Justin Bieber egy amerikai rádióállomásnak adott telefonos interjút, azonban egyszer csak bedühödött, és lecsapta a készüléket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber élő adásban borult ki
2012. július 01. 11:44
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
most vagy idegbeteg, vagy így akarja felhívni magára a figyelmet..
2012. július 01. 11:44
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
hát igen így viselkedik egy KISGYEREK
2012. július 01. 11:46
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
„Justin az én anyám halott, úgyhogy sajnálatos módon ezzel nem fogsz sokra menni!”
És még ezek után, nem hogy bocsánatot kérne, még ő van felháborodva.
És még ezek után, nem hogy bocsánatot kérne, még ő van felháborodva.
2012. július 01. 11:50
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline |
Szerintem én is így vágtam volna vissza mint Justin,csak ő éppen rosszul járt,mert ez érzékenyen érintette a műsorvezetőt.Nem tudom eldönteni hogy most ki pártján állok,köcsög volt azért a műsorvezető is(hogy szóba hozta az anyját ilyennel kapcsolatba),meg Justin is hülyén reagált.És Justin helyébe én már totál tele lennék az egész felhajtással,szóval nálam többször szakadna a cérna plusz mindenkinek lehet rossz napja!
2012. július 01. 11:50
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Justin nem hihette azt, hogy a műsorvezető általános, semmitmondó kérdéseket fog feltenni Az ilyeneknek - főleg a világsztároknál - az a céljuk, hogy kiborítsák őket.
2012. július 01. 11:52
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
akik utálják justin-t,annak gyerekes és szánalmas lesz a viselkedése,az elfogult rajongók meg nyilvánvalóan a műsorvezetőnek akarnak majd ugrani.
én úgy gondolom,hogy justinnak igaza is volt meg nem is.az édesanyjára szerintem jogosan akadt ki,de a visszavágás után szerintem lehet bocsánatot kellett volna kérnie.
selena nyilatkozata igazából meg hidegen hagy,még mindig fenntartom a véleményem,hogy csak a hírnév érdekli.
én úgy gondolom,hogy justinnak igaza is volt meg nem is.az édesanyjára szerintem jogosan akadt ki,de a visszavágás után szerintem lehet bocsánatot kellett volna kérnie.
selena nyilatkozata igazából meg hidegen hagy,még mindig fenntartom a véleményem,hogy csak a hírnév érdekli.
1 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa
2012. július 01. 11:55
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nem kedvelem se Justint, se a körülötte lévő felhajtást, de azért elég k*cs*g volt a rádiós is....mi jogon van pofája egy, a másik anyjára vonatkozó olyan kérdést feltenni, ami rossz színben tüntetné fel a mamáját?
2012. július 01. 11:55
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Kicsit idegbajos Bibs
Harry
Harry
2012. július 01. 11:56
Justin viselkedéséből is látszik, h nem felnőtt. Ez a pasi ugyanakkora paraszt, mint Howard Stern, akinek az a célja, hogy minél kínosabb kérdéseket tegyen fel, és felidegesítse az embert.. Bár ha Jussyt alapból könnyű kihozni a sodrából, mert ilyen a természete, nincs miről beszélni. De akkor sajnálni sem kell. Egyébként is nagy lett a pofája a gyereknek az utóbbi időben.
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2012. július 01. 12:00
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Wow, ezt nem gondoltam volna róla, nem valami szépen viselkedett. Egy részben megértem, egy interjúban egyszer azt mondta, hogy mostanában eléggé feszültté válik mikor emberek közé megy, ami nem csoda, hiszen a fél világ utálja őt -szerintem alaptalanul. És elég fiatal, biztos nagy nyomás lehet rajta, főleg mikor már ilyen kérdéseket kap. végülis mindenkinek lehet rossz napja, de elég gyerekes volt, hogy csak úgy letette a telefont. ha élőbe ment volna mit csinált volna? kimegy a stúdióból? simán megbeszélhették volna, mert azért annyira sértő nem volt -.- nem kellett volna így túldramatizálni
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.