolom már nálatok is volt olyan lányok közt, hogy egymással hülyültök.
2. Photoshop. Látszik, hogy mögöttük van egy lány akivel fényképezkednek.
3. ismételesen hülyülés.
4. ezt azért csinálják, hogy a képen a mosoly valósi legyen és ne erőltetett. Gondolom ezzel nincs gond.
1. Hülyülnek. Gondolom már nálatok is volt olyan lányok közt, hogy egymással hülyültök.
2. Photoshop. Látszik, hogy mögöttük van egy lány akivel fényképezkednek.
3. ismételesen hülyülés.
4. ezt azért csinálják, hogy a képen a mosoly valósi legyen és ne erőltetett. Gondolom ezzel nincs gond.
2012. június 30. 22:19
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Zaza: és akkor mi van, hogy a lányok puszilgatják egymást, kézen fogva mennek az utcán, párosával mennek wc-re? Hülyéskedni sem szabad?
2012. június 30. 22:20
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline |
nem szállnátok le róluk? mellesleg, pont ti cikkeztek arról, hogy Demi és Niall az álompár. Valamelyik nap Louis-tól írtatok cikket, ahogy egy csaj a BARÁTNŐJÉNEK adta ki magát. Zaynnek ott van Perrie Edwards! Liamnek Danielle Peazer! És az egyik legolvasottabb cikk itt, hogy Harry 30-on túli nővel kavart... mi ez ha nem bizonyíték, hogy nem melegek?!
2012. június 30. 22:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Chelsy : őszintén? Ki sérteget kit? Néhány kedves anti Directioner, le hülyézte a 1D fanokat. Mi egy szóval sem mondtunk semmit. Ha a srácok melegek, akkor mi van? De mivel nem azok, így nem kell őket ezzel cseszegetni. És, tudjuk, hogy nem róluk szól a cikk. Senki sem mondta ezt. Épp ez az, az szól hozzá aki akar. Na akkor? Észrevehetnéd magad.
2012. június 30. 22:23
Cseniii03 : az anti Direction-erek szerint, ha valaki jól öltözik, szoktak hülyéskedni, és fiúk, akkor melegek. Nem tudom miből gondolják ezt.
2012. június 30. 22:25
Idézet (HarryStylesSuperFan @ 2012.06.30. 22:12)
N.Noncs98 : veled is egy véleményen vagyok. Egyébként, szerintem azért hiszik azt, mert normálisan öltözködnek. De lehet, hogy nekik, a szakadt pasik jönnek be, kitudja De igazából, sajnálom a srácokat, le lehetne már szállni róluk.
És mégis miért attól hinnék ,hogy melegek ,mert jól öltözködnek?
Nagyon sok olyan ember van aki jól öltözködik ,de nem hiszik róluk ,hogy melegek.Bár mindenkinek más az ízlése.
Gondolom azért kezdték el ezt terjeszteni(jelen esetben itt a Starity-n),mert megjelent pár cikk ami alapot adott azoknak akik nem szeret ,kifejezetten utálják az 1D-t.És ezzel szerintem nincs gond.Mármint hihetik...
2012. június 30. 22:26
HarryStylesSuperFan!
Inkább Te, meg a többi 1D fan vehetné észre magát! Senki nem mondta, hogy melegek, csak bele lettek írva a cikkbe! És Ti még csak nem is a cikkhez szóltatok hozzá! Meg ez is: De mivel nem azok... honnan tudod? A cikkben szereplő együttesek meleg tagjai is évekig titkolták, hogy melegek. Elvakultak vagytok!
A beszélgetést veled meg innentől kezdve befejeztem, mert nem akarom, h kitiltsanak, másrészről úgysem lehet veletek értelmesen kommunikálni!
Inkább Te, meg a többi 1D fan vehetné észre magát! Senki nem mondta, hogy melegek, csak bele lettek írva a cikkbe! És Ti még csak nem is a cikkhez szóltatok hozzá! Meg ez is: De mivel nem azok... honnan tudod? A cikkben szereplő együttesek meleg tagjai is évekig titkolták, hogy melegek. Elvakultak vagytok!
A beszélgetést veled meg innentől kezdve befejeztem, mert nem akarom, h kitiltsanak, másrészről úgysem lehet veletek értelmesen kommunikálni!
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2012. június 30. 22:26
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
Hát igen... ebből látszik, hogy sok bandában vannak olyanok, akik a saját nemükhöz vonzódnak, de szerintem, ha valaki szeret egy bandát, akkor a zenéje miatt szereti nem pedig azért, mert xy ilyen jó pasi és dejó, hogy nem meleg.Ezt nem azért mondom, mert szeretem ezeket a bandákat, hanem azért, mert nekem is vannak olyan kedvenceim akik melegek, de nem azért szeretem őket, hanem azért, mert jó színész, énekes, stb... De ez nem változtat azon a tényen, hogy meleg, de ettől még nem kell megszólni őket.A One Directionról pedig megvan a magam véleménye szóval engem nem érdekel, hogy meleg ez a Harry vagy ki a franc. az vagy nem, de már ezt a témát már legalább három szemszögből végigjártuk, úgyhogy ideje ezt a témát és bandát elhanyagolni, mert már nagyon idegesítő, hogy minden második hír róluk szól!:@
2012. június 30. 22:29
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (HarryStylesSuperFan @ 2012.06.30. 22:09)
Lizania : egy szóval sem mondtam, hogy róluk szól. Te is nyugodtan átugorhatod az olyan részt ahol benne vannak. Nem kell szeretned, de ne hülyézd le azokat akik szeretik őket!!!
Nem hülyéztem le, de ti már ott is róluk beszélgetek ahol nem kéne. Nincs nektek egy saját topicotok ahol nyugodtan lehet beszélgetni?
2012. június 30. 22:31
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
Aki kitalálta ezt a hülyeséget, az a meleg. !! -.-" Mindegyiknek van/volt barátnője.... gondolkozzatok már egy kicsit! Hány olyan fiút/lányt láttok facebookon, akik "csak úgy" , hülyeégből olyan képeket töltenek fel magukról ,ahol egymást csókolgassák, fogdossák, és egyéb más dolgokat tesznek... nem szeretném részletezni....ők is hülyéskednek!! Akkor már mindenkinek komoly, humortalan embernek kell lennie, mert van pár olyan személy aki irigységből ilyen ocsmányságokat terjeszt... csak sajnálatot érzek ... szánalmas... El lehet gondolkozni a mai fiukon és lányokon...
2012. június 30. 22:32
Lizania : Arról írunk amiről akarunk!!!
fannuska12 teljesen egyet értek veled!
fannuska12 teljesen egyet értek veled!
2012. június 30. 22:33
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
És azok a fiúk, akik rosszakat mondanak róluk, mind csak irigy, hogy ő soha nem fog ilyen jól kinézni, nem lesz ilyen sikeres...
2012. június 30. 22:33
A Directionerek mindig meg fogják védeni az 1D-s fiúkat.!! <3
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.